Moje vidjenje današnje utakmice
Prvo da forumašima iz MG-a prenesem,momčad vam je dobra ,dosta neuigrana ,imate dobar centarski dvojac (najbolji igrač vam je broj 14 ,onako ima poveći nos,dečko je odličan igrač,ali sa onakvom glavom neće moć ni u Mladosti dugo izdržat ,pred kraj 3/4 je poludio i zaradio iskljucenje i podsmijehe s tribina zbog te glupe reakcije)
vanjska linije sve redom mladi momci ,dobar play ostalo solidno ,mislim da za ovu ligu ce bit dobra momčad ,ali za nešto više nažalost ne
Široki:Bili i Katić mogu sami se prošetat ovom ligom ,baš su vodje na terenu i zajedno će bit od njih 30+ koševa i 10+ asista po utakmici
Ćorić me oduševio ,dečko je zvijer, poradit na brzini i imamo sigurno igrača za ABA Ligu
Karačić skočan ,brz ,dobar,šut nije toliko dobar ali sigurno dečko na kojeg treba računati
Novačić će bit dobar
Zubac nije puno igrao ali odlično je izgledao na terenu, Giga opet kenja po starom ,par dobrih asistencija ,ali bude li glumio neku zvijezdu opet će zvižduke dobit ,to nek bude siguran
Šušak dosta igrao ali nije puno pokazao ,borben ali premlad još
Miše ,jak centar kakav nam treba ,u napadu nije loš ,ali u obrani se gubi i treba puno na tome radit
Galić ,dečko je mlad ali ima potencijala ,malo je igrao ali dobro
Mix, dobio kilazu i to je jedini plus, najviše me naživciro danas , 3 puta nije uspio zakucat a 10 centi od koša ,kao slow-motion
Dečko broj 21 ,ne znam ga,ali nije još za prvog tima
Pegin mali ,treba puno još napredovat ,svaki napad se izgubio u obrani ,u napadu fali kreacije ,puno još radit
Sve u svemu iako je prijateljska ,mislim da ćemo opet igrat play-off ,ali ovu momčad će trebat istrpit bit će rupa sigurno ,momci samo naprijed