KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- Barney Stinson
- Kontakt:
Re: KK Bosna
svim navijačima kk bosne koji slave sretan Bajram!!
Zadnja izmjena: Barney Stinson, dana/u 27 nov 2009, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Hvala europejac!Barney Stinson je napisao/la:svim navijačima kk bosne koji slave sretan bajram!!
Bajram Serif Mubarek Olsun
da čestitam rivalima
sretno i ne samo vama nego svim pripadnicima muslimanske vjere na ovom forumu...
da čestitam rivalima

- Barney Stinson
- Kontakt:
ja sve pisem malim pa i to nemojte zamjeritiipsa je napisao/la:Hvala...samo Bajram se pise sa veliko B

19 - ђ - 11
- storm_raider
- Kontakt:
Nije toliko bitno druze kako se pise, bitna je namjera
Hvala na cestitkama.

Hvala na cestitkama.
Sport je lijek za tijelo i duh.
naravno bitna je namjera....al reko da napomenem za ubuduce
......jos jednom zahvaljujem na cestitkama....

I feel devotion!!
- Barney Stinson
- Kontakt:
eo ga ispravio
nego ima li sta nova u vas dolazi li itko, odlazi li tko??

19 - ђ - 11
Evo izgleda Zimic otisao...Barney Stinson je napisao/la:eo ga ispravio![]()
![]()
- Barney Stinson
- Kontakt:
pa on vam je bio jedina prava 5 bez ivanovica, tko ce vam sutra igrati?? bajic i nije za 5
19 - ђ - 11
Bog dragi zna!..Barney Stinson je napisao/la:pa on vam je bio jedina prava 5 bez ivanovica, tko ce vam sutra igrati?? bajic i nije za 5
Prvo, hvala na čestitkama,Barney Stinson je napisao/la:pa on vam je bio jedina prava 5 bez ivanovica, tko ce vam sutra igrati?? bajic i nije za 5
drugo, vjeruj mi bolje bez igrati bez centra nego sa Zimićem,
a i neki dan protiv Slobode se uvježbavala igra sa četiri niska igrača
ma okanite se sad zimiće nego aj vi meni recite jel no sad kod vas se jede baklava, jel to nešto tradicionalno, nisam siguran pošto se baš dobro i ne razumim, ali mislim da je to kod vas sada po stolovima, ili sam ja pobrkao lončiće.....ako jest, pa ni počastit ni ništa, evo već ako ne može da nam ponudite zalogaj, bar postaviti koju sliku da se malo nasladim 

kad kazes Bajram odmah pomislis na baklavu....jedno bez drugog jednostavno ne idekošarkaš je napisao/la:ma okanite se sad zimiće nego aj vi meni recite jel no sad kod vas se jede baklava, jel to nešto tradicionalno, nisam siguran pošto se baš dobro i ne razumim, ali mislim da je to kod vas sada po stolovima, ili sam ja pobrkao lončiće.....ako jest, pa ni počastit ni ništa, evo već ako ne može da nam ponudite zalogaj, bar postaviti koju sliku da se malo nasladim

evo ti jedna avatarska

I feel devotion!!
a na proljeće vas, širokobriježani, častimo bananama
čim (se) malo (p)ojačamo 

