Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Žalosno ako ćemo prodati Coatesa da uzmemo nekog drugog stopera, a i kada nam je odbrana u rasulu svakako niko drugi ne dobija šansu.
Iskreno se nadam da će Urugvajac ostati, i da je samo šupljak oko njegovog odlaska. Sturidge će vjerovatno danas i zvanično biti predstavljen, eto samo nek se nešto dešava. U meč ćemo 99% ući kao u onaj protiv QPR-a, samo što bi moglo doći do rotacije na bekovima zbog dobro poznate ozljede Enriquea. I Lucas bi trebao startati.

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Tako je,Robertsu.Edin TM87 je napisao/la:Joj VolimLFC ti bas ne znas o Liverpoolu

Naravno da je šuplja da Coates ide,ali zaista bi momak morao dobivati više šanse,ovo je nesnošljivo koliko su Agger i Škrtel nekada ležerni,a kao da ne mogu zamijenjeni.
You'll never walk alone.
Evo šta kažu za Holtby-ja http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/nijemc ... 55034.aspx
Ako je ovako onda bolje da je što dalje od Liverpoola, ufurane zvjezdice nam ne trebaju.
Ako je ovako onda bolje da je što dalje od Liverpoola, ufurane zvjezdice nam ne trebaju.
- peppo_owen
- Kontakt:
Gameiro je dobrodosao,svidja mi se njegov stili igre,podsjeca me na jednog igraca uz cije partije sam odrastao,ali nebi o tome,mogu pokrenut neke nepotebne rasprave 
Sto se tice Holtbya,veliki je taletan,ali meni je vala puna kapa tih talenata(koji nazalost u vecini slucajeva kod nas propadnu).Bolje je kupit nekog vec afirmisanog igraca,koji ce unaprijedit nasu igru.
Sto se tice Coatesa,msm da ce uprava napravit veliku gresku ako ga prodaju.Posudba dolazi u obzir,ali prodaja ni pod razno.
Od ostalih igraca sa kojima se povezujemo(Snaider,Villa),msm da nema nista,te da ce tesko doci do tih transfera.
Dolaskom Sturidga i Gameira(ako vec dođe) u napadu bi se stvorila velika konkurencija,i ako jos tu dodamo Suareza(koji bi jedini imao zagarantovano mjesto u prvih 11)+Borinija i Sterlinga,bilo bi vise nego dovoljno upotpunjavanja napada.Imali bi uvjek 3 jaka napadaca(doduse 2 krilna zbog formacije),te 2 igraca koj uvjek mogu uc sa klupe i donijeti nesto novo nasoj igri.Takav slucaj nije sad,jer smo deficitarni sa igracima ofanzivne orijentacije.
Uglavnom ovaj januar je od ogromne vaznosti,jer samo se dobrim poslovanjem moze popraviti dosadasnji dio katastrofalne sezone,i uci u nastavak pojacani i motivisani u borbu za mjesta koja vode u Evropska takmicenja.

Sto se tice Holtbya,veliki je taletan,ali meni je vala puna kapa tih talenata(koji nazalost u vecini slucajeva kod nas propadnu).Bolje je kupit nekog vec afirmisanog igraca,koji ce unaprijedit nasu igru.
Sto se tice Coatesa,msm da ce uprava napravit veliku gresku ako ga prodaju.Posudba dolazi u obzir,ali prodaja ni pod razno.
Od ostalih igraca sa kojima se povezujemo(Snaider,Villa),msm da nema nista,te da ce tesko doci do tih transfera.
Dolaskom Sturidga i Gameira(ako vec dođe) u napadu bi se stvorila velika konkurencija,i ako jos tu dodamo Suareza(koji bi jedini imao zagarantovano mjesto u prvih 11)+Borinija i Sterlinga,bilo bi vise nego dovoljno upotpunjavanja napada.Imali bi uvjek 3 jaka napadaca(doduse 2 krilna zbog formacije),te 2 igraca koj uvjek mogu uc sa klupe i donijeti nesto novo nasoj igri.Takav slucaj nije sad,jer smo deficitarni sa igracima ofanzivne orijentacije.
Uglavnom ovaj januar je od ogromne vaznosti,jer samo se dobrim poslovanjem moze popraviti dosadasnji dio katastrofalne sezone,i uci u nastavak pojacani i motivisani u borbu za mjesta koja vode u Evropska takmicenja.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- BeyKopites
- Kontakt:
Holtby je stvarno dobar igrač, al na njegovoj poziciji ima mnogo boljih igrača - prvi kojih se dosjećam su Isco i Erikssen.lfckop je napisao/la:Evo šta kažu za Holtby-ja http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/nijemc ... 55034.aspx
Ma ja bih baš volio vidjeti Isca u Liverpoolu

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- ahmed96lfc
- Kontakt:
Zna li iko danasnji sastav za utakmicu protiv Sunderlanda,i da li se Sahin oporavio od loma nosa?
nesto slicno kao protiv QPR-a samo sto ce se vratit Lucas a Downing ce na lijevog beka umjesto ozlijedjenog Enrique,dok bi njegovo mjesto trebao zauzeti Shevley i ako bi ja na krilu radije gledao Susaahmed96lfc je napisao/la:Zna li iko danasnji sastav za utakmicu protiv Sunderlanda,i da li se Sahin oporavio od loma nosa?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Možda malo kasnim, ali nisam pročitao nigdje na forumu 
Još jedan igrač sa kojim se povezujemo je Josip Iličić.

