Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Neutralan88
- Kontakt:
Re: Grand Slam
al nema potrebe oko ovog meca raspravljati,, ipak zna se ko je kralj šljake 

To je vidno na prvu !Virtu4l je napisao/la:Kako ne možete shvatiti da je Novak trenutno bolji igrač od Federera.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa Novak će i povećati prednost u odnosu na Rafu nakon ovog RG-a.
Realno, najbolje moguće finale je pred nama. Roger današnjem Nadalu ne može uzeti set, dok je Đoković u mogućnosti opasno zaprijetiti španskom teniseru. Sad, da l' će se to desiti - ostaje nam da vidimo (valjda neću biti baksuz tako što vidim Đokovića u nedjeljnom finalu).
Volio bih da Nole dobije Rafu, al' ako pogledamo kompletan turnir, onda mu na osnovu toga možemo dati najviše 30% šansi. No, niko ne zna kako će ko ustati tog dana, koliko će ko biti "nabrijan" i kako će se sve okrenuti. Uglavnom, nadam se što dužem meču i to je to.

Realno, najbolje moguće finale je pred nama. Roger današnjem Nadalu ne može uzeti set, dok je Đoković u mogućnosti opasno zaprijetiti španskom teniseru. Sad, da l' će se to desiti - ostaje nam da vidimo (valjda neću biti baksuz tako što vidim Đokovića u nedjeljnom finalu).

Volio bih da Nole dobije Rafu, al' ako pogledamo kompletan turnir, onda mu na osnovu toga možemo dati najviše 30% šansi. No, niko ne zna kako će ko ustati tog dana, koliko će ko biti "nabrijan" i kako će se sve okrenuti. Uglavnom, nadam se što dužem meču i to je to.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Johny je napisao/la:Sta ti je covjek igra prelijepo.To leti po terenu.
Novak nabija lopte a ima 10 gresaka za 2 seta dok Roger ima 40![]()
Ne smije Nole toliko nabijat loptice vise.Evo pogledajte kako Roger napada.Novak se gubi citav meč a vodi.
Djecace , jasno mi je da nemas vise od 15 godina ali svati da Federer nije jedini dobar teniser i da nije igrac koji se uvjek pita sta ce se desavati na terenu.Atraktivno moze igrati protiv vecine tenisera ali protiv top igraca to je vec druga prica
Delpo ga je samljeo u prva dva seta agresivnom igrom,kojim slucajem da se nije povrijedio sigurno bi izasao kao pobjednik.
imam ja vise od 15

johny mos ti reci sta oces, al ja ode plakat xD

Zadnja izmjena: delko, dana/u 08 jun 2012, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Novak se ne brani
On igra svoju igru , dovoljno agresivnu da ne da sansu za lagan poen Federeru.Odatle dolaze ove greske Rogera.Njegovi udarci iza osnovne linije su prakticno neucinkoviti , a to je upravo sto mu Novak radi.Salje mu duge lopte na obe strane i ceka gresku ili kracu loptu Rogera
Ocekuje nas spektakularno finale !

On igra svoju igru , dovoljno agresivnu da ne da sansu za lagan poen Federeru.Odatle dolaze ove greske Rogera.Njegovi udarci iza osnovne linije su prakticno neucinkoviti , a to je upravo sto mu Novak radi.Salje mu duge lopte na obe strane i ceka gresku ili kracu loptu Rogera

