Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Vidim, pocelo je. Polako ljudi ima jos 6 dana.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ako Bayern ne dobije Arsenal, to znaci da se i ovako rastimani United moze nositi sa Bavarcima.. 

- Ed Woodward for Prime Minister !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A da bi ih Liverpool dobio sa 4-5 razlike.OnlyUnited je napisao/la:Ako Bayern ne dobije Arsenal, to znaci da se i ovako rastimani United moze nositi sa Bavarcima..
Celik!3,2,2.
- OnlyUnited
- Kontakt:
- Rockefeller
- Kontakt:
Pa United je bolji od Bayerna kako god okreneš, kao da je potrebno to dokazivati?OnlyUnited je napisao/la:Ako Bayern ne dobije Arsenal, to znaci da se i ovako rastimani United moze nositi sa Bavarcima..
Bayern bi u Premiershipu bio negdje oko desetog mjesta, sreća njihova pa igraju u Bundesligi. Imaju lagane utakmice u ligi, od težih utakmica su im jedino one u ligi prvaka i to dvije u grupi i u eliminacijskoj fazi dokle se dogura.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Nevjerovatno. Kakva spika. 

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
On nije valjao ni na pocetku sezone pa su neki pojeli ****. I to bas taj isti lik("novinar"). Da je Giroud najveci probelm u ovom Arsenalu, Arsenal bi bio ubjedljivo prvi.
Nije dovoljno dobar zato sto sam ne radi akcije, i zato sto ih sam ne zavrsava, po toj logici nije niko dovoljno dobar, jer ovom Arsenalu fali glavni igrac. Ocigledno da ni Cazorla, ni Ozil ne mogu ili ne smiju to preuzeti od Walcotta/Aarona.
Nije dovoljno dobar zato sto sam ne radi akcije, i zato sto ih sam ne zavrsava, po toj logici nije niko dovoljno dobar, jer ovom Arsenalu fali glavni igrac. Ocigledno da ni Cazorla, ni Ozil ne mogu ili ne smiju to preuzeti od Walcotta/Aarona.
Celik!3,2,2.
Uh, valja traziti drugo pojacanje jer draxler ide u minhen. 

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Evo kesica bombona, hajd sad razguli.sekerbay je napisao/la:Uh, valja traziti drugo pojacanje jer draxler ide u minhen.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Njih bi Fulham uzimao iz hendikepa...Rockefeller je napisao/la:Pa United je bolji od Bayerna kako god okreneš, kao da je potrebno to dokazivati?OnlyUnited je napisao/la:Ako Bayern ne dobije Arsenal, to znaci da se i ovako rastimani United moze nositi sa Bavarcima..
Bayern bi u Premiershipu bio negdje oko desetog mjesta, sreća njihova pa igraju u Bundesligi. Imaju lagane utakmice u ligi, od težih utakmica su im jedino one u ligi prvaka i to dvije u grupi i u eliminacijskoj fazi dokle se dogura.

I ime stadiona je Stendford Bridge.

Sto kaze MoR ova djecica navijaci onog kravarskog kluba se dobro prepali.. Ovim klincima roditelji ne mogu nateci pelena koliko kenjaju svaki dan!

Sto se tice Buarena odraditi defanzivnu taktiku kao i onu na AAu vidjeli smo kako su oni ranljivi na kontre...

Stvarno gdje je sada Neutral koji nas goonere proziva za trollanje???

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Stvarno ne znam zasto se ljutite.
Zar ste stvarno mislili da imate sanse da dovedete draxlera ako se u utrku ukljuci bayern
Mozda bi se trebali okrenuti onom drugom salkeovom talentu.
Zar ste stvarno mislili da imate sanse da dovedete draxlera ako se u utrku ukljuci bayern

Mozda bi se trebali okrenuti onom drugom salkeovom talentu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- AllGunsBlazing
- Kontakt:

Celik!3,2,2.
Kako to mislis prljavo?
Ps.
Vjerujem da vam je zao draxlera, bas bi vas pojaco.
Ps.
Vjerujem da vam je zao draxlera, bas bi vas pojaco.
Finacijski Arsenal ne može parirati Bayernu,jednostavno ponudiće uvijek više,da ne govorim sa sportskog gledišta razliku igranja za Bayern ili Arsenal.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sta to Bayern igra prljavo?AllGunsBlazing je napisao/la:![]()
![]()
Nije problem se takmiciti sa Bayernom, finansijski jaci nisu, ali Arsenal ne zeli igrati prljavo i zbog toga gubi igrace.
Da nije Draxler mozda imao potpisan predugovor sa Arsenalom ili da nije mozda zabranjeno kupovati igrace ukoliko neki drugi tim pokaze zanimanje za istog?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Arsenal moze, ne znaci da hoce. Wenger nije budala, on ne zeli da unistava svoje neke stavove radi 5 miliona vise. A Arsenal ima dosta para.Saurman je napisao/la:Finacijski Arsenal ne može parirati Bayernu,jednostavno ponudiće uvijek više,da ne govorim sa sportskog gledišta razliku igranja za Bayern ili Arsenal.
@Omer Ko je rekao da ja mislim na Arsenal?
Celik!3,2,2.
Pisu o igracu drugog kluba na temi Arsenala samo zato sto se taj igrac povezivao prosli prelazni rok sa nama!
KOJE FRUSTRACIJE COVJECE!?!?!?!?
Hajde jade da vidimo mozete li jos niza pasti...

KOJE FRUSTRACIJE COVJECE!?!?!?!?

Hajde jade da vidimo mozete li jos niza pasti...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vodeci se zdravom logikom da se zakljuciti da si mislio na Arsenal jer su oni bili jedini pravo zainteresovani za dovodjenje Draxlera. Od odlaska delegacije u Gelsenkirchen po pokusaj spustanja otkupne cijene do parole pod nazivom dodji najdrazi a na kraju je sve bila samo pusta farsa.AllGunsBlazing je napisao/la:
@Omer Ko je rekao da ja mislim na Arsenal?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Boga mi ta tvoja zdrava logika nije zdrava ni sekunde. Mislio sam na Gotzea, Neuera i sve ostale igrace koje Bayern privlaci novcima koje drugi timovi nemaju.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.