Još jedan igrač sa kojim se povezujemo je Josip Iličić.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Sturridge to move to Liverpool this week
Chelsea's Daniel Sturridge will complete a £12m move to Liverpool this week and could make his debut in the FA Cup match on Sunday.
Chelsea's Daniel Sturridge will complete a £12m move to Liverpool this week and could make his debut in the FA Cup match on Sunday.
žalosna je cinjenica sto svaki trener kad dodje rastjera sve igrace koje je njegov prethodnik doveo... a kod nas se treneri mijenjaju kao na traci.OTNYS_YNWA je napisao/la:Žalosno ako ćemo prodati Coatesa da uzmemo nekog drugog stopera, a i kada nam je odbrana u rasulu svakako niko drugi ne dobija šansu.Iskreno se nadam da će Urugvajac ostati, i da je samo šupljak oko njegovog odlaska. Sturidge će vjerovatno danas i zvanično biti predstavljen, eto samo nek se nešto dešava. U meč ćemo 99% ući kao u onaj protiv QPR-a, samo što bi moglo doći do rotacije na bekovima zbog dobro poznate ozljede Enriquea. I Lucas bi trebao startati.
ovaj prelazni necu uopste da pratim te neke spekulacije samo sluzbene stranice klubova cu pratiti i to je to.
You are someone else I am still right here
- donCorleone1892
- Kontakt:
Sta je sa Assaidijem pa daj mu sansu vise ??

Trebao bi dobit priliku protiv MansfieldadonCorleone1892 je napisao/la:Sta je sa Assaidijem pa daj mu sansu vise ??

- donCorleone1892
- Kontakt:
Izgleda da ni protiv Gradine ne bi dobio xDEBSCO je napisao/la:Trebao bi dobit priliku protiv MansfieldadonCorleone1892 je napisao/la:Sta je sa Assaidijem pa daj mu sansu vise ??
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
@fera, tako nekako ispadne. Isto kao da nemaju povjerenja u one koje su drugi odabrali.

Lucas će zamijeniti Enriquea vjerovatno, samo što će Downing na beka. Henderson bi kao što reče @Henderson mogao početi na desnom krilu gdje je i počeo LFC karijeru recimo.Otelo je napisao/la:nesto slicno kao protiv QPR-a samo sto ce se vratit Lucas a Downing ce na lijevog beka umjesto ozlijedjenog Enrique,dok bi njegovo mjesto trebao zauzeti Shevley i ako bi ja na krilu radije gledao Susaahmed96lfc je napisao/la:Zna li iko danasnji sastav za utakmicu protiv Sunderlanda,i da li se Sahin oporavio od loma nosa?

Assaidi ima povrijedjeno koljeno i sigurno ce ici na operaciju. Zbog toga ne igra.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
@jimmy vjerovatno ce biti tako
nego
nego
Sahin se izgleda vraca u Real a Sneider ce u Liverpool,Sturidge je vec sutra tu a jos bi mogao Grameiro doci.Joe Cole ce u QPR dok se nadam da ce Coates ostatiGazzete dello sport prenosi kako bi Wesley Sneider mogo biti novi igrač Liverpool-a. Navodno su se već dogovorili oko odštete i plate koju će Sneider imati u klubu. U idućih nekoliko dana trebali bi se dogovorit oko detalja i potpisa ugovora.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nisam siguran koliko ste razmisljali ali dolazak dva napadaca mora znaciti odlazak makar jednog.Bojim se da Suarez napusta Liverpool.Ne mora nista znaciti ali dovesti Staridza i Gameira a u ekipi i imati jos 2 napadaca nema logike.Jedan mora ici jer je to vise-manje u interesu kluba.Nema se novca za sve.
Vjerovatno bi Villa bio daleko najbolja opcija za vas.Covjek je insstitucija , ubica i jedan od najboljih napadaca u posljednjoj deceniji.Koliko god nije u formi on je i dalje WC igrac.Tesko ce se realizovati taj transfer ali nista nije nemoguce.
Vjerovatno bi Villa bio daleko najbolja opcija za vas.Covjek je insstitucija , ubica i jedan od najboljih napadaca u posljednjoj deceniji.Koliko god nije u formi on je i dalje WC igrac.Tesko ce se realizovati taj transfer ali nista nije nemoguce.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Žao mi je Sahina.Sjećam se njegovog prvog nastupa čini mi se,kad krenu YNWA,on se okreće,vidjela se želja ali jednostavno nije ga Rodgers bacao na pravu poziciju.
Sneijder je dobrodošao kao i Gameiro.
Što se mene tiče,Sneijder,Gameiro te Sturridge i dosta je.
Nemoj bubati,kakav odlazak Suareza.
Sneijder je dobrodošao kao i Gameiro.
Što se mene tiče,Sneijder,Gameiro te Sturridge i dosta je.
Nemoj bubati,kakav odlazak Suareza.

You'll never walk alone.
Pa dolazak dvojice napadača znači da BR ne želi više da gleda Shelveya na toj poziciji
,a otići će jedan ofanzivni to je Joe,drugi će se vjerovatno prekomandovati na poziciju beka to je Downing a dvojica su povrijeđena Assaidi i Borini,kad tu dodaš mlađahnog Sterlinga ostaje sam Suarez tako da i da dovedu trojicu bilo bi malo
.

Pa i ovako ne mozemo da skrpimo napad kako treba, Shelvey igra laznu 9-ku, gdje ces dalje. Nema sanse da iko ode.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.