AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 02 jun 2011, 11:42

MaGiCa je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:@SCA i Roblje

Dzaba objasnjavate decku sta je to Serie A i koliko je jak Milan kao klub, kad on i ekipa me vec nekoliko dana uveravaju da trofeji u Evropi ne znace nista, da je Bergkamp najveci holandski igrac ikada i da je Ballon d'Or bezvredna kanta, koju niti jedan covek koji ju je zasluzio - nije dobio.

"Dominacija" i "fudbalska NBA" su ponovo u modi.
sta je bila seria a i koliko je bio milan jak kao klub,valjda si to htio reci :roll: da trofeji u evropi nama nista ne znace,da je Hiddink i jos par strucnjaka reklo da je bergkamp najveci holandjanin i da je balon oro lakrdija jer je najveci nisu dobili nemoj lazi sirit ovda :roll:
Procitaj tamo celu diskusiju, pa onda dodji i ovde reci nekom da laze.
Serie A je i dalje izuzetno jaka liga i Milan je i dalje pojam za sve engleske klubove, pogotovo za Arsenal.
Seria A je jaka za Francuze samo,s Njemcima su tu negdje spanija je klasa za talijane,a tek englezi,Milan skup penzionera da bude pojam za engleze :lol: :lol: :lol:

Procito sam ja diskusiju u kojoj si ti veci strucnjak od Hiddinka i nema se tu sta dalje pricat :lol:
Rođen s tobom da budem

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 jun 2011, 11:49

Puma je napisao/la:gdje se vodila ta rasprava ???

Bergkamp jeste veliki igrac, ali da je najbolji holandjanin ikada - laz. prvi je Seedorf veci od njega, a o poredjenjima sa Cruyffom, Van Bastenom, Riijkardom su suvisna

i kako da Bergkamp dobije Zlatnu loptu pored Van Bastena, Baggia, Stoichkova, Zidanea, Ronalda itd.

uostalom tu nagradu nemaju ni Raul, ni Totti ni Del Piero npr.
Ovde:

http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... tart=15780

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 jun 2011, 11:54

Puma je napisao/la:gdje se vodila ta rasprava ???

Bergkamp jeste veliki igrac, ali da je najbolji holandjanin ikada - laz. prvi je Seedorf veci od njega, a o poredjenjima sa Cruyffom, Van Bastenom, Riijkardom su suvisna

i kako da Bergkamp dobije Zlatnu loptu pored Van Bastena, Baggia, Stoichkova, Zidanea, Ronalda itd.

uostalom tu nagradu nemaju ni Raul, ni Totti ni Del Piero npr.
Stavio forumas AllGunsBlazing neki tekst u kome Gus Hidink,Jan Mulder i jos par strucnjaka govore o tome kako je Bergkamp najveci tehnicar svih vremena Holandije, al Magi Ciga to izvrce i govori da smo mi to rekli i naziva sebe vecim strucnjakom od Hiddinka :lol:

Po cemu je to seddorf veci od Bergkampa hahahaha :lol:
Pretpostavljam da je to 1 autentican pecat Paje seljaka?

Ako nije, onda ti je mozak velicine ribizle, jer prodavati uvredu koju je neki troll plasirao kao sopstvenu foru, je ispod nivoa homo sapiensa. A svi znamo da upravo intelekt razvaja sapiense od primata i nizih bica. ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 jun 2011, 11:54

pa po cemu to nije veci?...osvojio je covjek sve sto se moze osvojiti, sa svakim klubom kojim je igrao...Jedan od onih igraca , koji je u svakom klubu bio konstantno dobar...mnogi ti igraci su mogli igrati samo u jendom klubu, dok su u drugim klubovima izgubili svu svoju vrijednost, a mozemo ih nabrojati 100 takvih, a prednjacili su oni koji su svoju karijeru zavrsavali u Realu naravno....Vidis Sedorf je i u Realu ostavio dubok trag,u Interu, Milanu, Ajaxu i zato ne samo da je bolji od Bergkampa, vec po meni jedan od vrijednih igraca u svijetu koji je igrao fudbal, a sve zbog ovih razloga sto sam nabrojao...znaci nikad najbolji, ali uvjek isti, odnosno onaj pravi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 02 jun 2011, 12:01

