FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@veteran 2 uvjek 2 a rijetko i u finalu ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
kao prvo i vjerovatno i nije bio zadnji igrac. I da jeste puštena je prednost i desila se 100% sansa, dakle nije sprječio šansu i zato nema crvenog za profesionalni faul. Sam start nije bio grub, klasično podmetanje noge, a sad što je Suljic bio u punoj brzini i sto je lagan pa je napravio salto to je vec nesto drugo .
Cist crveni i neregularan gol, Pored toga udaranje na nivou citavu utakmicu i ne pustanje prednosti kad je Hadzic mogao sam pred golmana.
Dobro sudjenje. i Da naglasim niti je Široki toliko bolji da bi ovo mogao nadoknaditi niti mi od njih jer smo u 5 deka sva liga a ovo je previše da bi se dobila utakmica ili nešto više uradilo o tom ja pričam a da je Široki igrao igrao je dobro ma nije ni Sarajevo loše igralo ali sa ovakvim greškama koje direktno utiću na rezultat ja mislim da se niko ne vrača al dobro ipak mi smo najviše krivi i nema opravdanja za to.
Dobro sudjenje. i Da naglasim niti je Široki toliko bolji da bi ovo mogao nadoknaditi niti mi od njih jer smo u 5 deka sva liga a ovo je previše da bi se dobila utakmica ili nešto više uradilo o tom ja pričam a da je Široki igrao igrao je dobro ma nije ni Sarajevo loše igralo ali sa ovakvim greškama koje direktno utiću na rezultat ja mislim da se niko ne vrača al dobro ipak mi smo najviše krivi i nema opravdanja za to.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 21 apr 2013, 19:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
+1Head je napisao/la:Aki majstore jedini si vrijedan pomena danas.
momak je ginuo na terenu, (drago mi je sto je bas on dao gol, ali i bez toga najbolji u ekipi)
samo sto ovo znaci da ce sad 2 utakmice odigrati lose

bar koliko sam ga ja upratio, kad bude najbolji, obavezno slijedecu tekmu bude najgori.. ispravite me ako grijesim.
I protiv Leotara je bio najbolji, a evo i danas.To su dva dobra izdanja zaredom. 

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Za onakve psovke samo hefta? Smeksase nekako i tebe @Aco.aleksandar_veliki je napisao/la: veteram 2

Salu na stranu, ocekivao sam, moram priznati, poraz Sarajeva. Jbga komsije, kada se ne dobije Leotar, recimo, kuci ili se kiksa na strani kod Grenade (

Sta je sa Dzakmicem? One prve meceve je sasvim pristojno odigrao a sada kao da ima sredjen transfer pa igra za qrc.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
heheheShanks je napisao/la:I protiv Leotara je bio najbolji, a evo i danas.To su dva dobra izdanja zaredom.
ne pika se ako si najbolji u onako losoj predstavi FKS kao protiv Leotara,
to ti je ako da kazes da si najmanje lud u ludnici, svejedno opet si lud...

salim se
nisam upratio protiv Leotara, ali ako jeste bio dobar onda neka samo nastavi tako... ja sam od njega ocekivao puno vise i da se ne zadrzi previse u nasoj ligi...
Kažem sebi neću se sikiriki i ne mognem odoljeti...
razbio staklo bezze ... hajd izgubiti je ljudski ali u drugom poluvremenu nisu ličili ni na šta...
razbio staklo bezze ... hajd izgubiti je ljudski ali u drugom poluvremenu nisu ličili ni na šta...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma ima talenta, a i trudi se što jes' jes'.On je još protiv Levskog pokazao da može kad hoće.U ligi povremeno bljesne, ali valjda uhvati neki kontinuitet prije kraja ove sezone.To bi bilo dobro pravo.tu i tamo je napisao/la: nisam upratio protiv Leotara, ali ako jeste bio dobar onda neka samo nastavi tako... ja sam od njega ocekivao puno vise i da se ne zadrzi previse u nasoj ligi...
Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
Od danas prestajem sa nerviranjem.Fakat vidim da ova ekipa nema kuveta a ni kvalitet.Jednostavno Sarajevo nije imalo odavno losiju ekipu.Sa ovim igrackim kadrom je i Evropa misaona imenica.Krivca treba traziti u upravi i Irfanu...
Nije kriv Zlatkovic sto ne zna ili Bandovic sto ne moze loptu izbiti,krivi su oni sto su ih doveli u Sarajevo.Siguran sam da igraca istih kvaliteta ima u juniorskom sastavu a kostali bi barem 3 puta manje od ovih umisljenih zvjezdica.
Nije kriv Zlatkovic sto ne zna ili Bandovic sto ne moze loptu izbiti,krivi su oni sto su ih doveli u Sarajevo.Siguran sam da igraca istih kvaliteta ima u juniorskom sastavu a kostali bi barem 3 puta manje od ovih umisljenih zvjezdica.
1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
napokon neko razmislja kao i jaHead je napisao/la:Od danas prestajem sa nerviranjem.Fakat vidim da ova ekipa nema kuveta a ni kvalitet.Jednostavno Sarajevo nije imalo odavno losiju ekipu.Sa ovim igrackim kadrom je i Evropa misaona imenica.Krivca treba traziti u upravi i Irfanu...

