FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nasborik
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nasborik » 22 maj 2011, 11:19

Prije svega, sportski pozdrav, iskreno se nadam danas veoma dobroj utakmici, ipak nije odlučujuća u borbi za titulu i moguće je da obe ekipe odigraju rasterećeno, nadam se da ćemo vam otkinuti barem bod i na taj način i definitivno postati prvaci, u slučaju našeg poraza imaćemo meč-tekmu protiv Leotara u subotu. Nadam se pravom spektaklu, prvenstveno na tribinama, u slučaju da uzmemo taj bod koji nam titulu znači, nadam se da će publika pozdraviti nove šampione aplauzom, nešto slično kao u finalu kupa.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 22 maj 2011, 11:30

nasborik je napisao/la:Prije svega, sportski pozdrav, iskreno se nadam danas veoma dobroj utakmici, ipak nije odlučujuća u borbi za titulu i moguće je da obe ekipe odigraju rasterećeno, nadam se da ćemo vam otkinuti barem bod i na taj način i definitivno postati prvaci, u slučaju našeg poraza imaćemo meč-tekmu protiv Leotara u subotu. Nadam se pravom spektaklu, prvenstveno na tribinama, u slučaju da uzmemo taj bod koji nam titulu znači, nadam se da će publika pozdraviti nove šampione aplauzom, nešto slično kao u finalu kupa.
Realno samo od Manijaka i mozes nesto tako korektno i ocekivati ;)
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 22 maj 2011, 11:31

Šta mislite, koliko će ljudi doći na tekmu ? Ja mislim oko 5000, jednostavno ove sezone je posjeta katastrofa, ljudi nisu zainteresovani -.-'

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 22 maj 2011, 11:34

legenda79 je napisao/la: Prpaaaa prijatelju ne kreći prema Grbavici...džaba ti je pravit toliki put evo ti odma rezultat 4:0 ili ipak 4:1 za Želju posto je vrjedan penal,indirekt ili slobodnjak sa ruba kaznenog prostora onako iz navike lo moguce da vam sudija svirne barem :D :D
Eto,moras sve pokvariti retardiranim izjavama.

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 22 maj 2011, 11:35

Omar500 je napisao/la:Šta mislite, koliko će ljudi doći na tekmu ? Ja mislim oko 5000, jednostavno ove sezone je posjeta katastrofa, ljudi nisu zainteresovani -.-'
ako bude i toliko, bice extra...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 maj 2011, 11:54

Ako kiša padne do tekme neće ni 5 hiljada doći, s obzirom na TV prenos...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 22 maj 2011, 11:55

nedaTM je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Šta mislite, koliko će ljudi doći na tekmu ? Ja mislim oko 5000, jednostavno ove sezone je posjeta katastrofa, ljudi nisu zainteresovani -.-'
ako bude i toliko, bice extra...
Ma biće ticape. :?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 22 maj 2011, 11:57

jubitubi je napisao/la:
legenda79 je napisao/la: Prpaaaa prijatelju ne kreći prema Grbavici...džaba ti je pravit toliki put evo ti odma rezultat 4:0 ili ipak 4:1 za Želju posto je vrjedan penal,indirekt ili slobodnjak sa ruba kaznenog prostora onako iz navike lo moguce da vam sudija svirne barem :D :D
Eto,moras sve pokvariti retardiranim izjavama.
Bit ce tebi pokvaren dan cijeli nakon vecerasnje utakmice,jer ces spoznat pravu istinu o svom klubu,njegovoj dominacijI,superiornosti ove sezone...ipak ja zivim u Sarajevu(glavnom gradu odakle krecu informacije,vezano za sve,tako i o tvom malenom klubu,zbog kojeg su mnogi ispastali ove sezone samo da bi isti ostvario svoj cilj) pa tako da sve sto napisem nije bezveze i iz moje glave,a imat ces abd. i prilike da se sam uvjeris u vecerasnjoj utakmici u kojoj ne moramo igrati onoliko koliko smijemo i koliko nam to vise sile dozvole kao sto smo do sad i to sve s razlogom da vama nebi ugrozili u bilo kojem pogledu lidersku poziciju...
Sretno i ubuduce ukoliko mi se obracas molim te napisi nesto konkretnije i bez upotrebe rijeci koje asociraju na uvrede mog intelektualnog nivoa,ako si uopste u stanju da tako nesto koceptujes,osmislis i preneses/sprovedes u djelo....!!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 22 maj 2011, 11:58

Bianconeri1988 je napisao/la:Ako kiša padne do tekme neće ni 5 hiljada doći, s obzirom na TV prenos...
Nema prijenosa ! :D
FKŽ !

