Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Giannina - Fostiras 3+ @ 2,10
Giannina ne igra loše u prvoj grčkoj ligi. Nalazi se na 6. mjestu, i ima šanse za europu. Jedna od šansa za europu joj je također i kup u kojem igra protiv trećeligaša Fostirasa. Mislim da će Giannina pokušati sve riješiti u prvoj utakmici, da mogu na "izlet" u drugoj. Kvota je dosta visoka, jer Grci inače igraju s malo pogodaka, ali ovdje mislim da će Giannina natrpat mrežu trećeligaša.
SRETNO.
2013 godina:
4 W - 1 L
Giannina ne igra loše u prvoj grčkoj ligi. Nalazi se na 6. mjestu, i ima šanse za europu. Jedna od šansa za europu joj je također i kup u kojem igra protiv trećeligaša Fostirasa. Mislim da će Giannina pokušati sve riješiti u prvoj utakmici, da mogu na "izlet" u drugoj. Kvota je dosta visoka, jer Grci inače igraju s malo pogodaka, ali ovdje mislim da će Giannina natrpat mrežu trećeligaša.
SRETNO.
2013 godina:
4 W - 1 L
Meni se ova kvota na Chiunedellia protiv Dzumhura mnogo svidja.
Isto tako mislim da ce Teodosic ici preko.

Isto tako mislim da ce Teodosic ici preko.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
blokiranoNexus je napisao/la:Milenium 2,7DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Evo jedan info za rukometnu utakmicu Svedska - Ceska!!!
Sweden today is without all important regular players!!
For this match coach decide to make lot of rotations in team,so there are 10 new players who will make their debut today.
Czech have full squad available,all key players are in team. Jicha,Kubes and Horak are here
Sretno!!!
ako ne blokiraju
sretno
Barca 1/1,betis,coventry oba daju,dortmund 3 +,twente,hjk 3+,aik hokej vise golova,kao i asiago vise.kvota 24,sretno !
Split - Igokea 2 @ 1,50
sub 17h
sub 17h
"ŽIVOT na turneji" prisjeo je košarkašima Splita: S "kontinenta" se nisu vratili samo s dvije pobjede, protiv Cedevite i Osječkog sokola, nego i s uspomenom u vidu crijevne viroze.
Šest igrača i nekoliko članova stožera posljednjih dana samo povraćaju i imaju proljev, ali iako su s Gripa o tome obavijestili vodstvo regionalne ABA Lige, ono im ne želi izaći u susret i odgoditi subotnju momčad protiv lidera Igokee.
Danas sam odlucio stavit cvaju na ova tri,po meni zicera: Smyczek-Barton KEC, Bouchard-Gavrilova KEC i R.Ram-Eysseric KEC,sve su kvale za AO.Kasnije biti jos jedan tiket na petaka.. Sretno,ako ko isprati. :l: 

...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
- diplomatija
- Kontakt:
moze li mi neko predloziti dva igraca preko koseva sad na ovu utakmicu sto pocinje u 17 sati CSKA - BROSE, hajte molim vas, hocu ad stavim 30km, pomozite
ja sam stavio manje na hrijapu, krstica i jacobsena, a posto ja rijetko sta prodjem onda je logicno da bar dvojica odu u over pa ti vididiplomatija je napisao/la:moze li mi neko predloziti dva igraca preko koseva sad na ovu utakmicu sto pocinje u 17 sati CSKA - BROSE, hajte molim vas, hocu ad stavim 30km, pomozite

nema potpisa
- Milanista92
- Kontakt:
Krstic manje . Teodosic vise .. ali opet slusaj sebediplomatija je napisao/la:moze li mi neko predloziti dva igraca preko koseva sad na ovu utakmicu sto pocinje u 17 sati CSKA - BROSE, hajte molim vas, hocu ad stavim 30km, pomozite

- Sarajlijc@
- Kontakt:
463 Kallithea A. - PAOK 10.01.2013 19:00 2 1.65
692 Twente - Lausanne 10.01.2013 20:30 1 1.45
547 Betis - UD Las Palmas (1:1) 10.01.2013 21:30 1 1.50
685 Gana - Egipat 10.01.2013 18:00 1 2.05
583 20/Brazil - Ekvador 11.01.2013 00:00 1 1.35
692 Twente - Lausanne 10.01.2013 20:30 1 1.45
547 Betis - UD Las Palmas (1:1) 10.01.2013 21:30 1 1.50
685 Gana - Egipat 10.01.2013 18:00 1 2.05
583 20/Brazil - Ekvador 11.01.2013 00:00 1 1.35
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
gledam u ovom playu ponudu i nadjo ovog skorcinaitisa manje od 12 poena. ono sto sam ja gledao i što mi logika govori da on ovo ne može prebaciti ni pomocu trikova, igra mozda 20min, nije u formi, raspoloženi šuteri iz vana, kapono i bramos. ja bi na ovaj par da imam toliko love za kladare smio staviti stoju minimalno, al pošto nemam mogu vako naprdjivat 