SaltCityAttack je napisao/la:

pa po cemu to nije veci?...osvojio je covjek sve sto se moze osvojiti, sa svakim klubom kojim je igrao...Jedan od onih igraca , koji je u svakom klubu bio konstantno dobar...mnogi ti igraci su mogli igrati samo u jendom klubu, dok su u drugim klubovima izgubili svu svoju vrijednost, a mozemo ih nabrojati 100 takvih, a prednjacili su oni koji su svoju karijeru zavrsavali u Realu naravno....Vidis Sedorf je i u Realu ostavio dubok trag,u Interu, Milanu, Ajaxu i zato ne samo da je bolji od Bergkampa, vec po meni jedan od vrijednih igraca u svijetu koji je igrao fudbal, a sve zbog ovih razloga sto sam nabrojao...znaci nikad najbolji, ali uvjek isti, odnosno onaj pravi
ronaldinho imao 3-4 sezone vrhunske u Barceloni pa ga smatraju najvecim svih vremena :roll:
mozda je seedorf bio konstantan i dobar igrac ali bolji od Denisa nije + nisu na istoj poziciji
Rođen s tobom da budem

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 jun 2011, 12:04

Seedorff 3 Champions leagues(Ajax,Real,Milan)
Bergkamp 0

tesko ih je poredit,jer nisu iste pozicije al uspjesi govore ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 02 jun 2011, 12:11

JuveSissoko je napisao/la:
Bergkamp 0

Krkic 2 Champions leagues
Drogba 0

tesko ih je porediti ali uspjesi govore :roll:
Rođen s tobom da budem

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 jun 2011, 12:17

MaGiCa je napisao/la:Pretpostavljam da je to 1 autentican pecat Paje seljaka?

Ako nije, onda ti je mozak velicine ribizle, jer prodavati uvredu koju je neki troll plasirao kao sopstvenu foru, je ispod nivoa homo sapiensa. A svi znamo da upravo intelekt razvaja sapiense od primata i nizih bica. ;)
Jbg paja mi je idol i uzor u zivotu,nisam ja kriv :roll: drugo je to sto ti to smatras uvredom kad ti neko kaze :lol:
Znaci, ti ne smatras uvredom da ti neko kaze "Ciga iz Visokog" :?:

Kakav ti je idol takvo ti je i rezonovanje. Bojan je klasicni grejac klupe, a Seedorf je sve 4 LS uzeo kao jedan od glavnih igraca svojih timova.

Toliko o tome, a sad se vrati na EPL, jer lige koje imaju nekomercijalni identitet nisu za tebe.

Dominacija je neminovnost, a 0 suteva su realnost.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 jun 2011, 12:18

Bergkamp 0

Krkic 2 Champions leagues
Drogba 0

tesko ih je porediti ali uspjesi govore :roll:
mali si ti sigurno, pa jos ne razumijes neke stvari a to proizilazi iz tvog ovog zadnjeg posta, de malo razmisli, koliki je doprinos Krkica u te 2 lige sampiona a koliki (ako si uopste pratio) doprinos Seedorfa u ove 3(ukupno 4), mani mi tih poredjenja koja se izvade iz konteksta bez sustine, tom logikom bez gledanja utakmica i sustine Pinto je jedan od najboljih golmana na svijetu, al opet ti kazem,morao si pratit Seedorfa 95 u finalu LP, pa zatim 98 a da ne govorim o eri u Milanu i jos dvije LP osvojene, tako da, mani mi se Krkica i providnih poredjenja bez sadrzaja,mislio sam da ti znas o cemu govoris kad poredis ova dva igraca al ipak ti se mora elaborirat
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 02 jun 2011, 12:28

ma daj ba :o

niko ne spori da je Begkamp bio veliki igrac, ali najveci holandjanin svih vremena, moram se :lol: :lol:

