FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Бањалучанин
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Бањалучанин » 22 maj 2011, 12:30

legenda79 je napisao/la: Bit ce tebi pokvaren dan cijeli nakon vecerasnje utakmice,jer ces spoznat pravu istinu o svom klubu,njegovoj dominacijI,superiornosti ove sezone...ipak ja zivim u Sarajevu(glavnom gradu odakle krecu informacije,vezano za sve,tako i o tvom malenom klubu,zbog kojeg su mnogi ispastali ove sezone samo da bi isti ostvario svoj cilj) pa tako da sve sto napisem nije bezveze i iz moje glave,a imat ces abd. i prilike da se sam uvjeris u vecerasnjoj utakmici u kojoj ne moramo igrati onoliko koliko smijemo i koliko nam to vise sile dozvole kao sto smo do sad i to sve s razlogom da vama nebi ugrozili u bilo kojem pogledu lidersku poziciju...
Sretno i ubuduce ukoliko mi se obracas molim te napisi nesto konkretnije i bez upotrebe rijeci koje asociraju na uvrede mog intelektualnog nivoa,ako si uopste u stanju da tako nesto koceptujes,osmislis i preneses/sprovedes u djelo....!!

:lol:
Let's go, Fighter!

"!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 22 maj 2011, 12:32

A da vas ja onda pitam,sto niste gurali pare u kladionicu?Da ce Borac biti sampion,ima na online i ta opcija.

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 22 maj 2011, 12:32

jubitubi je napisao/la:
legenda79 je napisao/la: Kad bi znao ono sto ne znas 100% sam siguran da ti nikad vise se nebi ukucao svoj user name i password na ovaj forum a ne pisao na njemu ili bilo sta replicirao jednostavno bilo bi te sramota ..!!
Ne... do sada smo igrali s pola snage a veceras mozemo igrati bez pritiska na ugrozavanje lidera posto ste vec sampioni sto se nikako nije smjelo dovesti u pitanje koliko ja znam vec zadnjih 6 kola..!!
Pa hajde,prosvjetli me,o mudri covjece.Ili je to,vojna tajna,pa ti je zivotu u opasnosti ako mi kazes,to jest,napises?Hajde,napisi mi na pp.Bas me zanima,da znam da stavim na kladzu sljedece sezone,kucu,auto,pa da uzmem pare,sunce mu.
I meni je to najžalivije sto tu nema para tu jednostavno neke stvari moraju biti takve kake jesu gdje odlucuje 1 utakmica i par aktera u naredne dvije..nebrini se prijatelju nikom zivot nije ugrozen to svi vise manje znaju samo sto neki hoce da priznaju neki nece al otom potom...veceras se igra vjeruj mi prava utakmica poput pravih evropski gdje zasigurno nista nema uticaja na tok iste,odnosno ima ali iskljucivo kvalitet jedne od ovih dvije ekipe...sto znaci pobijedit ce sigurno bolja ekipa a nadam se da ce to biti Željeznicar..!!
Zadnja izmjena: legenda79, dana/u 22 maj 2011, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.

otpravnik_vozova
Kontakt:

Post Postao/la otpravnik_vozova » 22 maj 2011, 12:32

Malo smo deficitarni sa "pravim" pjesmama koje mogu da grme na tribini a da nisu teške za pjevati!?
Zato evo moj skromni doprinos za finale kupa...Naravno sve sugestije i prijedloge uvažavam!

Mi smo Najjači
i grmimo na sred Zenice
volimo Želju najviše
samo za tebe pjevamo sada
zaigraj hrabro do pobjede

Sa juga pjesma ori se
svi Manijaci kunu se
da život dajem za boje plave
volim te Željo volim te

Ovdje bi trebala da "poludi" cijela tribina: na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na Hajde Željooooo...

Melodija je od Darka Rundeka "Apokalipso"....A sa bubnjevima bi bila "prava drama"...Nadam se da nije teško za skontati, a otprintan tekst će biti na tribini u finalu kupa!

Sretno nam u ovoj završnici i da okončamo sezonu na najbolji mogući način!

"POLJE ĆE BILINO BITI PRETJESNO, DA SVI STANEMO, ALE ALEEE..." !

SVI u Nicaze da napravimo feštu za cijelu državu!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!

Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 maj 2011, 12:38

Manite se šupljih priča, namješteno ovo namješteno ono, šta ima veze!? :D

Ja lično sam presretan i svi treba da budemo što je naš Željo opet u vrhu i što je najbolji u državi, ali splet drugih okolnosti ne dozvoljava da to i pokaže...Ko iole prati naš fudbal to vrlo dobro zna.

Jedva čekam da mi danas lagano svi redom za šalalamo!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 22 maj 2011, 12:41

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 22 maj 2011, 12:44

[quote="Bianconeri1988"]Manite se šupljih priča, namješteno ovo namješteno ono, šta ima veze!? :D

Ja lično sam presretan i svi treba da budemo što je naš Željo opet u vrhu i što je najbolji u državi, ali splet drugih okolnosti ne dozvoljava da to i pokaže...Ko iole prati naš fudbal to vrlo dobro zna.

