Seria A je jaka za Francuze samo,s Njemcima su tu negdje spanija je klasa za talijane,a tek englezi,Milan skup penzionera da bude pojam za englezeMaGiCa je napisao/la:Procitaj tamo celu diskusiju, pa onda dodji i ovde reci nekom da laze.Faraon iz Visokog je napisao/la:sta je bila seria a i koliko je bio milan jak kao klub,valjda si to htio reciMaGiCa je napisao/la:@SCA i Roblje
Dzaba objasnjavate decku sta je to Serie A i koliko je jak Milan kao klub, kad on i ekipa me vec nekoliko dana uveravaju da trofeji u Evropi ne znace nista, da je Bergkamp najveci holandski igrac ikada i da je Ballon d'Or bezvredna kanta, koju niti jedan covek koji ju je zasluzio - nije dobio.
"Dominacija" i "fudbalska NBA" su ponovo u modi.da trofeji u evropi nama nista ne znace,da je Hiddink i jos par strucnjaka reklo da je bergkamp najveci holandjanin i da je balon oro lakrdija jer je najveci nisu dobili nemoj lazi sirit ovda
Serie A je i dalje izuzetno jaka liga i Milan je i dalje pojam za sve engleske klubove, pogotovo za Arsenal.

Procito sam ja diskusiju u kojoj si ti veci strucnjak od Hiddinka i nema se tu sta dalje pricat