Seedorf je institucija, mozda i najbolji veznjak u poslednjih 20-ak godina, pazi 15 godina na vrhunskom nivou, osvojio sve na klupskom planu, uvrsten u tim stoljeca Real Madrida (a vise je donio Milanu nego Realu :!: )

Bergkamp je najveci holandjanin, koliko je i Arsenal najveci klub na svijetu

uostalom jedan Crespo je veci napadac od Dennisa, pa nema nijedne nagrade

volim Dennisa jer je Ajaxova skola, ali to bi bilo da ja kazem da je Diego Milito najbolji argentinski fudbaler trenutno
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 jun 2011, 12:33

Puma je napisao/la:ma daj ba :o

niko ne spori da je Begkamp bio veliki igrac, ali najveci holandjanin svih vremena, moram se :lol: :lol:

Seedorf je institucija, mozda i najbolji veznjak u poslednjih 20-ak godina, pazi 15 godina na vrhunskom nivou, osvojio sve na klupskom planu, uvrsten u tim stoljeca Real Madrida (a vise je donio Milanu nego Realu :!: )

volim Dennisa jer je Ajaxova skola, ali to bi bilo da ja kazem da je Diego Milito najbolji argentinski fudbaler trenutno
sve tako lijepo sazeto u jednoj boldanoj recenici, pametnom dalje ne teba objasnjavat :)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 jun 2011, 12:33

Puma je napisao/la:ma daj ba :o

@Puma

Ti si lud, covece :!: Kako smes tako da kazes kad 1 Guus Hiddink tvrdi suprotno :?:

Sta si ti: veci strucnjak od Hiddinka :?:

:mrgreen:

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 02 jun 2011, 12:35

[quote="Puma"] ma daj ba :o

al pazi to je rekao Magica, niko drugi :lol: :lol:[/qoute]

niko ne spori Crespa al da je bolji od bergkampa :lol: :lol:
Rođen s tobom da budem

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 02 jun 2011, 12:36

Faraon iz Visokog je napisao/la: prosvjetli me ja nemogu da skontam sta sam napisao :|
kad je neko to sto jeste, pa mu kazes da je to sto jeste, hoce li se naci uvrijedjenim ili treba li se naci?? :D
npr ti si debeo i neko ti kaze ajde debeli bjezi tamo ti se neces nac uvrijeden
ili je drugo ti si gradjen,vitak i neko ti kaze ajde debeli bjezi tamo hoces li se nac uvrijeden :roll:
poredit izgled i direktno vrijedjanje zbog izgleda nije isto kao kad cigi kazes da je cigo ili covjeku sa sela da je seljak, pa sta je drugo nego seljak??? da nije Italijan? jest, ako je sa sela u Italiji :D drugo su uvrede koje udaraju u licni izgled a drugo uvrede koje se ticu pripadnosti, to jesi sto jesi, a vala ako sam debel i neko mi kaze "bjezi tamo debeli" tonom koji je normalan ja se necu uvrijedit, a ako mi kaze sa ociglednim tonom usmjerenim na vrijedjanje onda hocu, rekoh odosmo daleko, opet ti ja moram ukazivat na sustinu i ovdje,kao i kod Bergkampa i Seedorfa :mrgreen:

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 02 jun 2011, 12:43

MaGiCa je napisao/la:@Puma

Ti si lud, covece :!: Kako smes tako da kazes kad 1 Guus Hiddink tvrdi suprotno :?:

hahah nemoj ba da izvrces i da lazes ljude ovdje,ja te postujem i jedan si od najboljih forumasa i sve to al nemoj izvrtat brate

Prvo ako znas engleski znas i onaj tekst procitat i skontat sta pise u njemu i onda govorit od Dennisu jednoj legendi i jednom od najvecih legendi Holandije + ismijavas jednog strucnjaka kakav je Hiddink
Rođen s tobom da budem

