Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Mali Allen ce biti igracina.Sigurno kao i Lucas jer uci od njega,vidi se to.A jos i ako ga Alonso bude poducavao 1-2 sezone bit ce dobar.
I samo da se zna da pozicija Allena kao i Lucasa su najnezahvalnije na terenu,rade najveci posao al i najmanje zapazen.
I samo da se zna da pozicija Allena kao i Lucasa su najnezahvalnije na terenu,rade najveci posao al i najmanje zapazen.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma kakav Alonso. Mislim da je ipak teško očekivati njegov povratak u Liverpool. Ok, zavolio je klub, zadužio je navijače svojim partijama, al' treba biti realan i ne zalijećati se pričom koju prodaju tiskani mediji i kojekakvi internet portali. Alonsu je mjesto u Realu. Tu je skoro pa nezamjenjiv, a "bliži" je i selektoru. Uostalom, mogli smo se uvjeriti u ono nepisano pravilo glede reprezentativaca Španije - "igrajte u Primeri i brže ćete zaigrati za reprezentaciju".
Allen je dobro ušao u sezonu; bio jedan od rijetkih koji su pružali iole dobre partije u dresu Liverpoola, no kako je vrijeme odmicalo postajao je sve slabiji i slabiji. Može on napredovati, ali ni u najluđim snovima on ne može biti poput Alonsa. Čak ni na menadžeru ili PES-u.

Allen je dobro ušao u sezonu; bio jedan od rijetkih koji su pružali iole dobre partije u dresu Liverpoola, no kako je vrijeme odmicalo postajao je sve slabiji i slabiji. Može on napredovati, ali ni u najluđim snovima on ne može biti poput Alonsa. Čak ni na menadžeru ili PES-u.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pored Jordana Hendersona, malo će se koji igrač Liverpoola naigrati u veznom redu. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ili u slobodnom prevodu: Sa Jordanom Hendersonom u postavi, malo koja ekipa neće nadigrati Liverpoolov vezni red.Henderson je napisao/la:Pored Jordana Hendersona, malo će se koji igrač Liverpoola naigrati u veznom redu.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Može i ta, još smišljam logo za mezimca. Neko reče jučer duraccel zeko, sviđa mi se to.Monolog je napisao/la:Ili u slobodnom prevodu: Sa Jordanom Hendersonom u postavi, malo koja ekipa neće nadigrati Liverpoolov vezni red.Henderson je napisao/la:Pored Jordana Hendersona, malo će se koji igrač Liverpoola naigrati u veznom redu.

Bez zafrkancije, momak je došao sebi, ali još uvijek nije to to.
Još mi kroz glavu prolazi priđe Gerardu i ovaj tamam zamahnuo za šut, on mu skide sa noge loptu.

- ahmed96lfc
- Kontakt:
Moze li me neko uputiti sta je bilo sa STARIDZOM? jel covjek nas igrac ,ili ce ga neko po obicaju opet nama preoteti?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam šta da ti kažem. Stvarno meni taj Henderson nit' smrdi nit' miriše. Čovjek nema muda, izgleda mi totalno nezainteresovano na terenu, ne pravi nikakvu prevagu vrijednu 20 miliona (
) i u ovim utakmicama nije zaslužio da jedan forumaš nosi njegovo prezime kao nick. Dobro, možda to mogu koristiti Evertonovi i Unitedovi navijači u svrhu trollanja.
Trgnuo se i počeo je malo bolje igrati. Ali, opet je to sve blijedo, na nivou osrednjeg igrača u osrednjem timu. Mislim da je poranio s tim transferom u klub koji svim silama želi da se vrati na sami vrh. Da je čekao još 2 godine, stekao dovoljno rutine i mentalno ojačao - vjerujem da bi bio bolji. Ovako će to biti samo još jedan sagoren talenat sa veoma skupom etiketom.