nema potpisa
- paolomontero
- Kontakt:
dobar si sa tenisom,to znamHass je napisao/la:Danas sam odlucio stavit cvaju na ova tri,po meni zicera: Smyczek-Barton KEC, Bouchard-Gavrilova KEC i R.Ram-Eysseric KEC,sve su kvale za AO.Kasnije biti jos jedan tiket na petaka.. Sretno,ako ko isprati. :l:

ja cu pokusassti u premieru:
stebe-feeney 1 1,25
dubois-jugic salkic 1 1,40
dolonc-sema 1 1,30
na bwin na dolonc 1,16, na dubois 1,3 a na stebe 1,19
Zadnja izmjena: paolomontero, dana/u 10 jan 2013, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
- paolomontero
- Kontakt:
paolomontero je napisao/la:dobar si sa tenisom,to znamHass je napisao/la:Danas sam odlucio stavit cvaju na ova tri,po meni zicera: Smyczek-Barton KEC, Bouchard-Gavrilova KEC i R.Ram-Eysseric KEC,sve su kvale za AO.Kasnije biti jos jedan tiket na petaka.. Sretno,ako ko isprati. :l:ali ja ovog smyczeka protiv bartona ne bih igrao. Prvo barton je domaci igrac,dobro servira,cak je mislim i karlovica nedavno dobio
ja cu pokusassti u premieru:
stebe-feeney 1 1,25
dubois-jugic salkic 1 1,40
dolonc-sema 1 1,30
na bwin na dolonc 1,16, na dubois 1,3 a na stebe 1,19
evo to sam i uplatio, plus dodao dvije kvote po 1,05 TARTU ROCK I KALEV
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
u kojoj kladionici je ova provala bilaGoodison je napisao/la:Kao i prošli četvrtak.
1. 59424 (10.01.2013 17:00)
1Č/20.5/CSKA Moskva/Brose Bam - CSKA Moskva
Tip:VIŠE
1.80
Po meni, veliki poklon.
- Milanista92
- Kontakt:
jeli neko moze postaviti neku stranicu gdje mozemo pratiti broj poena igracaa ... ( ako postoji )
POZZ

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Evo ti za tekmu CSKA-Brose B.Milanista92 je napisao/la:jeli neko moze postaviti neku stranicu gdje mozemo pratiti broj poena igracaa ... ( ako postoji )POZZ
http://live.euroleague.net/gamesjs.aspx ... A84653&z=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
http://www.euroleague.net/Milanista92 je napisao/la:jeli neko moze postaviti neku stranicu gdje mozemo pratiti broj poena igracaa ... ( ako postoji )POZZ
Samo klikni na utakmicu koja te zanima (naravno da je riječ o Euroligi) i izbaciće ti statistiku.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
valjda je covjek poslušao, sva trojica nisu u prvom imali 3 promašajaAdmir_Sa je napisao/la:ja sam stavio manje na hrijapu, krstica i jacobsena, a posto ja rijetko sta prodjem onda je logicno da bar dvojica odu u over pa ti vididiplomatija je napisao/la:moze li mi neko predloziti dva igraca preko koseva sad na ovu utakmicu sto pocinje u 17 sati CSKA - BROSE, hajte molim vas, hocu ad stavim 30km, pomozite

nema potpisa
- diplomatija
- Kontakt:
hajet javite da je jacobsen dao jos dva molim vas, prosao hriapu, teodosica i hnahbara vec odavno, ali onaj supak jacobsen se smao krije, upitanju je 215 km, hajde boze pomozi hahAdmir_Sa je napisao/la:valjda je covjek poslušao, sva trojica nisu u prvom imali 3 promašajaAdmir_Sa je napisao/la:ja sam stavio manje na hrijapu, krstica i jacobsena, a posto ja rijetko sta prodjem onda je logicno da bar dvojica odu u over pa ti vididiplomatija je napisao/la:moze li mi neko predloziti dva igraca preko koseva sad na ovu utakmicu sto pocinje u 17 sati CSKA - BROSE, hajte molim vas, hocu ad stavim 30km, pomozite
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Trenutno je na 8diplomatija je napisao/la:hajet javite da je jacobsen dao jos dva molim vas, prosao hriapu, teodosica i hnahbara vec odavno, ali onaj supak jacobsen se smao krije, upitanju je 215 km, hajde boze pomozi hah

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.