Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
City dosta bolji u drugom ali nece gol.
Evo Dzeko izlazi, ulazi Bony.
Evo Dzeko izlazi, ulazi Bony.
Dobra tekma za Džeku, majstor se vratio 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
-.-
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kakva akcija 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Trebao je Aguera izvaditi?BozePetra je napisao/la:Dakle, Pellegrini je debil, nema dileme.

Zabi kepec 

Principatus je napisao/la:-.-

Još samo da ga uglješa dadne

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Clichy

Eto jesam rekao. Koji glupan, yebo ti Klisi sve svoje...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
-
- Kontakt:
Ljudi moji o cemu vi pricate Dzeko nije nista napravio veceras, solidan nista vise. Moze i mora puno bolje.
E neka! E ko te ebe sad Pellegrini! Umjesto ovog parmaka da izvcadi, on Džeku izvadio! Pa da je na eci-peci-pec birao koga će izvest iz odbrane i veznog, bolje bi potrefio.
#Salihović
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Dobar Dzeko veceras
samo ovaj cigan pelegrini nije dobar u glavu 

Aaaaaaaaajmo biti pozitivnimuhamedkonjic je napisao/la:Ljudi moji o cemu vi pricate Dzeko nije nista napravio veceras, solidan nista vise. Moze i mora puno bolje.
Clichy maestralan večeras
Alba fuj

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Edine, odličan nastup, samo je gol falio da krunišeš dobru igru, ali bit će i toga 
Konkurencija čini čuda, od onog bezvoljnog i letargičnog Edina do ovog u zadnje dvije tekme, dokaz da nije zaboravio igrati fudbal nego mu je samo potrebno malo motivacije, a to je upravo dobio u Bonyu.

Konkurencija čini čuda, od onog bezvoljnog i letargičnog Edina do ovog u zadnje dvije tekme, dokaz da nije zaboravio igrati fudbal nego mu je samo potrebno malo motivacije, a to je upravo dobio u Bonyu.
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 24 feb 2015, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Nerminovic
- Kontakt:
Bravo, barem jedan objektivan post.muhamedkonjic je napisao/la:Ljudi moji o cemu vi pricate Dzeko nije nista napravio veceras, solidan nista vise. Moze i mora puno bolje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Eto sad imamo dva objektivcaNerminovic je napisao/la:Bravo, barem jedan objektivan post.muhamedkonjic je napisao/la:Ljudi moji o cemu vi pricate Dzeko nije nista napravio veceras, solidan nista vise. Moze i mora puno bolje.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Hahaha ma pozitivan sam ja ali da je odlicno odigrao nije bas, nije jos u formi vidi se malo je trom treba mu utakmica da se vrati u takmicarsku formu, a Clichy katastrofa bas a ovaj Alba zjedno sa Pedrom i Busquets su mi najodvratnji igraci na svijetu fujFaraonTM je napisao/la:Aaaaaaaaajmo biti pozitivnimuhamedkonjic je napisao/la:Ljudi moji o cemu vi pricate Dzeko nije nista napravio veceras, solidan nista vise. Moze i mora puno bolje.
Clichy maestralan večeras
Alba fuj

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.