Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Centre forward
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Centre forward » 13 feb 2014, 22:39

Gunner4 je napisao/la:Pisu o igracu drugog kluba na temi Arsenala samo zato sto se taj igrac povezivao prosli prelazni rok sa nama! :lol: :lol:
KOJE FRUSTRACIJE COVJECE!?!?!?!? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajde jade da vidimo mozete li jos niza pasti... :lol: :lol: :lol:
slika
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 feb 2014, 22:40

AllGunsBlazing je napisao/la:Boga mi ta tvoja zdrava logika nije zdrava ni sekunde. Mislio sam na Gotzea, Neuera i sve ostale igrace koje Bayern privlaci novcima koje drugi timovi nemaju.
Pa evo kažete da Arsenal ima novac,kako je onda Draxler završio u Bayernu umjesto u Londonu.?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 13 feb 2014, 22:40

Centre forward je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:Pisu o igracu drugog kluba na temi Arsenala samo zato sto se taj igrac povezivao prosli prelazni rok sa nama! :lol: :lol:
KOJE FRUSTRACIJE COVJECE!?!?!?!? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajde jade da vidimo mozete li jos niza pasti... :lol: :lol: :lol:
slika
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 13 feb 2014, 22:42

AllGunsBlazing je napisao/la:Boga mi ta tvoja zdrava logika nije zdrava ni sekunde. Mislio sam na Gotzea, Neuera i sve ostale igrace koje Bayern privlaci novcima koje drugi timovi nemaju.
Daj covjece koliko ti je godina sto se raspravljas sa maloumnim klincima? :roll: :roll: Taj transfer pokazuje samo koliko je ta liga cirkus i nema niti najmanje veze sa Arsenalom. To sto oni pokusavaju da izlijece svoj strah na nasoj temi samo me zabavlja... :lol: I govori kako dobro administracija radi posao... :?
Zadnja izmjena: Gunner4, dana/u 13 feb 2014, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 feb 2014, 22:42

Saurman je napisao/la:
Pa evo kažete da Arsenal ima novac,kako je onda Draxler završio u Bayernu umjesto u Londonu.?
Pa fazon je u tome sto Wenger glumi gospodina. Tako je isto propao transfer Hazarda, bila prica et kao on ga ne bi doveo jer je Lile u borbi za titulu pa ne bi bilo fer u januaru ga dovesti. E tu je razlika izmedju Wengera i Bayerna, ovi drugi samo cekaju da uniste protivnike, valjda ne zele da ponove vrijeme kad su igrali sa Getafeom(i gubili) pa sad sistematski unistavaju konkurenciju.
Celik!3,2,2.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 13 feb 2014, 22:43

Saurman je napisao/la:
Gdje pise da je zavrsio?
http://www.schalke04.de/en/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fcbayern.de/en/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pld W D L
38 26 12 0

sudzuka123
Kontakt:

Post Postao/la sudzuka123 » 13 feb 2014, 22:43

Gunner4 je napisao/la:
Daj covjece koliko ti je godina sto se raspravljas sa nedojebanim klincima? :roll: :roll: Taj transfer pokazuje samo koliko je ta liga cirkus i nema niti najmanje veze sa Arsenalom. To sto oni pokusavaju da izlijece svoj strah na nasoj temi samo me zabavlja... :lol: I govori kako dobro administracija radi posao... :?
zašto da postoji strah od slabije ekipe?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 feb 2014, 22:43

Pa covjece prica se o Draxleru cijelo vrijeme. :?
Arsenal ima novac ali ga ne upotrebljava, dakle isto kao da ga i nema ili kad malo bolje razmislim mozda ga cak i nema. Mozda Wenger prica bajke kao sto prica i o potencijalnim pojacanjima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 13 feb 2014, 22:44

Pozdrav svima, mi dosli onako, malo da vidimo sta ima kod vas, nema ljutnje, kako teku pripreme pred nas dvoboj, bice to sigurno 2 strasne utakmice.