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Za očekivati je bilo da će te izgubiti dole, ali drago bi mi bilo da ste uzeli makar bod
Politika kluba sarajeva je malo reći loša, svaku polusezonu dovode po 5-6 igrača , najavljuju velike ciljeve
Čim malo zaškripi sa finansijama, ti isti igrači neće da igraju nazor igraju (ko što bi i mi svi , kad ne dobiješ marke od plate) a da je obrnuta situacija umjesto tih 5-6 igrača, 5-6 juniora oni bi grizli bez obzira na sve jer su djeca tog kluba i do poslednjeg atoma snage se bore.
Sve dok to ne promijenite , ništa od vas!
Pozdrav komšijama.
Politika kluba sarajeva je malo reći loša, svaku polusezonu dovode po 5-6 igrača , najavljuju velike ciljeve
Čim malo zaškripi sa finansijama, ti isti igrači neće da igraju nazor igraju (ko što bi i mi svi , kad ne dobiješ marke od plate) a da je obrnuta situacija umjesto tih 5-6 igrača, 5-6 juniora oni bi grizli bez obzira na sve jer su djeca tog kluba i do poslednjeg atoma snage se bore.
Sve dok to ne promijenite , ništa od vas!
Pozdrav komšijama.
prije sam pisao da je potez vase upeave i dovodjenja Husejnovica koji ne odgovara kvalitetom ekipi kakva je Sarajevo,i da je vasa uprava najveci krivac jer su kupili vrijeme i odgodili probleme,a vama priredili lijep san koji ste sanjali prvu polusezonu,i sad se vracate u realnost i razocaranje(nit je jovic bio krivac za ovo,nit ce husref bit kriv i ako ne zadrzi drugo mjesto),dok vam je dino bio gospodin najveci u drzavi i imao lijepu pricu,al bosancu je uvjek bila bitnija prica i lijep izgled od sustinih poteza i rada koji neko ostavlja za sobom.
Mariu Tadejeviću želim što brži oporavak.
-
- Kontakt:
Čitam ove vaše komentare i zaista neke stvari nemaju mjesta.Ova i prošla vaša utakmice se u mnogo čemu razlikuju.Po meni je Sarajevo bolje izgledalo cijelu utakmicu,ali sudija je dosta bio pristrasan Širokom.Zaista su igrali više nego grubo i nije mi jasno da mali Suljić nakon onakvih 4-5 prekršaja, može opet nastaviti igrati.Od danas neka više niko ne kaže za momka da je mršav,ili nešto slično.On ima snage više nego svi zajedno na terenu i SVAKA MU ČAST.Kapiten vam je katasrofa i zaista nije mi jasno da on onako igra za svoj klub, koji mu je sve dao.Todorović poslije njega ,isto brate,Zlatković -treba se zahvaliti Torlaku i Dupovcu -Ispada brate.Hadžiću kapa dole,I na jednoj nozi igra momak i trudi se.Vaša zvijezda Radovac,dobar brate ,ali nije on za ovakve utakmice.Imao je dosta kikseva.Osmanagić se trudi,i vidi se da momak zna igrati lopte.Nije mi jasno da nema veću minutažu,i zašto on ne izvodi one prekide, kad je poznat po tome.
Sarajevu veliki pozdrav iz Tuzle,i nemojte se predavati, nego budite uz svoj klub do kraja,ako ništa zbog zlobnika.
Sarajevu veliki pozdrav iz Tuzle,i nemojte se predavati, nego budite uz svoj klub do kraja,ako ništa zbog zlobnika.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!Bosniacum Lilium je napisao/la:napokon neko razmislja kao i jaHead je napisao/la:Od danas prestajem sa nerviranjem.Fakat vidim da ova ekipa nema kuveta a ni kvalitet.Jednostavno Sarajevo nije imalo odavno losiju ekipu.Sa ovim igrackim kadrom je i Evropa misaona imenica.Krivca treba traziti u upravi i Irfanu...
Nije kriv Zlatkovic sto ne zna ili Bandovic sto ne moze loptu izbiti,krivi su oni sto su ih doveli u Sarajevo.Siguran sam da igraca istih kvaliteta ima u juniorskom sastavu a kostali bi barem 3 puta manje od ovih umisljenih zvjezdica.Ne znam samo sta Horde cekaju. Ja na svoju ruku bojkotujem cijeli proljetni dio i nema sanse da odem na tekmu uz ovakvu situaciju. Mnoge stvari se moraju mijenjati.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Čist penal nad Roskamom sudac nije svirao i tu sve priče prestaju ,po meni crveni u onom startu na Suljicu isto cist
Sudenje solidno ,inace loše jer je zakinuo obe strane ,ali pošto je ovo napeta utakmica i užarene su glave s obje strane dobro je sudac to priveo kraju
Po meni sve je gotovo s današnjom utakmicom ,jos samo pobjednik kupa se ne zna ,,obje ekipe idu u Europu na ljeto ,sretno u nastavku
Sudenje solidno ,inace loše jer je zakinuo obe strane ,ali pošto je ovo napeta utakmica i užarene su glave s obje strane dobro je sudac to priveo kraju
Po meni sve je gotovo s današnjom utakmicom ,jos samo pobjednik kupa se ne zna ,,obje ekipe idu u Europu na ljeto ,sretno u nastavku
Pojacanja sto ste doveli nisu opravdali nista dzakmiic,osmanagic i ovi ostali da ne nabrajam .