Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la Virtu4l » 12 jun 2011, 21:53

Jedini igrač u čije procjene ne sumnjam. Odabrat će Vedo ono što je najbolje za njega, pa makar to bio i ostanak u Hoffenheimu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 12 jun 2011, 23:42

Nekako bi volio da ostane u Bundesligi, da ode u neki jaci klub, a ako vec bude mijenjao i ligu onda bi volio da ode u neki klub iz Premiershipa u kojem bi igrao redovno. Ali i ako ode u Tursku, zelim mu da tamo bude imao mnogo srece i uspjeha!
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 12 jun 2011, 23:51

ne_znam_ko_sam je napisao/la:Nekako bi volio da ostane u Bundesligi, da ode u neki jaci klub, a ako vec bude mijenjao i ligu onda bi volio da ode u neki klub iz Premiershipa u kojem bi igrao redovno. Ali i ako ode u Tursku, zelim mu da tamo bude imao mnogo srece i uspjeha!
E hebiga tvoje zelje ne skonta ni Djed Mraz ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 jun 2011, 23:55

Previse je pametan da bi odabrao Tursku kao narednu destinaciju.
Sigurno da je upoznat sa situacijom pojedinih igraca koji su tamo zavrsili i na kraju krajeva nisu nista napravili.

Moja zelja je da promijeni klub, ali samo unutar Bundeslige.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 13 jun 2011, 00:27

Dushi_Rob je napisao/la:
ne_znam_ko_sam je napisao/la:Nekako bi volio da ostane u Bundesligi, da ode u neki jaci klub, a ako vec bude mijenjao i ligu onda bi volio da ode u neki klub iz Premiershipa u kojem bi igrao redovno. Ali i ako ode u Tursku, zelim mu da tamo bude imao mnogo srece i uspjeha!
Znaci, ovako sam ja to mislio.
Ako dodje do transfera, najradije bi ga i dogodine gledao u Bundesligi, samo u nekom jacem, ambicioznijem klubu (npr. Werder, Stuttgart, Dortmund, Hamburg, Wolfsburg..).
Ako se on odluci i ako dobije neku bolju ponudu iz neke druge lige, ja bi licno najvise volio da to bude engleska Premierliga i da ujedno bude neki klub u kojem bi igrao redovno.
Ako ne dodje ni do jednog od ta dva raspleta, tj. ako on skonta da mu je najbolje da ode u Tursku i u tom slucaju mu zelim mnogo srece i uspjeha!

Nadam se da je sada malo jasnije sta sam htio reci sa proslim postom.

Why so serious?!

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 13 jun 2011, 00:42

ne_znam_ko_sam je napisao/la:
Dushi_Rob je napisao/la:
Znaci, ovako sam ja to mislio.
Ako dodje do transfera, najradije bi ga i dogodine gledao u Bundesligi, samo u nekom jacem, ambicioznijem klubu (npr. Werder, Stuttgart, Dortmund, Hamburg, Wolfsburg..).
Ako se on odluci i ako dobije neku bolju ponudu iz neke druge lige, ja bi licno najvise volio da to bude engleska Premierliga i da ujedno bude neki klub u kojem bi igrao redovno.
Ako ne dodje ni do jednog od ta dva raspleta, tj. ako on skonta da mu je najbolje da ode u Tursku i u tom slucaju mu zelim mnogo srece i uspjeha!

Nadam se da je sada malo jasnije sta sam htio reci sa proslim postom.
Dobro brate sta galamis odmah :mrgreen:
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 jun 2011, 01:00

Omerbavarac je napisao/la:Previse je pametan da bi odabrao Tursku kao narednu destinaciju.
Sigurno da je upoznat sa situacijom pojedinih igraca koji su tamo zavrsili i na kraju krajeva nisu nista napravili.

Čekajte, jel ono Trabzon u LP-u sljedeće sezone?
Koliko ima onih kojima turska nije bila pametan potez, toliko ima i onih koji su u toj ligi oživili karijeru najpoznatiji možda; Ribery, Anelka..
na koncu, bolje je da bude standardan i u Trabzonu, nego da sjedi na klupi negdje u ligi 5
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 13 jun 2011, 01:06

VanBasten je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Previse je pametan da bi odabrao Tursku kao narednu destinaciju.

Čekajte, jel ono Trabzon u LP-u sljedeće sezone?
Koliko ima onih kojima turska nije bila pametan potez, toliko ima i onih koji su u toj ligi oživili karijeru najpoznatiji možda; Ribery, Anelka..
na koncu, bolje je da bude standardan i u Trabzonu, nego da sjedi na klupi negdje u ligi 5
Jest. Trabzon je zavrsio prosle sezone 2. iza Fenera koji je osvoji naslov zahvaljujuci samo boljoj gol-razlici (Fener imao +50 a Trabzon +46).
Definitivno se slazem da je bolje da igra redovno u Turskoj, nego grije klupu nekom klubu iz liga petice.
Bilo bi lijepo iduce sezone i njega gledati u LP!