Trgnuo se i počeo je malo bolje igrati. Ali, opet je to sve blijedo, na nivou osrednjeg igrača u osrednjem timu. Mislim da je poranio s tim transferom u klub koji svim silama želi da se vrati na sami vrh. Da je čekao još 2 godine, stekao dovoljno rutine i mentalno ojačao - vjerujem da bi bio bolji. Ovako će to biti samo još jedan sagoren talenat sa veoma skupom etiketom.
Navodno je prošao sve preglede i čeka se samo 1 ili 2 januar da stavi potpis.ahmed96lfc je napisao/la:Moze li me neko uputiti sta je bilo sa STARIDZOM? jel covjek nas igrac ,ili ce ga neko po obicaju opet nama preoteti?
Ima još šanse za DembicomAn update on Demba Ba's future and Sky Sports **** have learned that the striker's representatives held unproductive talks with Chelsea on Sunday evening and he is unlikely to move to Stamford Bridge. The Newcastle United player's representatives will now begin talks with other clubs, with Arsenal and Liverpool among the teams linked with a swoop for Ba.

Jeste problem voliti Gerarda, Suareza. Sada bi svi trebali imati nickove Suarez 1, Suarez 2, Suarez 3 ... Gerard 1, Gerard 2, Gerard 3 ... i tako samo redati brojeve. Poenta je biti isti, samo malo drugčiji ( Sake naograjis'o ).
Hendo je plaćen 16 miliona, tačnije preplaćen. Slažem se, došao ranije nego što treba. Bio vezni igrač u Sunderlandu tek ponekad desno krilo, ali u Liverpoolu kod Kinga non stop desno krilo. To nije to. Na početku prošle sezone bio dobar, kasnije se utopio u sivilo cijele ekipe.
Ove sezone je isti, samo malo drugčiji. Ima veću petlju nego ju je imao prošle sezone. Vjerovatno EP ga je malo razdrmalo. Da se ne lažemo, Jordan Henderson je izabran za najboljeg mladog igrača u Liverpoolu prošle sezone. Nije to mala stvar, ali to je tek početak.
Ove sezone je bolji, što je pokazao u prethodnom mjesecu. Biće to veliki igrač, samo mu treba minutaža.
Veliki klub, veliki transfer, velika plata a ja mlad i nejak. To je životna priča Jordana Hendersona.
Hendo je plaćen 16 miliona, tačnije preplaćen. Slažem se, došao ranije nego što treba. Bio vezni igrač u Sunderlandu tek ponekad desno krilo, ali u Liverpoolu kod Kinga non stop desno krilo. To nije to. Na početku prošle sezone bio dobar, kasnije se utopio u sivilo cijele ekipe.
Ove sezone je isti, samo malo drugčiji. Ima veću petlju nego ju je imao prošle sezone. Vjerovatno EP ga je malo razdrmalo. Da se ne lažemo, Jordan Henderson je izabran za najboljeg mladog igrača u Liverpoolu prošle sezone. Nije to mala stvar, ali to je tek početak.
Ove sezone je bolji, što je pokazao u prethodnom mjesecu. Biće to veliki igrač, samo mu treba minutaža.
Veliki klub, veliki transfer, velika plata a ja mlad i nejak. To je životna priča Jordana Hendersona.
Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 31 dec 2012, 11:52, ukupno mijenjano 1 put.
- ahmed96lfc
- Kontakt:
EBSCO je napisao/la:Navodno je prošao sve preglede i čeka se samo 1 ili 2 januar da stavi potpis.ahmed96lfc je napisao/la:Moze li me neko uputiti sta je bilo sa STARIDZOM? jel covjek nas igrac ,ili ce ga neko po obicaju opet nama preoteti?
ok Hvala
- donCorleone1892
- Kontakt:
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... m-bid.html
Eto taj "staridž" i Sneijder bi bili dovolnji za januar...
I možda Demba ako bi se mogao dovestdonCorleone1892 je napisao/la:http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... m-bid.html

- donCorleone1892
- Kontakt:
Staridž za 12m ovom bi cijena mogla na kraju skocit i do 15m ako neki klubovi budu u trci za njim to je 27m. Bilo bi previse za budžet vako jednog kluba da se jos doda 10mEBSCO je napisao/la:I možda Demba ako bi se mogao dovestdonCorleone1892 je napisao/la:http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... m-bid.html