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 22 maj 2011, 11:59

Bianconeri1988 je napisao/la:Ako kiša padne do tekme neće ni 5 hiljada doći, s obzirom na TV prenos...
Koliko sam ja upoznat danas se prenosi Š.B-Zrinjski ukoliko ne bude kombinovani prijenos..!!

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 22 maj 2011, 12:00

legenda79 je napisao/la:
Koliko sam ja upoznat danas se prenosi Š.B-Zrinjski ukoliko ne bude kombinovani prijenos..!!
danas imaju dvije bolje utakmice oni prenose siroki i zrinjsi :lol:

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 22 maj 2011, 12:04

Juve-TZ je napisao/la:
legenda79 je napisao/la:
danas imaju dvije bolje utakmice oni prenose siroki i zrinjsi :lol:
Provjereno...kombinovani prijenos u 16 i 55

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 22 maj 2011, 12:04

legenda79 je napisao/la:
kombinovani prenos je na bht...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 22 maj 2011, 12:04

legenda79 je napisao/la: Bit ce tebi pokvaren dan cijeli nakon vecerasnje utakmice,jer ces spoznat pravu istinu o svom klubu,njegovoj dominacijI,superiornosti ove sezone...ipak ja zivim u Sarajevu(glavnom gradu odakle krecu informacije,vezano za sve,tako i o tvom malenom klubu,zbog kojeg su mnogi ispastali ove sezone samo da bi isti ostvario svoj cilj) pa tako da sve sto napisem nije bezveze i iz moje glave,a imat ces abd. i prilike da se sam uvjeris u vecerasnjoj utakmici u kojoj ne moramo igrati onoliko koliko smijemo i koliko nam to vise sile dozvole kao sto smo do sad i to sve s razlogom da vama nebi ugrozili u bilo kojem pogledu lidersku poziciju...
Sretno i ubuduce ukoliko mi se obracas molim te napisi nesto konkretnije i bez upotrebe rijeci koje asociraju na uvrede mog intelektualnog nivoa,ako si uopste u stanju da tako nesto koceptujes,osmislis i preneses/sprovedes u djelo....!!
A prosle sezone,vjerujem da ste vi titulu osvojili posteno,dok je Kup koji smo mi osvojili,takodje kupljen sa nase strane?Zar ne?Ove sezone,obrnute uloge,s tim da smo mi opet na neposten nacin,"izmesetarili" titulu.Da li sam u pravu?

Dakle,ako sam dobro razumio,vi cete danas igrati sa pola snage,jer imate takva naredjenja? :mrgreen:

E svasta boze,nemaju neki ljudi obraza,ili ih je toliko pogodilo sto nisu prvi,umjesto da budu casni u porazu,pa napisu,cestitam,bolji ste bili,oni traze mrlje...A dobro,ne znam sta da kazem,meni je za ovakve tvrdnje jedino logicno objasnjenje,zavist.Eto jedino to.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 22 maj 2011, 12:07

Baja_Zvjerka je napisao/la:
padobranac1978 je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:padobranac jesi li dobio moju pp poruku sinoc?
jesam brate,ali mi je frka kuci drama... ;) ...ja dobio dijete,brat se danas ozenio...svega pomalo,pa ne mogu da stignem da odgovorim :D
Esi_TM se ozenio :?: :?: Cestitaj mu i od mene, sve najbolje.. :D

Ako je u pitanju naš (ex) @Esi_TM , :? 8-)
onda velike čestitke i od mene. 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 22 maj 2011, 12:17

jubitubi je napisao/la:
legenda79 je napisao/la: Bit ce tebi pokvaren dan cijeli nakon vecerasnje utakmice,jer ces spoznat pravu istinu o svom klubu,njegovoj dominacijI,superiornosti ove sezone...ipak ja zivim u Sarajevu(glavnom gradu odakle krecu informacije,vezano za sve,tako i o tvom malenom klubu,zbog kojeg su mnogi ispastali ove sezone samo da bi isti ostvario svoj cilj) pa tako da sve sto napisem nije bezveze i iz moje glave,a imat ces abd. i prilike da se sam uvjeris u vecerasnjoj utakmici u kojoj ne moramo igrati onoliko koliko smijemo i koliko nam to vise sile dozvole kao sto smo do sad i to sve s razlogom da vama nebi ugrozili u bilo kojem pogledu lidersku poziciju...
A prosle sezone,vjerujem da ste vi titulu osvojili posteno,dok je Kup koji smo mi osvojili,takodje kupljen sa nase strane?Zar ne?Ove sezone,obrnute uloge,s tim da smo mi opet na neposten nacin,"izmesetarili" titulu.Da li sam u pravu?

