AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meepo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meepo » 10 apr 2022, 17:04

muxa je napisao/la:
10 apr 2022, 16:50
Daleko od toga da neko smatra da ne on vrhunski stručnjak i neko dugoročno rješenje za klupu Milana, al realno kad se sve uzme u obzir ne može se reći da nije dobro uradio svoj posao. Svi vidimo da mu je glavni problem priprema ekipe za manje utakmice, al s druge strane kad nemaš individualni kvalitet teško je probiti bunker.
Pa ne kazem ja da je lose uradio svoj posao samo nije ni cuda radio. Budimo realni. Jer eto i sam si napisao pripreme utakmica protiv manjih ekipa su mu problem.

Inace Milan je protiv ekipa iz ovog dole dijela tabele dosad izgubio 16 poena.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 apr 2022, 17:11

Sami sebi se trudimo izbaciti titulu koja je mogla doci daleko lakse od ocekivanog, ali...

Po milioniti put cu ponoviti - elektricar je najvece zlo trenutnog Milana, nema 1 opravdanog razloga zasto ga se iz utakmice u utakmicu guralo u prvih 11.
Saelemaekers sebi treba pucati u koljena kad je onakav igrac ga izbacio iz prvih 11, mene bi bilo stid da bih grizao na treningu i utakmici samo od srama.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 10 apr 2022, 17:14

Studije, igrači, povrede, suspenzije i trener su sve krivci za to što je Milan prvi. Idemo dalje.

Hvala Fiorentina.

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 10 apr 2022, 17:17

Beduin je napisao/la:
10 apr 2022, 17:11
Sami sebi se trudimo izbaciti titulu koja je mogla doci daleko lakse od ocekivanog, ali...

Po milioniti put cu ponoviti - elektricar je najvece zlo trenutnog Milana, nema 1 opravdanog razloga zasto ga se iz utakmice u utakmicu guralo u prvih 11.
Ma Bakayoko je najveci promasaj. Messias koliko god los bio u zadnjih mjesec dva dana barem je napravio kakav takav doprinos s golovima. S druge strane imas Castilleja i Saelemakersa gdje je prvi gori od Messiasa a drugi ima problema sa zalaganjem na treningu odnosno problema s psihom i motivacijom.

Saelemakers ima potencijala ali kako je krenuo on ce vjerovatno zavrsiti kao igrac za neki osrednji klub.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 apr 2022, 17:19

meepo je napisao/la:
10 apr 2022, 17:17
Beduin je napisao/la:
10 apr 2022, 17:11

Ma Bakayoko je najveci promasaj. Messias koliko god los bio u zadnjih mjesec dva dana barem je napravio kakav takav doprinos s golovima. S druge strane imas Castilleja i Saelemakersa gdje je prvi gori od Messiasa a drugi ima problema sa zalaganjem na treningu odnosno problema s psihom i motivacijom.

Saelemakers ima potencijala ali kako je krenuo on ce vjerovatno zavrsiti kao igrac za neki osrednji klub.
Ma Baka ni ne igra, njega ni ne racunam kao ni Samua.

075 ❤

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 apr 2022, 17:30

Jest Messias prevara nema šta, ustvari nije prevara on je doveden sa pedigreom anonimusa i znali smo da je anonimus. Veći problem je što je taj anonimus postao standardan na desnom krilu, znači možeš misliti kakvi su ostali :mrgreen:

Salemakers nije tip krila koji će ofanzivno predstavljati veću prijetnju u kontinuitetu za protivniku, dok recimo Messias nominalno jeste, ali frajer se sastaviti sa loptom ne može, trom, nejak, ne može proći igrača 1vs1, jedino što ima je taj neki solidni šut al' i to pokaže svaki peti meč.

Na početku mi je on bio osvježenje u odnosu na Saleta, ali ovo što igra od Nove godine do danas je katastrofa i bolje je da počinje na klupi pa u drugom da ulazi umjesto Saleta, možda na svježinu može napraviti neku razliku na terenu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 apr 2022, 17:47

Ma evelektricar je ona losa kopija Susa, toliko predvidiv sa okomitim ulaskom prema 16m da to ne bi prolazilo ni protiv kadeta. Zgadio mi se i on i trener sa guranjem istog bez ikakvog ucinka.

075 ❤

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 10 apr 2022, 17:55

Kakav doprinos golovima zadnjih mjesec-dva, čovjek dao 1 gol u zadnja dva mjeseca u ligi i to Salernitani.
Ali nema veze, barem ne asistira zato.

