Cap17an je napisao/la:
Ma nemoj mu je nikako slati, sramota je da jedan navijač prosječnog kluba kao što je Bayern nosi avatar Reala
Ima ti i ta mjesta,ali neka zelim da im tamo na njihovom pdf-u on bude podsjetnik (godinu dana) na ovu noc.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Cap17an je napisao/la:
Ma nemoj mu je nikako slati, sramota je da jedan navijač prosječnog kluba kao što je Bayern nosi avatar Reala
Dzoni je napisao/la:Cap17an je napisao/la:
Ima ti i ta mjesta,ali neka zelim da im tamo na njihovom pdf-u on bude podsjetnik (godinu dana) na ovu noc.
sramota je da bilo ko nosi takav avatarCap17an je napisao/la:Ma nemoj mu je nikako slati, sramota je da jedan navijač prosječnog kluba kao što je Bayern nosi avatar RealaDzoni je napisao/la:Umanjit ce je fakin namjerno.Cap17an je napisao/la:Pa pošalji Bavarcu takvu sliku, ako je za avatara nek' u opcijama stavi 100x100 i doviđenja![]()
Pa hocu da mu ja posaljem sve gotovo.
Eto koliko sam fin,da ne pricam o tome kako mu dopustio da ostane na forumu jer je čova htio da se kladi u to.
Samo nas nemoj marisat i sve je uredu.MrUnited je napisao/la:
sramota je da bilo ko nosi takav avatar
Dzoni je napisao/la:Samo nas nemoj marisat i sve je uredu.MrUnited je napisao/la:
Mislis mr je plitak.suhi je napisao/la:Ovaj komotno moze s Klareom,mda nije jos nivo klarea koji ipak pise duze i atraktivije postove,da ne kazem dominantne,mr je za sad samo tipican
pa necemo romane ovdje pisatisuhi je napisao/la:Ovaj komotno moze s Klareom,mda nije jos nivo klarea koji ipak pise duze i atraktivije postove,da ne kazem dominantne,mr je za sad samo tipican
Zipa čvibavog sto se okurazio.MrUnited je napisao/la:Dzoni je napisao/la:Samo nas nemoj marisat i sve je uredu.MrUnited je napisao/la:
ne marisem slabije od sebe
emir18 je napisao/la:A Mr. jesmo li sad stvorili 2.3 prilike![]()
![]()
![]()

Dzoni je napisao/la:Zipa čvibavog sto se okurazio.MrUnited je napisao/la:ne marisem slabije od sebe
![]()
Nije tako davno bilo kad si mi plako u onoj PP kako ti postujes Real i kako ti nije jasno zasto sam ja bas od svih uzeo tebe da kudim.
A sad glumis neku aroganciju,ne stoji ti.![]()
Ti si vise lik za neku Barbie temu.
MrUnited je napisao/la:emir18 je napisao/la:A Mr. jesmo li sad stvorili 2.3 prilike![]()
![]()
![]()
da mi je neko prije utakmice rekao da ce real 4 puta preci centar povratio bih
Pod tim nickom da.MrUnited je napisao/la:izvini Dzoni ali ja sam na forumu tek 2 mjeseca tako da stvarno neznam o cemu pricas ocito si me zamijenio s nekim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.