Gunner4 je napisao/la:Pisu o igracu drugog kluba na temi Arsenala samo zato sto se taj igrac povezivao prosli prelazni rok sa nama!![]()
![]()
KOJE FRUSTRACIJE COVJECE!?!?!?!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hajde jade da vidimo mozete li jos niza pasti...![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Gunner4 je napisao/la:Pisu o igracu drugog kluba na temi Arsenala samo zato sto se taj igrac povezivao prosli prelazni rok sa nama!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa evo kažete da Arsenal ima novac,kako je onda Draxler završio u Bayernu umjesto u Londonu.?AllGunsBlazing je napisao/la:Boga mi ta tvoja zdrava logika nije zdrava ni sekunde. Mislio sam na Gotzea, Neuera i sve ostale igrace koje Bayern privlaci novcima koje drugi timovi nemaju.
Centre forward je napisao/la:Gunner4 je napisao/la:Pisu o igracu drugog kluba na temi Arsenala samo zato sto se taj igrac povezivao prosli prelazni rok sa nama!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Daj covjece koliko ti je godina sto se raspravljas sa maloumnim klincima?AllGunsBlazing je napisao/la:Boga mi ta tvoja zdrava logika nije zdrava ni sekunde. Mislio sam na Gotzea, Neuera i sve ostale igrace koje Bayern privlaci novcima koje drugi timovi nemaju.
Pa fazon je u tome sto Wenger glumi gospodina. Tako je isto propao transfer Hazarda, bila prica et kao on ga ne bi doveo jer je Lile u borbi za titulu pa ne bi bilo fer u januaru ga dovesti. E tu je razlika izmedju Wengera i Bayerna, ovi drugi samo cekaju da uniste protivnike, valjda ne zele da ponove vrijeme kad su igrali sa Getafeom(i gubili) pa sad sistematski unistavaju konkurenciju.Saurman je napisao/la:
Pa evo kažete da Arsenal ima novac,kako je onda Draxler završio u Bayernu umjesto u Londonu.?
Gdje pise da je zavrsio?Saurman je napisao/la:Pa evo kažete da Arsenal ima novac,kako je onda Draxler završio u Bayernu umjesto u Londonu.?AllGunsBlazing je napisao/la:Boga mi ta tvoja zdrava logika nije zdrava ni sekunde. Mislio sam na Gotzea, Neuera i sve ostale igrace koje Bayern privlaci novcima koje drugi timovi nemaju.
zašto da postoji strah od slabije ekipe?Gunner4 je napisao/la:Daj covjece koliko ti je godina sto se raspravljas sa nedojebanim klincima?AllGunsBlazing je napisao/la:Boga mi ta tvoja zdrava logika nije zdrava ni sekunde. Mislio sam na Gotzea, Neuera i sve ostale igrace koje Bayern privlaci novcima koje drugi timovi nemaju.![]()
Taj transfer pokazuje samo koliko je ta liga cirkus i nema niti najmanje veze sa Arsenalom. To sto oni pokusavaju da izlijece svoj strah na nasoj temi samo me zabavlja...
I govori kako dobro administracija radi posao...
Pa covjece prica se o Draxleru cijelo vrijeme.AllGunsBlazing je napisao/la:Boga mi ta tvoja zdrava logika nije zdrava ni sekunde. Mislio sam na Gotzea, Neuera i sve ostale igrace koje Bayern privlaci novcima koje drugi timovi nemaju.
To ja moram vas da pitam... Inace nebi visili ovdje 24 sata i prozivali stalno...sudzuka123 je napisao/la:zašto da postoji strah od slabije ekipe?Gunner4 je napisao/la:Daj covjece koliko ti je godina sto se raspravljas sa nedojebanim klincima?AllGunsBlazing je napisao/la:Boga mi ta tvoja zdrava logika nije zdrava ni sekunde. Mislio sam na Gotzea, Neuera i sve ostale igrace koje Bayern privlaci novcima koje drugi timovi nemaju.![]()
Taj transfer pokazuje samo koliko je ta liga cirkus i nema niti najmanje veze sa Arsenalom. To sto oni pokusavaju da izlijece svoj strah na nasoj temi samo me zabavlja...
I govori kako dobro administracija radi posao...
Pustimo sad priče o uništavanju konkurencije,u igri za Draxera su bili samo Arsenal i Bayern.AllGunsBlazing je napisao/la:Pa fazon je u tome sto Wenger glumi gospodina. Tako je isto propao transfer Hazarda, bila prica et kao on ga ne bi doveo jer je Lile u borbi za titulu pa ne bi bilo fer u januaru ga dovesti. E tu je razlika izmedju Wengera i Bayerna, ovi drugi samo cekaju da uniste protivnike, valjda ne zele da ponove vrijeme kad su igrali sa Getafeom(i gubili) pa sad sistematski unistavaju konkurenciju.Saurman je napisao/la:
Pa evo kažete da Arsenal ima novac,kako je onda Draxler završio u Bayernu umjesto u Londonu.?
Da ponovo pitam: Gdje pise da je zavrsio u Bayernu?Saurman je napisao/la:Pustimo sad priče o uništavanju konkurencije,u igri za Draxera su bili samo Arsenal i Bayern.AllGunsBlazing je napisao/la:Pa fazon je u tome sto Wenger glumi gospodina. Tako je isto propao transfer Hazarda, bila prica et kao on ga ne bi doveo jer je Lile u borbi za titulu pa ne bi bilo fer u januaru ga dovesti. E tu je razlika izmedju Wengera i Bayerna, ovi drugi samo cekaju da uniste protivnike, valjda ne zele da ponove vrijeme kad su igrali sa Getafeom(i gubili) pa sad sistematski unistavaju konkurenciju.Saurman je napisao/la:
Ovi prvi nisu mogli dati 45 mil što nije bio problem za ove druge da istresu 45 mil.Ovdje ja ne vidim ništa prljavo, bolja ponuda prihvaćena kraj priče.
Tek će na ljeto biti zvanično kao što je bio slučaj sa Gotzeom.anell je napisao/la:Gdje pise da je zavrsio?Saurman je napisao/la:Pa evo kažete da Arsenal ima novac,kako je onda Draxler završio u Bayernu umjesto u Londonu.?AllGunsBlazing je napisao/la:Boga mi ta tvoja zdrava logika nije zdrava ni sekunde. Mislio sam na Gotzea, Neuera i sve ostale igrace koje Bayern privlaci novcima koje drugi timovi nemaju.
http://www.schalke04.de/en/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fcbayern.de/en/" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo sad na sky-u ponovo se vratise na Draxlera i nova informacija kaze da je Hoeness spustio klauzulu ispod 40 miliona. Ono sto nisu mogli uraditi predstavnici MKO to su uradili predstavnici Europskog prvaka.Saurman je napisao/la: Ovi prvi nisu mogli dati 45 mil što nije bio problem za ove druge da istresu 45 mil.Ovdje ja ne vidim ništa prljavo, bolja ponuda prihvaćena kraj priče.
pa na osnovu čega zaključuješ da postoji strah?To ja moram vas da pitam... Inace nebi visili ovdje 24 sata i prozivali stalno...
Vise ga nemate.Gunner4 je napisao/la: IMALI MONOLOGA???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.