On i Diaz su najveći kanceri ove ekipe kao i svi ostali igrači na tim pozicijama.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 10 apr 2022, 18:09

Napoli kiksao. Večeras pobjedu zubima moraju iščupati. To bi bio veliki korak ka LPa, koja je na dohvat ruke, kao i korak ka tituli.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 10 apr 2022, 18:22

Kako god se završi ova sezona Kessie, Bakayoko, Messias, Rebić i Castillejo ne smiju igrati sljedeće sezone u Milanu.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 10 apr 2022, 18:26

Torino samo dobio 2 od zadnjih 10 mečeva a Milan samo jednu izgubio u istom periodu. Torino kad gubi, to je najčešće sa golom razlike. Pa neka i noćas bude 0-1 neće se niko buniti. :mrgreen:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 10 apr 2022, 18:28

Kad je najteze Milan pobjedjuje, maestro Pioli izmisli nesto, tako je bilo bezbroj puta, nadam se takvom necemu i nocas....

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 apr 2022, 18:29

Opet ću reći kao pred Bolognu, Brahime zayebi se pa odigraj dobru tekmu :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 10 apr 2022, 18:35

Nakon određenog vremena došlo vrijeme da i ja pogledam tekmu. Valjda ovo uzmu večeras, forza Milan.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 10 apr 2022, 18:44

meepo je napisao/la:
10 apr 2022, 16:29
nextterrain je napisao/la:
10 apr 2022, 14:39
I onda kad kazes da Pioli radi čuda s ovom ekipom i svim povredama, pojedini ti kazu sta je to on dobro uradio :mrgreen:
Cudo bi bilo da Pioli ostane bez Hernandeza , Tomoria i recimo Tonalija tamo negdje u januaru pa do kraja sezone i da bude prvi. Ja samo od pocetka vjerovao da ova ekipa ima potencijal da se bori za scudetto. Pioli je dosad trebao da bjezi drugoplasiranom barem 10 poena i da nazire titula a ne da kiksa protiv ekipa sa zacelja.

A sad ajmo o povredama. Igraci su fasovali zamor misica i to igraci poput Rebica i Ibrahimovica koji su jedva nesto odigrali zar ne mislis da tu ima Piolijeve krivice ili cemo ponovo kriviti doktore jer nisu mogli vidjeti buducnost i predvijeti da ce usljed intenziteta i intervala treninga igraci da dobiju zamor misica ?
Tomori nije igrao 2 mjeseca, Maignan mjesec i pol. Klupa je nepostojeca, igras napad sa 1.5 covjekom (Leao i Giroud ponekad)

2 mjeseca Rebic nije dao gol
Ibra 3 mjeseca
Alexis 4 mjeseca
Kessie 4 mjeseca
Brahim 6 mjeseci

Svako grijesi i u taktici i svemu i moras kiksati. Garantujem da bi možda jos 2 trenera to postiglo s Milanom. Znam da ga ne gotivis, ali treba bit realan. Milan ima ekipu za 4. mjesto

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 10 apr 2022, 18:50

Zenga je napisao/la:
10 apr 2022, 14:44
Zanima me da li odsustvo Zlaje i Rebića znači da će novi srbijanski dragulj makar zauzet mjesto na klupi? Nema veze ako nije doputovao sa squadrom, svega mu je 2h autom do Torina. Ili mu ipak treba još po godine adaptacije, čega li već? Zbog čega baciš 5M na malca, a gubiš potencijalne prvotimce zbog iste cifre?

Pošto je Torino popio 7up, i ne baš tako davno, včrs vidim novi bunker uz sve poznate probleme, nova patnja u najavi - in Giroud we trust :mrgreen: Ako dobijemo golom razlike sve za 5 ☆
Lazetic has been called up for the Torino game

:mrgreen:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 apr 2022, 19:13

Ibre opet nema 😂😂 ne smijem pomislito da i naredne mu produze, a kukaju za pare.
Ali zasto Rebica ne bi bilo veceras, nisam upratio?

075 ❤

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 10 apr 2022, 19:14

Nadam se da cemo uskoro vidjeti i taj dragulj Lazetic, da vidimo cime raspolaze....

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 10 apr 2022, 19:20

Jeste navalili na momka. Tek 18 godina napunio. Već ste ga opisali. A tek treba da debituje. Da su tako u Firenci razmisljali vjerovatno Vlahović ne bi bio ono što je danas.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 apr 2022, 19:34

Beduin je napisao/la:
10 apr 2022, 19:13
Ibre opet nema 😂😂 ne smijem pomislito da i naredne mu produze, a kukaju za pare.
Ali zasto Rebica ne bi bilo veceras, nisam upratio?
Zamor mišića kod njega, Benasera i Kastiljeha.

PS: Lazetić može šansu dobiti na 3:0 za Torino ili 0:3 za nas, i to zadnjih 10 minuta. Pioli kao i svaki drugi talijanski trener slabo vjeruje omladincima, pa čak i onda kada nema druge opcije.

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.