Uskoro vise kako se priblizava datum utakmice, nadam se samo da Bendtner nece igrat, ta zvijerka 8-)
FC Bayern !!!!!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 13 feb 2014, 22:46

sudzuka123 je napisao/la:
Gunner4 je napisao/la:
Daj covjece koliko ti je godina sto se raspravljas sa nedojebanim klincima? :roll: :roll: Taj transfer pokazuje samo koliko je ta liga cirkus i nema niti najmanje veze sa Arsenalom. To sto oni pokusavaju da izlijece svoj strah na nasoj temi samo me zabavlja... :lol: I govori kako dobro administracija radi posao... :?
zašto da postoji strah od slabije ekipe?
To ja moram vas da pitam... Inace nebi visili ovdje 24 sata i prozivali stalno...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 feb 2014, 22:47

AllGunsBlazing je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Pa fazon je u tome sto Wenger glumi gospodina. Tako je isto propao transfer Hazarda, bila prica et kao on ga ne bi doveo jer je Lile u borbi za titulu pa ne bi bilo fer u januaru ga dovesti. E tu je razlika izmedju Wengera i Bayerna, ovi drugi samo cekaju da uniste protivnike, valjda ne zele da ponove vrijeme kad su igrali sa Getafeom(i gubili) pa sad sistematski unistavaju konkurenciju.
Pustimo sad priče o uništavanju konkurencije,u igri za Draxera su bili samo Arsenal i Bayern.
Ovi prvi nisu mogli dati 45 mil što nije bio problem za ove druge da istresu 45 mil.Ovdje ja ne vidim ništa prljavo, bolja ponuda prihvaćena kraj priče.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 13 feb 2014, 22:47

Nedimko piše 50 postova dnevno a nema ga večeras. :|

Bavarac iz Zenice je došao da metne Arsenovim bečeler poduzetnicima :lol: , ključaj forum, nema dalje.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 13 feb 2014, 22:48

Saurman je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Pustimo sad priče o uništavanju konkurencije,u igri za Draxera su bili samo Arsenal i Bayern.
Ovi prvi nisu mogli dati 45 mil što nije bio problem za ove druge da istresu 45 mil.Ovdje ja ne vidim ništa prljavo, bolja ponuda prihvaćena kraj priče.
Da ponovo pitam: Gdje pise da je zavrsio u Bayernu?
Pld W D L
38 26 12 0

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 feb 2014, 22:49

anell je napisao/la:
Saurman je napisao/la:
Gdje pise da je zavrsio?
Tek će na ljeto biti zvanično kao što je bio slučaj sa Gotzeom.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 feb 2014, 22:50

Saurman je napisao/la: Ovi prvi nisu mogli dati 45 mil što nije bio problem za ove druge da istresu 45 mil.Ovdje ja ne vidim ništa prljavo, bolja ponuda prihvaćena kraj priče.
Evo sad na sky-u ponovo se vratise na Draxlera i nova informacija kaze da je Hoeness spustio klauzulu ispod 40 miliona. Ono sto nisu mogli uraditi predstavnici MKO to su uradili predstavnici Europskog prvaka. 8-)
Jos jednom su giganti pokazali moc u pregovaranju. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sudzuka123
Kontakt:

Post Postao/la sudzuka123 » 13 feb 2014, 22:51

To ja moram vas da pitam... Inace nebi visili ovdje 24 sata i prozivali stalno...
pa na osnovu čega zaključuješ da postoji strah?

to je klasično prcanje na koje se pale nezreli klinci.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 13 feb 2014, 22:53

Gdje je prije mjesec dana pisalo da leva prelazi u bayu?
Imas li njemacki sky?
Ako imas, prebaci i uzivaj.
Izvor je mateus + intervju sa zamerom u kojem se smjeska i govori da ce se svaki veliki klub potruditi da dovede draxlera jer se radi o vrhunskom igracu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 13 feb 2014, 22:57

hahah kakvo crno prcanje sine? :lol: Dosadni ste jako i spamate temu opasno! :roll:

IMALI MONOLOGA???

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 feb 2014, 22:59

Gunner4 je napisao/la: IMALI MONOLOGA???
Vise ga nemate. :?

Arnold je taj igrac koji je sljedeci na radaru. Navodno je Wenger spreman izdvojiti 20+ miliona za njega.
Na kraju ce biti opet suplja. :lol:

sudzuka123
Kontakt:

Post Postao/la sudzuka123 » 13 feb 2014, 23:00

eto vidiš, ni 18 godina nemaš a hoćeš da ulaziš u neki mali verbalni konflikt.

ne kontam samo kako može imati strah jedna ekipa koja je bukvalno neimar ove dominacije današnjice.
Zadnja izmjena: sudzuka123, dana/u 13 feb 2014, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.