Tritolone je napisao/la:Cestitke navijacima Juventusa rutinski i apsolutno zasluzeno.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Tritolone je napisao/la:Cestitke navijacima Juventusa rutinski i apsolutno zasluzeno.
Iiiiii imamo na licu mjes.... SiamoNoi nam se javlja uzivo, pa poslusajmo.Padovan je napisao/la:Je li prosla oluja da izadjem iz kuce ?![]()
Biscione je napisao/la:Juventinisimo je napisao/la:Nakon ovih sudijskih odluka, da sam svinjterista, bilo bi me sramota javiti se ikada vise i pljuvati okolo..![]()
![]()
![]()
Svinjter ima 10+ prekrsajaImal ovdje kakvih moderatora il se ovdje može slobodno pljuvat? OK da to rade na svom podforumu al ovdje na podforumu lige bi se valjda trebala poštovani barem osnovna kultura ponašanja. Ni mi ne koristimo Jube ili neke sl. termine. Od svih klubova samo Juventusovi navijači se ovako ponašaju, ne znam zašto barem ovi stariji tu djecu ne dovedu u red da im svima ne kvare ugled.Fantasista je napisao/la:Sensi kad je izašao šinter je pao odmah.
Forza Juve, deri smradove.
Ovaj?Pogba je napisao/la:Ali Kinez na tribinama kako slavi gol Juventusa ce meme postati.
Highlight tekme
OvajJuventinisimo je napisao/la:Ovaj?Pogba je napisao/la:Ali Kinez na tribinama kako slavi gol Juventusa ce meme postati.
Highlight tekme![]()
Pa braca suSarrifufna je napisao/la:OvajJuventinisimo je napisao/la:Ovaj?Pogba je napisao/la:Ali Kinez na tribinama kako slavi gol Juventusa ce meme postati.
Highlight tekme![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.