Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
@bevanda-najveci serator na forumu i negativac. Meni nesto sere, nit me zna, ni broj godina, ni nista, kosnkenjas da ja moljakam za neke feninge... a ovdje visi na forumu i lihvari i spamuje sve zivo. E pa ti si brate klosar i jadnik. Svaka cast ovim momcima koji su sugerisali, na kulturan nacin, naeavno da ne bi ispo su*ak.
Nema me vise na ovom forumu. Admini mi kazu ne vrijedjaj, i budu uljudan i dodje ovaj seljacina se pravit djerzelez alija.
Pozdrav svima.
Nema me vise na ovom forumu. Admini mi kazu ne vrijedjaj, i budu uljudan i dodje ovaj seljacina se pravit djerzelez alija.
Pozdrav svima.
- DrustveniParazit
- Kontakt:

Ako sam igr'o prvo poluvrijeme X i ako je to prošlo zašto mi još uvijek nije 'pozelenilo' i zašto ažurira i dalje rezultat?

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
zato sto ove lige slabije tek na kraju zeleneDrustveniParazit je napisao/la:
Ako sam igr'o prvo poluvrijeme X i ako je to prošlo zašto mi još uvijek nije 'pozelenilo' i zašto ažurira i dalje rezultat?
Faula nema, a ne žutih kartona.. tugaConvicts1988 je napisao/la:Nista od zutih na Barceloni

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
-
- Kontakt:
A sudija je trebao dat onom čamugi Diopu žuti, al et, napravio je 3 faula ..MirsoNi je napisao/la:Faula nema, a ne žutih kartona.. tugaConvicts1988 je napisao/la:Nista od zutih na Barceloni
Jedino neko koškanje i šutanje nas može spasiti

hahhahbaltazar17 je napisao/la:@bevanda-najveci serator na forumu i negativac.

Naravno, svaka im cast sto su ti ukazali uljudno da si ljudsko đubre. Sreća pa nisi ispao šu*ak!baltazar17 je napisao/la: Svaka cast ovim momcima koji su sugerisali, na kulturan nacin, naeavno da ne bi ispo su*ak.
Pozdrav legendo, vrati se kad otmeš još koji fening radnici na šalteru. Čekamo tebaltazar17 je napisao/la:
Nema me vise na ovom forumu.
Pozdrav svima.

U desetom selu živi Antuntun!
kad čovjek vidi rezultate masa njih bude 2-0, 1-1, 2-1, 3-0 i sve tako i ja sam do sada u životu jedno 20 puta odigrao 2-3 gola i pao sam jedno 15 puta, od toga 13 puta bude 0-0 ili samo jedan go
sad čekam zurich 2-3 i hanover 1 za 140 i ovi jadnici završe 0-1
kada igram dp2 u 90% slučajeva gol u prvom poluvremenu pada 5min do kraja, evo danas st entien-bordo i završe tako

kada igram dp2 u 90% slučajeva gol u prvom poluvremenu pada 5min do kraja, evo danas st entien-bordo i završe tako
nema potpisa
- Evolution87
- Kontakt:
Pa ne mogu da vjerujem Andrleht u 93 prima go I ja opet padam. Ne mozes nista ubosti u pm.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Neda ovaj žuti, jbo mu žuti mater šugavu
Na rez.com: "49' Čini se da će Junior Simao (Levante) dobiti crveni karton za ovaj start. Mario Melero López neće tolerirati takvo ponašanje na terenu i svira faul."Convicts1988 je napisao/la:Neda ovaj žuti, jbo mu žuti mater šugavu
Na kraju ni crveni, a ni žuti..

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Ja cekam Hajduk keca, Arsenal keca i Levante tim sa vise zutih kartona.. Na kraju ce neki retard iz Barse napraviti faul i dobiti zuti i ja izgubiti pare na tom 

U kojim to kladionama imate klađenje na kartone? Vidim da je pokriveno dosta liga i utakmica.Convicts1988 je napisao/la:Neda ovaj žuti, jbo mu žuti mater šugavu
Kod nas toga ima samo kad je Liga Prvaka ili Kup Uefa.. Eventualno neka jača utakmica iz lige petice, al rijetko kad.
U Premieru imas zute kartone za EPL,Spansku,Njemacku,Talijansku i poneku iz Francuske.
Danas se ne okladih sinoc do kasno zaglavio pa mi nije bilo ni do ceg, a vidim bolje da nisam, Romu bih ladno hendikep igrao.
Sretno svima sto cekate kartone Barca - Levante , ovaj kreten od sudca ko mrtav, yebe se njemu
Danas se ne okladih sinoc do kasno zaglavio pa mi nije bilo ni do ceg, a vidim bolje da nisam, Romu bih ladno hendikep igrao.

Sretno svima sto cekate kartone Barca - Levante , ovaj kreten od sudca ko mrtav, yebe se njemu

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Ovi samo trckaraju oko igraca, pa kakav je to fudbal **** vas Barselona u dupe sugavo ..
Nikakvih startova, prije utakmice skinu gace, i mole Boga da ne prime 5+ komada .
Nikakvih startova, prije utakmice skinu gace, i mole Boga da ne prime 5+ komada .
trebali bi izdržati do kraja.. iako slaven napada 2. pol. Barem radi ugođaja na stadionu. sjever ugodno popunjen, torcida kao i obicno obavlja posao kako treba. jučer je hajduku bio 104. rođendan. ako je igračima iti malo stalo, odnijet će 3 boda barem radi navijača!Fudbal je napisao/la:Gleda li iko Hajduka ? Mogu li pobijediti?
pa hadje Cl.Brugge nemojte zajebavat preokrenite ovo do kraja

-
- Kontakt:
mrtva sampdorija mrtva,na 70eura ih cekam aaaaaaaaaaaaa
#musvdg
- Slatinash_7
- Kontakt:
Nije da pametujem,ali ove sezone se i previse puta desilo da kada kiksa neki favorit koji ganja titulu kiksa i onaj drugi,pada na pamet situacija Benfica i Porto te Barca i Real kad su izgubili na isti dan,nebi me cudilo da i danas,nakon kiksa Andrechta i ovi zijaneEdin.- je napisao/la:pa hadje Cl.Brugge nemojte zajebavat preokrenite ovo do kraja![]()
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Sampa X2 za pare

ma znam, al kad sam igro listic Anderlecht je vodio 
1:1 hajmo do preokreta momci

1:1 hajmo do preokreta momci

Zadnja izmjena: Edin.-, dana/u 15 feb 2015, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.