Dobo al sto sve preko nasih leđa,sad moramo i jadnom Čeliku oduzet kup,a ljudi nit luk jeli nit luk mirisali... :D

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 22 maj 2011, 12:49

legenda79 je napisao/la: Dobo al sto sve preko nasih leđa,sad moramo i jadnom Čeliku oduzet kup,a ljudi nit luk jeli nit luk mirisali... :D
Je l uzimate Celik u Zenici,koliki ce rezultat biti?

invincible
Kontakt:

Post Postao/la invincible » 22 maj 2011, 12:50

Samo hrabro danas...
Napraviti dobru uvertiru pred zenicu....

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 22 maj 2011, 12:59

jubitubi je napisao/la:
legenda79 je napisao/la: Dobo al sto sve preko nasih leđa,sad moramo i jadnom Čeliku oduzet kup,a ljudi nit luk jeli nit luk mirisali... :D
JUbitubi , fino si se ispricao , nemoj sada provocirati molim te , nego hajde na pice prije utakmice , ti i ko god hoce od te raje sto dolazi :)
Željezničar za život cijeli !

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 22 maj 2011, 13:03

otpravnik_vozova je napisao/la:Malo smo deficitarni sa "pravim" pjesmama koje mogu da grme na tribini a da nisu teške za pjevati!?
Zato evo moj skromni doprinos za finale kupa...Naravno sve sugestije i prijedloge uvažavam!

Mi smo Najjači
i grmimo na sred Zenice
volimo Želju najviše

Sa juga pjesma ori se
svi Manijaci kunu se
volim te Željo volim te

Ovdje bi trebala da "poludi" cijela tribina: na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na na Hajde Željooooo...

Melodija je od Darka Rundeka "Apokalipso"....A sa bubnjevima bi bila "prava drama"...Nadam se da nije teško za skontati, a otprintan tekst će biti na tribini u finalu kupa!

Sviđa mi se pravo, ide uz ovu pjesmu:

[youtube][/youtube]

Od 0:14 ukljucite nas tekst, prejako :D
FKŽ !

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 22 maj 2011, 13:07

slika
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

invincible
Kontakt:

Post Postao/la invincible » 22 maj 2011, 13:09

otpravnik_vozova je napisao/la:Malo smo deficitarni sa "pravim" pjesmama koje mogu da grme na tribini a da nisu teške za pjevati!?

Mi smo Najjači
i grmimo na sred Zenice
volimo Želju najviše

Sa juga pjesma ori se
svi Manijaci kunu se
volim te Željo volim te

ne zvuci lose ali neizvodivo da se pjeva u Zenici sad u srijedu....

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 22 maj 2011, 13:23

Odlična pjesma, odličan ritam. Fantastično, super što će se isprintati pjesma i dati svima pa da pjevaju. Ne treba je odmah pjevati, to negdje oko 55-70 minute. Pet minuta uvježbavati se i onda LUDILO!!!
Ali prvo nas čeka tekma protiv Borca. Bilo bi dobro mlatnut ih s dva razlike 8-)

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 22 maj 2011, 13:28

rusina_jr je napisao/la:
jubitubi je napisao/la:
JUbitubi , fino si se ispricao , nemoj sada provocirati molim te , nego hajde na pice prije utakmice , ti i ko god hoce od te raje sto dolazi :)
Slazem se za piće,ja sam oko ili u Macchiat-u prije tekme pa ko voli od dobronamjerni Lešinara nek naleti obecavam da mu ne smije niko nista,dok je u mom drustvu :D :D

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 maj 2011, 13:36

A ja pokušavam da ufatim ritam za ovu pjesmu, nikako mi ne ide, čak sam i karaoke verziju skinuo :D :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 22 maj 2011, 13:37

Bianconeri1988 je napisao/la:A ja pokušavam da ufatim ritam za ovu pjesmu, nikako mi ne ide, čak sam i karaoke verziju skinuo :D :lol: :lol:
od 14 sekunde pocni pjevati i ide lagano, samo prati ritam
Za zivot cijeli!

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 22 maj 2011, 14:01

manijaci lagano zagrijavanje pred tekmu
koja pivka i laganini na utakmicu
ja se vec spremam i idem pred nas hram fudbala da se malo zagrijem pa da zagalamim ŽELJO
26.05.2010-TITULA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 maj 2011, 14:03

Lagano pada kisa u Sarajevu, nadam se da ovo nece rastrjerati navijace. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 22 maj 2011, 14:05

Odlična je ova od @otpravnika, još volim Rundeka slušati a posebno tu pjesmu.. Nadam se da će se oriti.. 8-)
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 56 gostiju.