može to puno puno bolje još, ali nemam riječi za borbenost. NBio sam danas na utakmici, teren je bio više nego katastrofalan, i tako je očito da naši momci trebaju dobar teren da bi igrali dobro.VB 1987 je napisao/la:Zna li se termin u nedelju, sve u svemu nije to ni toliko loše bilo danas, vidim da je Stanić napredovao odlično, dobro je odigrao svoju rolu, neko reče da je ekipa jača nego jesenas, to je tu negdje, uglavnom Stevanović je jači od Vranje...
Jel igro Biki danas u Novom Sadu...
Pošto ste gledali utakmicu na tv, nemam je šta opisivati, ali bilko je lijepo biti navijač borca u 96 minuti kad je sviran kraj.
Šta pokazuje ova utkamica?
Da naši momci :
Prvo imaju puno fizičke i psihičke snage da se ovo radi što su oni uradili.
Dalje, pokazuje kad ozbiljno krenu da daju go onda ga i daju.
Strašno je štioo nam je sudija svirao dva penala. Ajd dobro onaj prvi možeda je i bio, vuletova greška bespotrebna.
taj je sanirao milinovic.
Drugi žara samo rči za njim, ne ide na loptu ni na nogu, slavijin igrač sam za njega zapinje i sudija bez razmisšljanja opet svira penal, pa hebiga.
nama svira offsajd nepostojeci u prvom poluvremnu, kad stevanovic izbija sam ko avet pred golmana.
znači pravo bijemo bitku sa suudijama.
Go što nam je slavija dala iz igre, je kllasična greška odbrane.
Inače Leo je odigrao bez greške, a vule najveći dijelom dobro, ali je imao kikseva, čak je i drugi žuti mogao dobiti al mu je sudija ne znam kako oprostio.
U svakom slučaju, igralo se pravo daefanzvno bez ikakvih ambicija da se da go, kad je došla ambicija pali su i golovi i to dva za minut

ma ovo u stvari mogu samo velike ekipe !!!!
VB sjećaš se šta sam ti rekao za ovu ekipu

Inače Bilbija zamjenjen u 53 minuti