Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
slazem se, dragi kolega, slazem seKlare je napisao/la:Nemoć je dokazana u Evropskoj ligi. grupa se nije mogla proći pored, ove sezone preloše Seville i jednog PSG, a da ne govorimo o Karpatyu. čak vas i taj jedan Karpaty namuči, uvali vam 3 komada, da bi tek u sudijskog nadoknadi nekako došli do bodova. Dortmund je miljama udaljen od onoga, gdje ga vi svrstavate.
reci nam da se salisMonolog je napisao/la:Dortmund, za razliku od Stuttgarta i Wolfsburga, igra odličan fudbal tokom cijele sezone.
da, druze mona, to su prosjecni igraci koji su hitali od rekorda do rekorda i rusili ih. neki od tih rekorda su postavljeni kad je tvoj babo bio dijete.HzBvB je napisao/la:Wolfsburg je dosao do titule sa prosjecnim igracem Graffit-eom i prosjecnim playmaker-om Misimovice
da, to je igrac onog kluba koji je izbacio nizerazredni mancester iz najelitnijeg evropskog takmicenja pokazavsi alkosu fergi gdje je mjesto malim klubovima.Trasimaco je napisao/la:Je li Badstuber onaj sto je bio nasuprot Valencie na OT prosle sezone?
geronimo je napisao/la:asluzena pobjeda BvB-a i iskrene cestitke njenim navijacima.
Torente nije bio ono pravo, secer je mnogo bolji.secer je napisao/la:da, to je igrac onog kluba koji je izbacio nizerazredni mancester iz najelitnijeg evropskog takmicenja pokazavsi alkosu fergi gdje je mjesto malim klubovima.
da, to je onaj balavac ciji je klub uctkao vase navijace i na ot napravio atmosferu kakvu imas jedino na pogrebima.
nego, oblije li te hladan znoj nakon mrsave nole izvucene protiv francuskog amatera![]()
zipa, ti amateri mogu biti nezgodan protivnik. pogotovo na gostovanjima![]()
geronimo je napisao/la:ma @tras je samo ironican. zeli da kaze kako ce se bayernu opet poklopiti neke stvari.
izgleda da nisi cim si spreman udruziti se sa svim i svacim pod uslovom da taj nastupa protiv tvoje nocne more, tj. bayerna ili ti bavarskog diva.Trasimaco je napisao/la:bizarnosti iz tog dvomeca smo vec davno prezvakali. Nema potrebe da se vracamo.
Tako ti je kad imaš gene luzera u sebi.Trasimaco je napisao/la:Arsenal i Leverkusen. Moje Boze, kao da ih je isti covjek pravio.
Ma ko te šljivi!!!secer je napisao/la:zasluzena pobjedanicht dass ich lache
Hare da te pitam nešto. Kako su pali golovi za Dortmund? Čini mi se da si ti mene uporedio sa jednim "specijalnim likom" kada sam napisao da Dortmund često postiže golove iz prekida i koristi poklone protivnika. Nije nikakva provokacija, pobjeda je OK. Samo me interesuje tvoje viđenje oko golova.Hare_BvB je napisao/la:Ma ko tebe šljivi!!!secer je napisao/la:zasluzena pobjedanicht dass ich lache
![]()
Znam na sta ciljas ali ne razmisljas ispravno. Logicno je da golovi padaju nakon gresaka. Kako mislis da gol padne ako neko ne pogrijesi? A zasto se ne zapitas zasto se bas te greske desavaju protiv Dortmunda? Da to nije mozda zbog presinga i trke? Evo juce Bastian pogrijesi i protiv bilo koje druge ekipe ne bi primili go, jer ne vrse presing kao BVB i nisu blizu igracu. Imao bi dovoljno vremena da ispravi gresku. Bastian nije ni uspio skontati da je pogrijesio Kevin je vec bio iza njega i uzeo loptu.Zdena04 je napisao/la:Hare da te pitam nešto. Kako su pali golovi za Dortmund? Čini mi se da si ti mene uporedio sa jednim "specijalnim likom" kada sam napisao da Dortmund često postiže golove iz prekida i koristi poklone protivnika. Nije nikakva provokacija, pobjeda je OK. Samo me interesuje tvoje viđenje oko golova.Hare_BvB je napisao/la:Ma ko tebe šljivi!!!secer je napisao/la:zasluzena pobjedanicht dass ich lache
![]()
Tacno je da ja te bizarnosti nisam prezalio. Kako bih? Svako bi se osjecao lose nakon onakvog razvoja događaja. Ali smo to davno vec prezvakali. Nisam imao namjeru da pricam o utakmici, vec o Badstuberu. Ti skreces.secer je napisao/la:izgleda da nisi cim si spreman udruziti se sa svim i svacim pod uslovom da taj nastupa protiv tvoje nocne more, tj. bayerna ili ti bavarskog diva.
1. pogreška. Vrati se nazad na taj post, pa vidi zbog čega je ta ''specijala'' plasirana.Zdena04 je napisao/la:Hare da te pitam nešto. Kako su pali golovi za Dortmund? Čini mi se da si ti mene uporedio sa jednim "specijalnim likom" kada sam napisao da Dortmund često postiže golove iz prekida i koristi poklone protivnika. Nije nikakva provokacija, pobjeda je OK. Samo me interesuje tvoje viđenje oko golova.
a i niko od vasih nije igrao rukom u sesnaestercuKlopp je napisao/la:Haj da se jednom ta prica oko sudija zavrsi, evo vam pregled ZDF-a. Ofsajd je bio, ruka Kevina van 16. Ne znam o cemu pricate onda, na kraju ispadne da smo mi osteceni jer nije sviran penal za povlacenje Lahma.
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.