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
košarkaš je napisao/la:Bajram Serif Mubarek Olsun
da čestitam rivalimasretno i ne samo vama nego svim pripadnicima muslimanske vjere na ovom forumu...
...Život za Široki...
Takodjer i od mene Bajram Šerif Mubarek Olsun, svima onima koji slave.
Sto se tice Bosne, jako teska situacija pred danasnje gostovanje Zadru. Vidim da su Sehovic i Djurasovic, propustili nekoliko zadnjih treninga, a Zimic je prestao sa treninzima zbog dugovanja iz prosle sezone. Kad se tome doda da Bosna ne moze racunati na Ivanovica i Jovanovica, onda se dobije jedna veoma pesimisticna slika. Veliki problem za Bosnu, jeste i cinjenica da su vec do sada za Nlb prijavljivali 18 igraca, tako da moraju voditi racuna na kojoj poziciji su nam potrebna eventualno dva nova igraca, jer nakon toga vise nema popravnog.
Sto se tice Bosne, jako teska situacija pred danasnje gostovanje Zadru. Vidim da su Sehovic i Djurasovic, propustili nekoliko zadnjih treninga, a Zimic je prestao sa treninzima zbog dugovanja iz prosle sezone. Kad se tome doda da Bosna ne moze racunati na Ivanovica i Jovanovica, onda se dobije jedna veoma pesimisticna slika. Veliki problem za Bosnu, jeste i cinjenica da su vec do sada za Nlb prijavljivali 18 igraca, tako da moraju voditi racuna na kojoj poziciji su nam potrebna eventualno dva nova igraca, jer nakon toga vise nema popravnog.
iskreno ova uprava je totalno izgubila kompas... puno nas izbjegava da napise ove stvari koji si ti napisao na foumima ali jbg to je realnost.... sama cinjenica da su vec do sada prijavili 20 igraca govori o tome koliko su oni sposobni razmisljati. sto se zime tice on nije zasluzio ni jednu platu i njega treba dobro isprebijati jer njegov odnos premo dresu bosne i bosni kao instituciji je sraman. zasto da dobija pare ? jer je presmijesan na terenu ? e brate fulio je on profesio on je trebao biti stand-up komicar.Biko je napisao/la:Takodjer i od mene Bajram Šerif Mubarek Olsun, svima onima koji slave.
You are someone else I am still right here
Ako nista treba dobiti pare sto nas nasmijava na svakoj utakmici!:) salu na stranu Zima je najgori igrac u ovom dijelu Evrope,i najgori centar u historiji Bosne!fera je napisao/la:iskreno ova uprava je totalno izgubila kompas... puno nas izbjegava da napise ove stvari koji si ti napisao na foumima ali jbg to je realnost.... sama cinjenica da su vec do sada prijavili 20 igraca govori o tome koliko su oni sposobni razmisljati. sto se zime tice on nije zasluzio ni jednu platu i njega treba dobro isprebijati jer njegov odnos premo dresu bosne i bosni kao instituciji je sraman. zasto da dobija pare ? jer je presmijesan na terenu ? e brate fulio je on profesio on je trebao biti stand-up komicar.Biko je napisao/la:Takodjer i od mene Bajram Šerif Mubarek Olsun, svima onima koji slave.
Ja mislim da mozemo izaci iz ove situacije ako dovedemo preostala dva pojacanja na visokim pozicijama!
Treba sve uciniti i da se vratimo u Skenderiju! Bosni treba podrska vise nego ikad!
Realno koliko to bolno bilo, moje je misljenje da je KK Bosna (bez obzira koga dovedu kao pojacanja) izgubila mjesto naredne godine u NLB ligi, jer sam siguran da cemo zavrsiti posljednji. I onda u domacem prvenstvu prestoji borba za prestiz u kupu i domacem prvenstvu. Mislim da Nihad Imamovic vec sada treba poceti da pravi KK Bosnu za sezonu 2010/2011 a to zahtjeva mnogo rada i truda. Kao prvo treba omaldinski pogon dati u ruke VV, koji ce biti glavni koordinator i koji ce odredjivati kako ce se raditi, nesta kao sto Lino Cervar radi u mladjim kategorijama Hrvatske rukometne reprezentacije. Dalje KK Bosnu treba vratiti gdje joj je mjesto i gdje je dozivjela svoje najvece uspjehe, a ne da igra gdje je bila velika sramota bh. kosarke kada je sezonu u NLB ligi zavrsavala s omjerom 1-21 i 2-20. Ono gore za mene lici na sve samo ne na sportsku dvoranu. Isto tako treba Bukvu otjerati iz kluba i zakonom mu zabraniti da se bavi ovim poslom jer dosad nista nije napravio, a pojacanja koja je doveo dovoljno govori o njegovom kvalitetu, na to mjesto treba dovesti neku osobu koja ima prespektivu i viziju, koji ima odlicne veze s nasim ljudima u inostranstvu i koji ce mu pomagati prilikom odabira igraca, naravno ukoliko su ti igraci igrali u toj zemlji. Po meni bi ta osoba morala biti ogradjena od raznih managerskih radnji i imati neki svoj stva, da niko s njom ne manipulise, i tu bi za mene idealno rjesenje bio Neno Markovic. Isto tako treba uvesti novog PR managera koji to i ima zasluzuje, koji ce biti zaduzen s odnosima s javnoscu, koji ce brend kakav je KK Bosna znati kvalitetno prodati, koji cce se ugledati na ostale klubove (bar klubovi iz regiona) i kod neke firme naruciti web prezentaciju koja lici na nesto.
Ukoliko se ovo ne desi KK Bosna ce se 100 % vratiti tamo gdje je i bila prije ere Nihada Imamovica.
Ukoliko se ovo ne desi KK Bosna ce se 100 % vratiti tamo gdje je i bila prije ere Nihada Imamovica.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.