Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pa dobro, to je isto takmičenje, koje se istina mijenjalo, ali ipak je najelitnije i Real je tu neprikosnoven sa 9 titula.
- Arsenalisation
- Kontakt:
On je rekao Lige Prvaka...a mene kako pamet sluzi...od 92-93 se to broji i od tada Real M. ima 3 trofeja...Bosco je napisao/la:Kuku meni šta ti reče, Real M. ima 9 titula LŠ.Arsenalisation je napisao/la:@Los Merengues... nemamo titula najvise zbog neiskustva,, a vi LIGE PRVAKA imate 3 titule...sto nije nedostizno...

EDIT:primjer...kada se za L'POOL moze reci da nema titulu EPL-a zasto bi se Realu brojale titule iz 50-ih godina...kada su na svi znamo koje nacine dosli do tih trofeja...

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
A zašto se onda za Liverpoola govori da je najtrofejniji engleski klub ? Onda bi npr. Blackburn bio uspješniji po titulama od njih. Ja jednostavno gledam čitavu historiju tima i za mene npr. Arsenal nije osvojio 3 lige nego 13 i Real M nije 3 puta osvojio LŠ nego 9.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
I prošla sezona je prošla, treba je zaboraviti ?
Neki ovdje očito historiju gledaju kako se njima prohtije.

- Arsenalisation
- Kontakt:
Da kako nece biti najtrofejniji kad se kaze ko ima najvise trofeja...Naravno tu ce svi trofeji biti sabrati...ali kada se kaze ko ima najvise EPL trofeja to je sasvim drugacije...isto tako je on uputio pitanje koliko imate titula LŠ...a ne koliko imate ukupno trofeja...Bosco je napisao/la:A zašto se onda za Liverpoola govori da je najtrofejniji engleski klub ? Onda bi npr. Blackburn bio uspješniji po titulama od njih. Ja jednostavno gledam čitavu historiju tima i za mene npr. Arsenal nije osvojio 3 lige nego 13 i Real M nije 3 puta osvojio LŠ nego 9.

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Eto vidiš oko čega se i ja raspravljamo, dobro hajd ti meni reci koliko Arsenal ima osvojenih liga, a koliko Liverpool ?
- Arsenalisation
- Kontakt:
Posto je providno da si to neki na mene mislio ja to ne gledam tako ce ti svaki covjek koga pitas i odgovoriti...oces ti reci sada da liverpool ima 17-18 titula BARCLAYS PREMIER LIGE...ili 18 titula engleske lige...???OTNYS_YNWA je napisao/la:I prošla sezona je prošla, treba je zaboraviti ?Neki ovdje očito historiju gledaju kako se njima prohtije.
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Najtrofejniji Engleski klub. 

- Arsenalisation
- Kontakt:
Usvojeno gradivo...sjedi 5...OTNYS_YNWA je napisao/la:Najtrofejniji Engleski klub.

O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Arsenalisation je napisao/la:Usvojeno gradivo...sjedi 5...OTNYS_YNWA je napisao/la:Najtrofejniji Engleski klub.(ŠALA)...

Nemožete gledat samo polovičan uspjeh. EPL je samo promjenjen dio Engleske lige koja se igra desetljećima. Isto LP, samo promjenjen naziv, i malo sistem takmičenja, ništa više, ista bit...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Bas se ovaj razniovolimliverpool je napisao/la:Ma mozda bio pijan kad je pisao.Bosco je napisao/la:Kuku meni šta ti reče, Real M. ima 9 titula LŠ.Arsenalisation je napisao/la:@Los Merengues... nemamo titula najvise zbog neiskustva,, a vi LIGE PRVAKA imate 3 titule...sto nije nedostizno...

Colina najbolji sudija, Wenger najbolji trener
Iskreno, ovo se nisam nadao. Doduše, još se vjerovatno glasa al...

Ja mislio neki bezvezni portal daje ovo rezultate kad ono IFFHS. Ali dobro, opet će se naći budala koji će doći i reći da je Wenger pedofil i kvazistručnjak. Doduše to ne govori ništa o Wengeru, već upravo o tim koji pišu takve gluposti.
- -Paja
- Kontakt:
Ne priznajemo nikakav Ifgahahasss ne trebaju nam ti kvazistrucnjaci da nam kazu ko je dominantan medju trenerima!
Dio Arsenala
Mah, svi znaju šta je Wenger napravio od Arsneala al et, izgleda nekima je lakše metar u guzicu nego cm u mozakBosco je napisao/la:Ja mislio neki bezvezni portal daje ovo rezultate kad ono IFFHS. Ali dobro, opet će se naći budala koji će doći i reći da je Wenger pedofil i kvazistručnjak. Doduše to ne govori ništa o Wengeru, već upravo o tim koji pišu takve gluposti.

lepsavo igra vrtic bambi
ali to je sve sto mozete ove sezone u pl chlesea osvaja u lp ce vas nalupati bilo koji ozbiljniji protivnik.. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ovo ti nije trebaloSaurman je napisao/la:lepsavo igra vrtic bambiali to je sve sto mozete ove sezone u pl chlesea osvaja u lp ce vas nalupati bilo koji ozbiljniji protivnik..

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Potpis,FrutekFrutek je napisao/la:Ovo ti nije trebaloSaurman je napisao/la:lepsavo igra vrtic bambiali to je sve sto mozete ove sezone u pl chlesea osvaja u lp ce vas nalupati bilo koji ozbiljniji protivnik..
![]()
![]()
![]()

You'll never walk alone.
- Arsenalisation
- Kontakt:
Jarane jel ti toliko imas pameti da samo lupas neki dan si slicno nesto izvalio ovdje cini mi se...idi brini se zasvoj tim(Bayern) ja msm...gaze vasneki Mainzevi...Saurman je napisao/la:lepsavo igra vrtic bambiali to je sve sto mozete ove sezone u pl chlesea osvaja u lp ce vas nalupati bilo koji ozbiljniji protivnik..

O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.