Ocekuje nas spektakularno finale !
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Big Serb!
Najbolji sportista kog je Srbija imala ikad.
Najbolji sportista kog je Srbija imala ikad.
samo da neko od vas vide ko je broj jedan a ko nije
Novaka otpisati u finalu na vlastiti rizik.
Novaka otpisati u finalu na vlastiti rizik.
Glup, gluplji Federer. Mislim da je vrijeme da konacno ode u penziju i postedi svoje navijace bezpotrebnog nerviranja.
U neku ruku mi je i drago sto nije u finalu, jer bi ga Nadal rastavio na proste faktore i ne treba mu pred kraj karijere jos jedno ponizenje.
Nadam se da nekako moze do titule u Londonu i onda nek se oprosti na kraju godine i svi ce biti zadovoljni.
U neku ruku mi je i drago sto nije u finalu, jer bi ga Nadal rastavio na proste faktore i ne treba mu pred kraj karijere jos jedno ponizenje.
Nadam se da nekako moze do titule u Londonu i onda nek se oprosti na kraju godine i svi ce biti zadovoljni.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Federer je imao skoro pa dobivena prva dva seta, ali on svojim glupim greskama vraca Noleta u zivot. Bolji otpor pruzili su Seppi i Tsonga protiv Noleta od njega koji je 3-4 puta bolji od njih. Nikad necu shvatiti kad udara neke poene on uvijek udara u onu stranu gdje se protivnik nalazi a ne u onu koja se slobodna! Pa to i ja znam skontao koji nisam nikad reket u ruke uzeo da trebam da udaram u onu stranu koja je slobodna.
Cestitke Noletu na pobjedi koju mu je (poklonio) Federer svojom glupom igrom! Nadam se da ce ga Rafa samljet u finalu.

Cestitke Noletu na pobjedi koju mu je (poklonio) Federer svojom glupom igrom! Nadam se da ce ga Rafa samljet u finalu.

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Svaka cast Nletu,nekako me uopste nije strah Nadala.Novaka moze pobijediti samo sam on,tj ako bude mentalno jak ,dobice ga opet .Mislim da je Nole u zadnje vrijeme losije igrao,jer ga ocito pale samo veliki mecevi,pa mu je trebalo vremena da se pokrene.Sretno u finalu
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
-
- Kontakt:
delko
Vidi pasa, ako svi igraju na Rogerov bekhend zasto ga nije popravio dosad?Nadal ga tako dobiva 6 godina, mogo je nesto uradit za to vrijeme i prilagodit se.
Zasto on Rafi ne ide na nesto, na neku slabu stranu?Igrali su toliko meceva da je morao uocit tu slabu stranu Rafe i forsirati je...
Vidi pasa, ako svi igraju na Rogerov bekhend zasto ga nije popravio dosad?Nadal ga tako dobiva 6 godina, mogo je nesto uradit za to vrijeme i prilagodit se.
Zasto on Rafi ne ide na nesto, na neku slabu stranu?Igrali su toliko meceva da je morao uocit tu slabu stranu Rafe i forsirati je...
rodzer igra lijep backhand ali jednorucni i tu ima dosta fore, jako je lijep za oko ali nije cvrstsamosarajvo je napisao/la:delko

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Delko kad shvatis da se svijet ne vrti oko Rogera moci ces objektivno pricati. O kakvoj odbrani pricas, pa pogledaj samo kontrolu udaraca u razmjeni kod dva osnovna udarca, Novakova kontrola u ovom mecu je za klasu bolja od Rogerove, loptice duze, prodornije i otud ova lagana pobjeda, a ne zbog defanzive kako ti to zelis reci. Ko vise napada servis protivnika od Djokovica, navedi jednog tenisera!? Novak od starta pokusava nametnut svoj ritam, a ne samo ubacivat lopticu u teren kako se iz konteksta tvojih komentara izvlaci. Roger bez servisa nije isti igrac, milion puta dokazano, danas jos jednom potvrdjeno. Za tebe je i bolje sto je Roger ovaj mec izgubio jer ovakav bi u finalu protiv Rafe mogao samo brojati gemove, a ne bi ih puno izbrojao. Rafa po svemu prikazanom veliki favorit, ali se nadam jednom vrhunskom mecu.
ja ne pricam o ucinkovitosti vec o ljepoti igreKuko je napisao/la:Delko kad shvatis da se svijet ne vrti oko Rogera moci ces objektivno pricati. O kakvoj odbrani pricas, pa pogledaj samo kontrolu udaraca u razmjeni kod dva osnovna udarca, Novakova kontrola u ovom mecu je za klasu bolja od Rogerove, loptice duze, prodornije i otud ova lagana pobjeda, a ne zbog defanzive kako ti to zelis reci. Ko vise napada servis protivnika od Djokovica, navedi jednog tenisera!? Novak od starta pokusava nametnut svoj ritam, a ne samo ubacivat lopticu u teren kako se iz konteksta tvojih komentara izvlaci. Roger bez servisa nije isti igrac, milion puta dokazano, danas jos jednom potvrdjeno. Za tebe je i bolje sto je Roger ovaj mec izgubio jer ovakav bi u finalu protiv Rafe mogao samo brojati gemove, a ne bi ih puno izbrojao. Rafa po svemu prikazanom veliki favorit, ali se nadam jednom vrhunskom mecu.

