Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Bas glupost De Ligta.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Pokloni im covjek penal.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Htjedoh reći dikustabilan penal, ali iz ovog ugla sad se vidjelo da je igrao laktom. 
Valjda se ne zadovolje remijem, fino je počelo zasad.
Runa sa svojim slobodnjacima, ubi ove iz živog zida.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
I meni se cinilo da nije al ova kamera iznad fino pokaza, cist penal.rope11 je napisao/la:Htjedoh reći dikustabilan penal, ali iz ovog ugla sad se vidjelo da je igrao laktom.
Samo gdje ces rukom u onom polozaju na loptu

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Komican De Light, ne znam sta mu je ali ako se ne trzne pritisak ce ga pojesti i ostat ce promasaj.
Ronaldo bar slobodnjake treba ili Dybali ili Pjanicu prepustiti.
Ronaldo bar slobodnjake treba ili Dybali ili Pjanicu prepustiti.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- anonymousHD
- Kontakt:
Inter se baš napalio
SIUU 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ronaldo nakon 3 sjebane sanse... ipak ne, ofsajd. 
Ovaj Bernardešić nisam ni znao da igra dok nije dosao proslaviti gol.

Ovaj Bernardešić nisam ni znao da igra dok nije dosao proslaviti gol.
Ima li kakvih vijesti o Hysaju ? Ova mogucnost da je slomio vrat je stravicna.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Kakva utakmica
Juventus bi sa ovakvom incijativom mogao pokušati i sa nekim kreativnijim umjesto Khedire/Matuidija. Posebno jer im Inter i ovako uspijeva ozbiljno prijetiti iz kontri, a gube na kvalitetnim rješenjima u zadnjoj trećini. Mada je i Bernardeschi neprimjetan.
Lautaro

Juventus bi sa ovakvom incijativom mogao pokušati i sa nekim kreativnijim umjesto Khedire/Matuidija. Posebno jer im Inter i ovako uspijeva ozbiljno prijetiti iz kontri, a gube na kvalitetnim rješenjima u zadnjoj trećini. Mada je i Bernardeschi neprimjetan.
Lautaro

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Joj ja ove Dijabole, treba ga neko pošteno polomiti pa da bar ima razloga zašto se valja po terenu.
Dobra utakmica.
Dobra utakmica.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Prvo poluvrijeme vrh.
Bolji Juventus.
Bolji Juventus.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Solidan Juve, jos da je neko bolji umjesto Berne i Matuidija tu.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Je li to taj Inter koji se kao hoce boriti za prvo mjesto ? Hahahah smijesna ekipa apsolutno nista nisu pokazali,osim seljacke igre koja se jos ne sankcionise zutim kartonima.Jos treba uzeti u obzir da igraju kuci i opet nista,definitivno najjadnija ekipa u Italiji.
Juventus je drasticno bolja ekipa od Intera i ovi djeluju dosad ovako dobro u sezoni samo zahvaljujuci Conteu i njegovim ratnickim manirima i metodama... jedan kreativniji igrac umjesto khedire ovdje pravi jos vecu razliku (ramiz ili rabiot)...
Dobar tempo bas, pogotovo prvih 20min. Mnogo zestoko 
Dybala vise lezi nego sto igra.

Dybala vise lezi nego sto igra.
Obrati paznju ponovo gdje ga je rukom zakacio Godin.rope11 je napisao/la:Joj ja ove Dijabole, treba ga neko pošteno polomiti pa da bar ima razloga zašto se valja po terenu.
Dobra utakmica.
Klasika od igraca iz la ligea.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Bolji Juve. Trebalo se voditi ovdje. Individualne greske su konstanta, ali vremenom ce se i to korigovati. Bez penala i jos greske Bonnucia inter ne bi imao sut. Juve sam sebe opet limitira s Samiem i Matuidiem, pa i trpi Bernu ne bi li se vratio, a to je puno za ovakve tekme.
Uz neke korekcije se ovdje treba dobiti mada nece iznenaditi neka zalutala pracka Brozovica i sl. Ovdje nerijeseno tesko da ce biti i vjerovatno neki isforsirani crveni Sandra pod pritiskom publike.
2/3 faula Juventusa i 13/14 intera i to dosta grubljih i 0-1 u kartonima.
Sarriev presing i ono sto trazi je perfekcija za nas koji smo uvijek htjeli da Juve igra drugacije. To naravno jeste rizicno i dovodi do gresaka i ne moze preko noci.
Uz neke korekcije se ovdje treba dobiti mada nece iznenaditi neka zalutala pracka Brozovica i sl. Ovdje nerijeseno tesko da ce biti i vjerovatno neki isforsirani crveni Sandra pod pritiskom publike.
2/3 faula Juventusa i 13/14 intera i to dosta grubljih i 0-1 u kartonima.
Sarriev presing i ono sto trazi je perfekcija za nas koji smo uvijek htjeli da Juve igra drugacije. To naravno jeste rizicno i dovodi do gresaka i ne moze preko noci.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 06 okt 2019, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.