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 jun 2011, 12:45

@JSissoko

Ne radi se o tome, prijatelju.
Na ovim prostorima zive Romi. Svi mi znamo kako zive i sta rade, uglavnom. Kad hoces nekog da uvredis, onda mu kazes da je Ciganin (ne da je Rom), sto po automatizmu znaci da je on: lopov, prevarant, secikesa, prljav, zarazan, nemoralan, nepismen... To se zove negativni stereotip. Posto sam ove dominatore izdominirao, uzese da me tako kurvinski podyebavaju vredjanjem. A posto njihov glavni troll majstor nije dobio bananu, a trebalo je, to je ujedno blagoslov onima koji ga slede da nastave sa takvim ponasanjem. Jbga, Balkan je cudo. ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 jun 2011, 12:47

hahah nemoj ba da izvrces i da lazes ljude ovdje,ja te postujem i jedan si od najboljih forumasa i sve to al nemoj izvrtat brate

Prvo ako znas engleski znas i onaj tekst procitat i skontat sta pise u njemu i onda govorit od Dennisu jednoj legendi i jednom od najvecih legendi Holandije + ismijavas jednog strucnjaka kakav je Hiddink
"One night last year some legends of Dutch football gathered for dinner in an Amsterdam house. Around midnight conversation turned to an old question: who was the best Dutch footballer ever? Dutchmen have been voted European Footballer of the Year seven times, more than any other nationality except Germans. Yet Jan Mulder, a great centre-forward turned writer, chose a player who had never even threatened to win the award nor, at the time, a Champions League: 'Bergkamp. He had the finest technique', said Mulder. Guus Hiddink, the great Dutch manager, nodded, and so the matter was settled."

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 02 jun 2011, 12:53

MaGiCa je napisao/la:

"One night last year some legends of Dutch football gathered for dinner in an Amsterdam house. Around midnight conversation turned to an old question: who was the best Dutch footballer ever? Dutchmen have been voted European Footballer of the Year seven times, more than any other nationality except Germans. Yet Jan Mulder, a great centre-forward turned writer, chose a player who had never even threatened to win the award nor, at the time, a Champions League: 'Bergkamp. He had the finest technique', said Mulder. Guus Hiddink, the great Dutch manager, nodded, and so the matter was settled."
i skontal ga ti sta pise :lol: :lol:
Rođen s tobom da budem

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 02 jun 2011, 12:59

Idemo ponovo, ali da ja boldiram ovog puta:

"One night last year some legends of Dutch football gathered for dinner in an Amsterdam house. Around midnight conversation turned to an old question: who was the best Dutch footballer ever? Dutchmen have been voted European Footballer of the Year seven times, more than any other nationality except Germans. Yet Jan Mulder, a great centre-forward turned writer, chose a player who had never even threatened to win the award nor, at the time, a Champions League: Bergkamp. He had the finest technique', said Mulder. Guus Hiddink, the great Dutch manager, nodded, and so the matter was settled."[/quote]

Za ovu dvojicu je Bergkamp najbolji Holandez svih vremena, ne :?:

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 02 jun 2011, 13:01

MaGiCa je napisao/la:

Idemo ponovo, ali da ja boldiram ovog puta:

"One night last year some legends of Dutch football gathered for dinner in an Amsterdam house. Around midnight conversation turned to an old question: who was the best Dutch footballer ever? Dutchmen have been voted European Footballer of the Year seven times, more than any other nationality except Germans. Yet Jan Mulder, a great centre-forward turned writer, chose a player who had never even threatened to win the award nor, at the time, a Champions League: Bergkamp. He had the finest technique', said Mulder. Guus Hiddink, the great Dutch manager, nodded, and so the matter was settled."
Za ovu dvojicu je Bergkamp najbolji Holandez svih vremena, ne :?:[/quote]

Najbolji holandez tehnicar :|
Rođen s tobom da budem

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.