Why so serious?!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 jun 2011, 01:12

Ni u Turskoj ti niko ne garantuje da ce igrati.ocit primjer Miske ;)
Ima tamo Hagija jos.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 13 jun 2011, 01:13

ma samo da ide iz Hoffenheima,on je klasa od napadaca,gledo sam skoro sve utakmice ove sezone... Dosta je bilo i nesrece,al ga tuse igraci Hoffenheima,koji nez razvit akciju... Gdje god ode bit ce dobar,uvjeren sam.. oporavio se skroz od povrede,u repci je dobar,u zadnje vrijeme je najvise i dao golova... mogao bi cak i u Engleskoj se odma pokazati,biti medju prvih deset strijelaca lige....

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 jun 2011, 01:15

harishp je napisao/la:Ni u Turskoj ti niko ne garantuje da ce igrati.ocit primjer Miske ;)
Ima tamo Hagija jos.
Ma naravno. Al vidim da postoji neko haman opće prihvaćeno mišljenje da je najbitnije ime kluba i lige... Stoga je i moj komentar išao u tom pravcu. Nek je on standardan i zabija pa tamam i u Trabzonu..
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 13 jun 2011, 01:35

Najbolje bi mu pasalo da u paketu sa Sejagom ode put Vukojebine Magi na uzde. :mrgreen:

Prelazak u Tursku bi predstavljao veliki korak unatrag bez obzira što je Trabzon poprilično ambiciozna ekipa. Takođe, teško da će ga neko od jačih BuLi timova angažovati u ovom prelaznom roku (skup je + ne baš briljantna forma ove sezone), pa ostanak u selendri i nije tol'ko loša opcija. Mislim da bi Vedo mogao naći zajednički jezik sa Stanijem i da će vratiti staru formu u narednoj sezoni. :D
Der Mann für die entscheidenden Tore.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 13 jun 2011, 01:39

Najbitnije je ovo sto kolega @edvin_mg rece, a to je da se oporavio od one grozne povrede. U zadnje vrijeme se moze tacno vidjeti da opet ulazi u duele ko prije. Da se vise toliko ne boji kao sto je bio slucaj nakon one povrede.
A kao sto kolega @vanBasten kaze, najbitnije je da standardno igra i zabija golove. Gdje i za koga - nebitno!

Why so serious?!

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 13 jun 2011, 03:45

harishp je napisao/la:Ni u Turskoj ti niko ne garantuje da ce igrati.ocit primjer Miske ;)
Ima tamo Hagija jos.
8-)
Pravda za Pepea

Podrska Papetu, skupa smo jaci

R.I.P. Josip Katalinski­­, ljudina

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 13 jun 2011, 23:03

Iskreno, niti sam posebno pratio posljednja dešavanja oko Vede niti imam bližih informacija.
Ali, u jedno se mogu zakleti ( :mrgreen: ) Vedo ostaje u Hoffi.
Valjda iz trbuha, a njemu najviše vjerujem. :D
Vom Jäger zum Gejagten

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 13 jun 2011, 23:56

Prelazni rok u njemačkoj Budnesligi trajaće do 31. augusta i do tog datuma obavljat će se "nogometne transakcije". Još potkraj prošlog prvenstva pojavile su se određene špekulacije o transferima, koje, ako su bile tačne, svoju potvrdu moraju dobiti vrlo skoro. Kada je riječ o našim reprezentativcima u Bundesligi, oni imaju "čvrste" ugovore sa svojim poslodavcima.

Vedad Ibišević ima još dvije godine ugovora sa Hoffenheimom. On nam je rekao kako je u nogometu sve moguće, pa je sve moguće i u vezi nastavka njegove karijere.

"Market je tek otvoren i sigurno će biti dosta prelazaka nogometaša iz kluba u klub. Ja ću početi pripreme sa Hoffenheimom 27. juna. Imam ugovor još dvije godine, ali kao što sam rekao, u nogometu je sve moguće, pa tako i u mom slučaju. Vidjet ćemo", bio je zagonetan Vedad Ibišević, koji je još ranije imao ponude iz Njemačke, ali i iz drugih evropskih liga.
Nadam se da ce krenuti dalje...

Why so serious?!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 14 jun 2011, 08:52

Vedo je takav lik, da predje u Isku iz Bugojna, ginuo bi na tekmama i treninzima, dakle za njega nema zime, uostalom od Amerike preko Dijonai njemacke cvajte do 18 golova u polusezoni.
Karakter je to!
Cuva Bog Zelju svog!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 jun 2011, 21:38

slika

Jes cool sa kapom :mrgreen: :lol:

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 14 jun 2011, 21:44

gangsta :mrgreen:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 jun 2011, 21:46

Saint Louis Cardinals.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.