Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Rockefeller
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Rockefeller » 14 feb 2014, 17:43

Ja na to da li će se vratiti ili neće ne mogu uticati. Odluku o tome donijet će Wenger, Moyes i on ali ako se i vrati nije dobrodošao što se mene tiče. Može on davati i pet golova po utakmici za Arsenal ali poslije nanjana nema kajanja. Nek' jede ono što bi mi forum cenzurisao ako napišem. :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 feb 2014, 17:49

Wenger očito prolupao kad razmišlja o RvP, čovjek je otišao kao najveća hinja ispalio navijače i klub.

Opasno Wenger testira strpljenje navijača.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 14 feb 2014, 17:50

Dajte ljudi ovu glupost javlja SkyItalia! :lol: :lol:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 14 feb 2014, 17:51

Najgenijalnije je sto nece Sagni da da dobar ugovor zbog godina, a spreman je Persia vracati. Nadam se da je ovo sve sala neka.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 14 feb 2014, 17:52

Tancredi Palamuderi. Nikad od tog sta korisno. Al 10 dana covjek razvlaci da kaze RVP se hoce vratit u Arsenal.. :lol:

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 14 feb 2014, 18:00

Kako prenose forumaši na temi Bayerna Draxler prelazi u Bayern. :lol: Ovo je 100% tačno. :lol:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 14 feb 2014, 18:02

Nitro je napisao/la:Kako prenose forumaši na temi Bayerna Draxler prelazi u Bayern. :lol: Ovo je 100% tačno. :lol:
Jakih ti izvora! :lol:

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 14 feb 2014, 18:02

Gunner4 je napisao/la:
Nitro je napisao/la:Kako prenose forumaši na temi Bayerna Draxler prelazi u Bayern. :lol: Ovo je 100% tačno. :lol:
Ma tačno 100% :lol:
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 14 feb 2014, 18:04

Nitro je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:
Ma tačno 100% :lol:
Ma znaju ljudi sve.... Osim napraviti razliku izmedju Vemblija i Emirejtsa. :lol: :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 feb 2014, 18:08

A vidi, jos uvijek se primaju. :lol: :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 14 feb 2014, 18:09

Omerbavarac je napisao/la:A vidi, jos uvijek se primaju. :lol: :lol:
Ko saucesce... :mrgreen:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 14 feb 2014, 18:17

Wenger možda jest lud...al' nije toliko lud da vraća najveću p***u u povijesti nogometne igre...čista twiteraška nebuloza
A.F.C. Bournemouth!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 14 feb 2014, 18:57

Prije tekme sa Unitedom, Wengera su pitali: Da li bi vratio Robina?
Wenger: Ja mislim da to danas nije dobra tema za razgovor.
Opet pitanje: Da li potpuno iskljucujes mogucnost njegovog povratka?
Wenger: Ja mislim da je bolje da o tome ne pricamo.

Mislim da su neki ljudi iz ta dva pitanja i odgovora dosli do zakljucka, slucajno ili namjerno, da postoji mogucnost njegovog povratka.
Ja licno mislim da je Wenger postupio OK i profesionalno. Naravno da nece reci: STA CE NAM ON! NIKAD!
Takve komentare ocekujem od forumasa ali ne i od Wengera. :)

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 feb 2014, 19:18

anell je napisao/la:Komentari Arsenalovih navijaca po twiteru
I'd rather castrate myself, eat my testes, throw them up, and eat my semi-digested testes again than see van Persie back in an Arsenal shirt
No, Van Pursestrings @Persie_Official - you can't come back. Stop begging. #afc
van Persie has already disgraced the club by demanding a move to a rival & then celebrating against us like he won the quadruple. No thanks.
Arsenal fans passionately defending RVP and Ashley Cole remind me of those people who blame themselves for their partners cheating on them.
RvP IF you were ever to come back to #Arsenal you must present before all Gooners & put your head btwn your legs & kiss your own arse
e baš su ti twiteraši pozvani da odlucuju hoce li se VanPussy vratiti ili nece :lol: :mrgreen:
a da vam treba takav jedan gol igrac, to je ocito ;) pošto ona franucuska krampa ni okean ne može pogoditi.

inace, glavni igraci Arsenala su Ramzi i Volkot, uz Kazorlu i Ozila koji su od ranije dokazana klasa....ovo ostalo je škart, a posebno izvikani Jack najveca ubleha Otoka.
onaj mladi Čembrlejn je veliki potencijal.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 14 feb 2014, 19:26

Wilshereu kada bi nasli tacnu poziciju kao u prvoj sezoni sto je igrao bilo bi dobro. Ovako ga stalno sele gore dole i nije nam dorecen. OX je opak ali po meni Gnabry je veci talenat... :D

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 14 feb 2014, 19:31

let3 je napisao/la: e baš su ti twiteraši pozvani da odlucuju hoce li se VanPussy vratiti ili nece :lol: :mrgreen:
a da vam treba takav jedan gol igrac, to je ocito ;) pošto ona franucuska krampa ni okean ne može pogoditi.

inace, glavni igraci Arsenala su Ramzi i Volkot, uz Kazorlu i Ozila koji su od ranije dokazana klasa....ovo ostalo je škart, a posebno izvikani Jack najveca ubleha Otoka.

