Izgubite ali igrajte jako , probajte u drugom jace, svakako ces popusiti, mozda jos kojim penalom

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa nek ti TUZLA I IGMAN budu mjerilo sta ova ekipa moze.Stopera nemas,beka zamjenskog nemas,veznog nekakvog kvaliteta velikog nemas.Krila smjesna kao i napadac.Lika vrate sto nam je titulu izbio iz ruku ko nigdje u svijetu da nam opet selektira ekipu i dovodi igrace.Nemam vise snage da gledam majkemi toliki srklet me ufatio posle 2 1.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 19:49Ne može nam ova utakmica, sa ovakvim suđenjem i neočekivanom povredom bitnog igrača biti mjerilo…
....izmišljeni korner je prva "greška"nokee je napisao/la: ↑04 sep 2022, 19:54Nije opravdanje, al vidis cim si izasao na teren da ce da ti sudija hebe sve po spisku. Musi odvali mislic ni faula, a oni cmmarovi ni da izbace loptu, ganjaju da ga zabiju na foru. Onaj njihov Drljo za onaj start na Tomasevica crveni ko kuca, ni faula ne svira i onda slag na tortu penal, bez komentara. Sad moze suditi kako hoce on je svoje odradio..
Svake godine istoOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑04 sep 2022, 19:53Djokanovic stoper, ramic bek, ramic vezni.... Seljacka igra.
Mission failed.
Izgurati sezonu, probati evropu izboriti. Pa onda na ljeto u nove promjene.
Igramo sa 3 stopera a od toga je 1 stoper.
Prezauzet uvlačenjem u pakaš našem investitoru izgleda... ili kupuje novo tailor-made odijelo, pa malo kod brice da se picne, hebeš posao i dovođenje igrača... bitno je da je plata redovna... a zalibo me vala, ako Mirviću odgovara ovako da ima ekipu bez štopera, neka baca pare na levate...
Nije ovo prvo kolo pa da nam ne moze biti mjeriloumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 19:49Ne može nam ova utakmica, sa ovakvim suđenjem i neočekivanom povredom bitnog igrača biti mjerilo…
Ma neće da ga dovedu. Doveli bi ga do sad. A ima još 10 utakmica do zimske. Do tad ćeš izgubiti još 15 bodova i onda je kasno na ljeto se vaditiObjektivac1946 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 19:58Ne razumijem kriterij da štoper mora proći pripreme, zadnja linija je trenutno najslabija karika zbog nedostatka štopera. Đokanoviću kapa do poda za trud koji ulaže, ali nije za te pozicije. Dovest bilo kakvog štopera do iduće utakmice ili do zime se možemo poselamiti sa eventualnom top 3 pozicijom. Mi nemamo širine na 3 pozicije kako treba...
HALLLLOOOOO TREBA LI VAM CRTATI SVIMA KOLEKTIVNO?BordoArmy88 je napisao/la: ↑04 sep 2022, 19:57Prezauzet uvlačenjem u pakaš našem investitoru izgleda... ili kupuje novo tailor-made odijelo, pa malo kod brice da se picne, hebeš posao i dovođenje igrača... bitno je da je plata redovna... a zalibo me vala, ako Mirviću odgovara ovako da ima ekipu bez štopera, neka baca pare na levate...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.