Krpit se sa onim talijanskim sminkerom Borinijem pa mozda momak i uspije ha ja. Napravice rodžo od njega nesto ko sto je od hende i downinga napravio

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ako dođe Sneider pravim feštu sa 800 maraka koliko ću podići u srijedu ( Danas ne smijem do kladionice, bojim se da bi sve moglo otići u helać, opasna je nova godina
) Može njega raja osporavati, i svima je jasno da nije onaj stari Sneider, ali svima treba biti jasno da se tako lako ne zaboravlja igrati. Kakav Sahin, eto prave zamjene za Xabia i odličnog partnera kapitenu. Još Suareza rasteretiti i vrh. 
Ono kad si majstor:

Ono kad si majstor:

- the scouser
- Kontakt:
Momak se polako ali sigurno pretvara u onog prosječnog igrača, čije najveće dostignuće u utakmici može biti "nije nas puno zayebao". U prijemu lopte izgubi par sekundi, onda još par sekundi razmisli šta će sa njom, pa je doda najbližem do sebe. I tako čitav meč. On i Allen nikada neće napraviti neki lucidan potez, dijagonalu, dugu loptu ili šut. Dobri su za čuvanje posjeda, ali u veznom redu treba neko maštovitiji i hrabriji od ove dvojice.Monolog je napisao/la:Ne znam šta da ti kažem. Stvarno meni taj Henderson nit' smrdi nit' miriše. Čovjek nema muda, izgleda mi totalno nezainteresovano na terenu, ne pravi nikakvu prevagu vrijednu 20 miliona () i u ovim utakmicama nije zaslužio da jedan forumaš nosi njegovo prezime kao nick. Dobro, možda to mogu koristiti Evertonovi i Unitedovi navijači u svrhu trollanja.
![]()
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Naravno da se ne slažem sa vama.
Henderson je počeo da igra dobro,jučer oduzeo dosta lopti na sredini,vršio pritisak na veznjake i tako.
Ima vremena za njega.
Henderson je počeo da igra dobro,jučer oduzeo dosta lopti na sredini,vršio pritisak na veznjake i tako.
Ima vremena za njega.
You'll never walk alone.
Henderson je neka verzija Ramseya...povremeno iznenade,većinom ništa posebno 

Kad smo već kod oduzetih lopti, par stranica prije sam stavio statistiku da je Allen igrač sa najviše oduzetih lopti u EPL.VolimLiverpool je napisao/la:Naravno da se ne slažem sa vama.
Ima vremena za njega.
evo citam to za zizoouovog sina, pa njegov stari je meni najbolji igrac, uz gerrarda naravno, kojeg sam ikada gledao.
ako je i upola kao otac, meni je dobrodosao.
sto se sneidera tice, prije mi je bio jedan od najdrazih igraca, sad je malo oslabio ali i dalje zna igrati. nije dugorocno rjesenje ali ce itekako pomoci u borbi za top 4, jedino me brine njegova plata, cuo sam da mu je u interu bila oko 200 000 sedmicno, ovde ne bi imao ni pola
a stari dobri hendo, pa on je nesto kao kuyt, nema nekih lucidnih poteza ali je radilica i moze dugo izdrzati, jos on moze napredovati samo koliko to cemo jos vidjeti, za sad meni ne smeta(nekako mi postaje drag)
ako je i upola kao otac, meni je dobrodosao.
sto se sneidera tice, prije mi je bio jedan od najdrazih igraca, sad je malo oslabio ali i dalje zna igrati. nije dugorocno rjesenje ali ce itekako pomoci u borbi za top 4, jedino me brine njegova plata, cuo sam da mu je u interu bila oko 200 000 sedmicno, ovde ne bi imao ni pola
a stari dobri hendo, pa on je nesto kao kuyt, nema nekih lucidnih poteza ali je radilica i moze dugo izdrzati, jos on moze napredovati samo koliko to cemo jos vidjeti, za sad meni ne smeta(nekako mi postaje drag)
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.