U 19h bi trebao biti zvanicni trening.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Lo le mi na Grbavici isto organizuje prenosSudoHusika je napisao/la: ↑08 sep 2020, 16:11
Ritual, Adalya, Ssh, Damask, Mahala, Varadero, Twins, Beam
superiore1921 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 16:29Jel moguce da nisu to u stanju organizovat, pa sta kupuju utakmicu ako nece moc gledat pola drzave
Kaze SinanDanas su Plavi, prije puta u Izrael, doživjeli novu neugodnost.Naime sa ekipom su na sarajevski aerodrom duputovali Nermin Jamak i Filip Erić, ali su vraćeni sa aerodroma. Naime, prilikom pasoške kontrole utvrđeno je da im nisu ukinuta rješenja o izolaciji, te su vraćeni kući saznaju ****.
Tako sam i ja čuo, mislim na to testiranje.
I to s rjesenjima je sra.nje obično. Ja u kakvoj državi mi živimo. FujLjoZee je napisao/la: ↑08 sep 2020, 16:52Kaze SinanDanas su Plavi, prije puta u Izrael, doživjeli novu neugodnost.Naime sa ekipom su na sarajevski aerodrom duputovali Nermin Jamak i Filip Erić, ali su vraćeni sa aerodroma. Naime, prilikom pasoške kontrole utvrđeno je da im nisu ukinuta rješenja o izolaciji, te su vraćeni kući saznaju ****.
Dajte da šaljemo mailove, poruke da se ovo odradi. Hebem im, plaćaš im PPV, ni to ne mogu.... Jadovi.superiore1921 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 16:29Jel moguce da nisu to u stanju organizovat, pa sta kupuju utakmicu ako nece moc gledat pola drzave
ma buraz vrati 5 godina unazad neces vjerovati sta nam se sve izdesavalo
Od makabija je krenulo pozitivno po nas klub, neka se nastaviKANA je napisao/la: ↑08 sep 2020, 17:11ma buraz vrati 5 godina unazad neces vjerovati sta nam se sve izdesavalood kradje one u Bijeljini ,pa onaj preokret u Mostaru ,supacki potezi Krupe gdje izvode juniore protiv svinjskog a protiv nas najjacu ekipu,pa ona serija penala Svinjskog gdje nam opet skidaju Titulu ,uplatnica popusimo evropu ,korona koja nas je sjebala za borbu na duplu krunu ,sad ovaj Maccabi fakat ne znam kad ce nas krenuti