Ne bi se složio sa tobom da su trojac Szczesny,Koscielny i Mertesacker škart,malo im fali da uđu u domenu WC,ako ovako budu igrali i sljedeće sezone sigurno da će to i postati..Također škart je prejaka riječ,prije prosječni igrači koji povremeno odudaraju al nikad da naprave potreban korak..

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 14 feb 2014, 19:35

let3 je napisao/la:
anell je napisao/la:Komentari Arsenalovih navijaca po twiteru
I'd rather castrate myself, eat my testes, throw them up, and eat my semi-digested testes again than see van Persie back in an Arsenal shirt
No, Van Pursestrings @Persie_Official - you can't come back. Stop begging. #afc
van Persie has already disgraced the club by demanding a move to a rival & then celebrating against us like he won the quadruple. No thanks.
Arsenal fans passionately defending RVP and Ashley Cole remind me of those people who blame themselves for their partners cheating on them.
RvP IF you were ever to come back to #Arsenal you must present before all Gooners & put your head btwn your legs & kiss your own arse
e baš su ti twiteraši pozvani da odlucuju hoce li se VanPussy vratiti ili nece :lol: :mrgreen:

Ko je rekao da oni odlucuju hoce li se RVP vratiti ili ne?
Ovo sam samo postavio kako navijaci Arsenala reaguju na povratak Van Persia u Arsenal, a mislim da ga 98% navijaca ne zele vidjeti u Arsenalu.
Pld W D L
38 26 12 0

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 feb 2014, 19:40

Rosicky je napisao/la:
let3 je napisao/la: e baš su ti twiteraši pozvani da odlucuju hoce li se VanPussy vratiti ili nece :lol: :mrgreen:

Ne bi se složio sa tobom da su trojac Szczesny,Koscielny i Mertesacker škart,malo im fali da uđu u domenu WC,ako ovako budu igrali i sljedeće sezone sigurno da će to i postati..Također škart je prejaka riječ,prije prosječni igrači koji povremeno odudaraju al nikad da naprave potreban korak..
kad napisah škart - nisam ni mislio na odbranu(odbrana Arsenala je solidna), vec na likove poput Rosickog, Artete, Diabya, Bendtnera, neki Dženkinson, sad ovaj Kalstrom, to treba nogirati redom.
Volio bi da Arsenal uzme titulu, cak i navijam za tu opciju ove godine , ali jako teško bez pravog napadaca.
Ako se brzo oporave Remzi i Volkot (dva kljucna igraca), šanse za titulu im rastu.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 14 feb 2014, 19:41

Dobrodosao nazad, Robine.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 14 feb 2014, 19:45

let3 je napisao/la:
Rosicky je napisao/la:

kad napisah škart - nisam ni mislio na odbranu(odbrana Arsenala je solidna), vec na likove poput Rosickog, Artete, Diabya, Bendtnera, neki Dženkinson, sad ovaj Kalstrom, to treba nogirati redom.
Volio bi da Arsenal uzme titulu, cak i navijam za tu opciju ove godine , ali jako teško bez pravog napadaca.
Ako se brzo oporave Remzi i Volkot (dva kljucna igraca), šanse za titulu im rastu.
Slažem se i ja da Rosicky i Arteta nisu za prvu postavu,svakako su i godine tu a kod čeha i preduga lista povreda...ali trenutno je problem da u moru ozljeda igraju te tek treće opcije na tim pozicijama...Jenkinson je za sada vrlo solidna zamjena,dok je Bentdner nesretnim spletom okolnosti ostao,iako su svi navijači Arsenala zahvalni zbog onih par golova koje je postigao mada je njegovo vrijeme u Arsenalu gotovo.Što se tiče preostale dvojice oni i jesu za "nogirat" ali trenutno Kalstrom ne crpi pare iz kluba što je najbitnije,a i Diaby je "stopirao" svoju platu..te će na kraju sezone sigurno obadvojica napustit klub.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.