Dakle,ako sam dobro razumio,vi cete danas igrati sa pola snage,jer imate takva naredjenja? :mrgreen:

E svasta boze,nemaju neki ljudi obraza,ili ih je toliko pogodilo sto nisu prvi,umjesto da budu casni u porazu,pa napisu,cestitam,bolji ste bili,oni traze mrlje...A dobro,ne znam sta da kazem,meni je za ovakve tvrdnje jedino logicno objasnjenje,zavist.Eto jedino to.
Kad bi znao ono sto ne znas 100% sam siguran da ti nikad vise se nebi ukucao svoj user name i password na ovaj forum a ne pisao na njemu ili bilo sta replicirao jednostavno bilo bi te sramota ..!!
Ne... do sada smo igrali s pola snage a veceras mozemo igrati bez pritiska na ugrozavanje lidera posto ste vec sampioni sto se nikako nije smjelo dovesti u pitanje koliko ja znam vec zadnjih 6 kola..!!

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 22 maj 2011, 12:21

legenda79 je napisao/la:
jubitubi je napisao/la:

Kad bi znao ono sto ne znas 100% sam siguran da ti nikad vise se nebi ukucao svoj user name i password na ovaj forum a ne pisao na njemu ili bilo sta replicirao jednostavno bilo bi te sramota ..!!
Ne... do sada smo igrali s pola snage a veceras mozemo igrati bez pritiska na ugrozavanje lidera posto ste vec sampioni sto se nikako nije smjelo dovesti u pitanje koliko ja znam vec zadnjih 6 kola..!!
Ma daj drug pusti te priče namjestili, niko im nije smio ništa ovo ono.Bilo je par diskutabilnih sudijskih odluka za njih ali svugdje se to dešava.Igrali su čvrsto u odbrani i iz kontri većinom davali golove, dok smo mi igrali sa puno oscilacija, od odlične utakmice do očaja.Umjesto pametovanja u 17:00 SVI NA GRBAVICU !
G R B A V I C A 2

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 22 maj 2011, 12:23

legenda79 je napisao/la: Kad bi znao ono sto ne znas 100% sam siguran da ti nikad vise se nebi ukucao svoj user name i password na ovaj forum a ne pisao na njemu ili bilo sta replicirao jednostavno bilo bi te sramota ..!!
Pa hajde,prosvjetli me,o mudri covjece.Ili je to,vojna tajna,pa ti je zivotu u opasnosti ako mi kazes,to jest,napises?Hajde,napisi mi na pp.Bas me zanima,da znam da stavim na kladzu sljedece sezone,kucu,auto,pa da uzmem pare,sunce mu.

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 22 maj 2011, 12:24

legenda79 je napisao/la:
jubitubi je napisao/la:

I da dodam...kup niste kupili da budem isrken nismo vam ga ni poklonili,zasluzeno ste pobjedili..nisam sarkastican govorim realno i iskreno jer mozda imam srecu ili nesrecu pa sam informisan...

sancho_panza
Kontakt:

Post Postao/la sancho_panza » 22 maj 2011, 12:28

jubitubi je napisao/la:
legenda79 je napisao/la: Kad bi znao ono sto ne znas 100% sam siguran da ti nikad vise se nebi ukucao svoj user name i password na ovaj forum a ne pisao na njemu ili bilo sta replicirao jednostavno bilo bi te sramota ..!!
Pa hajde,prosvjetli me,o mudri covjece.Ili je to,vojna tajna,pa ti je zivotu u opasnosti ako mi kazes,to jest,napises?Hajde,napisi mi na pp.Bas me zanima,da znam da stavim na kladzu sljedece sezone,kucu,auto,pa da uzmem pare,sunce mu.
Zbog toga što je Borac morao biti šampion kako bi srbi usvoji statut ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 36 gostiju.