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Tu se razilazimo, po meni Novak NAPADA taj bh, NE BRANI SE od tog bh, vec ga NAPADA.delko je napisao/la:
ja ne pricam o ucinkovitosti vec o ljepoti igrenovak riternira i to mu je sav napad nakon toga, protiv rodzera: back hand, back hand, backhand, backhand, backhand, backhand, backhand - i onda rodzer ili pogrijesi ili ubaci lijep winer
ja samo o tom pricam
ja ne sporim da je djokovic danas bio bolji -sto rezultat pokazuje, ja ne sporim da je inace bolji (zbog ovog ili onog razloga - bolji je) ali ja sam samo htio da kazem kako rodzera najvise volim zbog stila igre, i nek igra tako taman u R128 ispao
i to je to
ja rodzera volim od kako je uzeo samprasa prije puno godina (sto znaci da ga pratim od maltene pocetka karijere iz jedinog razloga -sto lijepo igra
i volim i tenis
posebice lijep tenis
u tom mi je draz
al niko ne igra ljepse od njega - mozda bolje/ucinkovitije
Slazem se da Roger igra najljepsi tenis, ali samo kad je u pravom ritmu kod servisa, danas to nije bio.
Mah , lahko je šarati po terenu kada sa servis polja napadas udarce.Novak mu nije dao da pridje osnovnoj liniji a kamoli da ulazi u teren.To je problem.Odatle i dolaze greske.Proslo je vrijeme kada su igraci sa "manom" dominirali turom.
pa da napada rodzin BH - ne igra svoju igru, sto tako ne igra protiv nekog drugog ? onda napada i stvara nestoKuko je napisao/la:Tu se razilazimo, po meni Novak NAPADA taj bh, NE BRANI SE od tog bh, vec ga NAPADA.delko je napisao/la:
ja ne pricam o ucinkovitosti vec o ljepoti igrenovak riternira i to mu je sav napad nakon toga, protiv rodzera: back hand, back hand, backhand, backhand, backhand, backhand, backhand - i onda rodzer ili pogrijesi ili ubaci lijep winer
ja samo o tom pricam
ja ne sporim da je djokovic danas bio bolji -sto rezultat pokazuje, ja ne sporim da je inace bolji (zbog ovog ili onog razloga - bolji je) ali ja sam samo htio da kazem kako rodzera najvise volim zbog stila igre, i nek igra tako taman u R128 ispao
i to je to
ja rodzera volim od kako je uzeo samprasa prije puno godina (sto znaci da ga pratim od maltene pocetka karijere iz jedinog razloga -sto lijepo igra
i volim i tenis
posebice lijep tenis
u tom mi je draz
al niko ne igra ljepse od njega - mozda bolje/ucinkovitije
Slazem se da Roger igra najljepsi tenis, ali samo kad je u pravom ritmu kod servisa, danas to nije bio.

al nek si rekao da igra najljepse meni dosta

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Ocito ne svatas bit sporta a kamoli tenisa.
Da bi savladao protivnika moras mu naci prije svega slabu tacku.Kada mu savladas tu slabu tacku onda mozes razmisljati o pobjedi.Zasto ne iskoristiti ono sto ti je ponudjeno!?
Da novak kojim slucajem ima los BH , vjeruj mi da bi svaki teniser iste sekunde slao instiktivno loptu na tu stranu i tako ga umirio.
Da bi savladao protivnika moras mu naci prije svega slabu tacku.Kada mu savladas tu slabu tacku onda mozes razmisljati o pobjedi.Zasto ne iskoristiti ono sto ti je ponudjeno!?
Da novak kojim slucajem ima los BH , vjeruj mi da bi svaki teniser iste sekunde slao instiktivno loptu na tu stranu i tako ga umirio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.