Benjamina Karić proglasila pobjedu u Općini Novo Sarajevo.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ako su ovi iz koalicije uzeli i vijece, sad treba ove Babine pomesti i na kraju ih ugasitikraljttbvb je napisao/la: ↑06 okt 2024, 21:55Trenutno jest, ovi što su prije bili DNZ sad su Laburisti. Odvojili su se prije dosta vremena.

[/quote]
Ma uzeti ce, ali kod ovakvih koalicija uvijek ima šansa da se raspadnu. Previše je tu stranaka: SDA, SDP, NS, NIP, DNZ, DF.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JayCatwright
- Kontakt:
I tako jednu općinu uze lik koji je s bratom izvodio prevare i usput promijenio par gradova dok nije zavrsio fakultet, drugu opcinu uze osoba za koju je općepoznata činjenica da je koristila bubicu i tako varala na ispitima, a treću općinu uze dokazani ubica. 

Nije to Goretzka, stari dobri Beško. Pade mu u vodu 4 godine svakodnevnog botovanja. Tačno mi ga je žao
Ne znam da je SDP ovako nekad lose u Mostaru proso
- feniksptica
- Kontakt:
Najbesmisleniji izbori i funkcije ikada
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Marsal
- Kontakt:
Organizovat će se nešto, bujrum
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Joj ovog Politologa na FTV u
, Cojk prica 5min nikad da skuzim sta prica 
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Nije do vukojebine nego do strukture stanovništva , u NS ima puno nebošnjaka i oni će svi redom glasati za Benjaminu, + na to kada dodaš zalutale polupane glasače trojke dobijes sto dobijes. Nekidan sam vidio Muamera izlazi iz jordanske dzamije na Grbavici, e sad zamisli kad ga još dodatne rulje vidi koliko glasova izgubi jer je radikal, a Benjamina je fenci
Nije sve crno, benjamina je pobijedila
- feniksptica
- Kontakt:
Iz loseg u gore
U kuhinju !!!
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ta ti je džamija poznata i kao "kriminal" džamija jer ti je tu glavnu riječ vidio Kvrga.Preu8en je napisao/la: ↑06 okt 2024, 22:01Nije do vukojebine nego do strukture stanovništva , u NS ima puno nebošnjaka i oni će svi redom glasati za Benjaminu, + na to kada dodaš zalutale polupane glasače trojke dobijes sto dobijes. Nekidan sam vidio Muamera izlazi iz jordanske dzamije na Grbavici, e sad zamisli kad ga još dodatne rulje vidi koliko glasova izgubi jer je radikal, a Benjamina je fenci
Da su na listi Izetbegovic, Hitler i Rejs Kavazovic glasao bih za Hitlera da samo ti mozes pjeniti.Preu8en je napisao/la: ↑06 okt 2024, 22:01Nije do vukojebine nego do strukture stanovništva , u NS ima puno nebošnjaka i oni će svi redom glasati za Benjaminu, + na to kada dodaš zalutale polupane glasače trojke dobijes sto dobijes. Nekidan sam vidio Muamera izlazi iz jordanske dzamije na Grbavici, e sad zamisli kad ga još dodatne rulje vidi koliko glasova izgubi jer je radikal, a Benjamina je fenci
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jesi glaso,znam da nisi

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Marsal
- Kontakt:
Nešto mi tanak ovaj oktobarski zeleni val 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- feniksptica
- Kontakt:
Armijaaaaa RI...
Kako oni jadni prodjose
Kako oni jadni prodjose
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
jbg na njegovom mjestu se samo napiti ovu noc dvije godine guslanja o izdajnicima i izdajama padose u voduOtelo je napisao/la: ↑06 okt 2024, 22:08Da su na listi Izetbegovic, Hitler i Rejs Kavazovic glasao bih za Hitlera da samo ti mozes pjeniti.Preu8en je napisao/la: ↑06 okt 2024, 22:01Nije do vukojebine nego do strukture stanovništva , u NS ima puno nebošnjaka i oni će svi redom glasati za Benjaminu, + na to kada dodaš zalutale polupane glasače trojke dobijes sto dobijes. Nekidan sam vidio Muamera izlazi iz jordanske dzamije na Grbavici, e sad zamisli kad ga još dodatne rulje vidi koliko glasova izgubi jer je radikal, a Benjamina je fenci

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.