FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Capital City
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Capital City » 20 maj 2011, 10:47

Slažem se neki su brzo zaboravili ne tako davnu prošlost. ;)
A MAN WHO SPREADS WISDOM

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 20 maj 2011, 11:16

Osim i Cviko položili cvijeće

Delegacija Željezničara na Tuzlanskoj kapiji

slika

Trener Željezničara Amar Osim i sekretar stručnog štaba Rusmir Cviko uoči jučerašnje utakmice 28. kola Premijer lige protiv Budućnosti u Banovićima u Tuzli položili su cvijeće na Tuzlanskoj kapiji.

Osim i Cviko odali su počast 71 mladiću i djevojci koji su stradali 25. maja 1995. godine od agresorske granate.

Dnevni avaz
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 20 maj 2011, 11:18

Kakva se ocekuje posjeta u nedelju?Da li ce biti pun stadion?

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 20 maj 2011, 11:20

jubitubi je napisao/la:Kakva se ocekuje posjeta u nedelju?Da li ce biti pun stadion?
Ide preko 10 000 najvjerovatnije!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 20 maj 2011, 11:20

Stole iz Bora je napisao/la:Osim i Cviko položili cvijeće

Delegacija Željezničara na Tuzlanskoj kapiji

slika

Trener Željezničara Amar Osim i sekretar stručnog štaba Rusmir Cviko uoči jučerašnje utakmice 28. kola Premijer lige protiv Budućnosti u Banovićima u Tuzli položili su cvijeće na Tuzlanskoj kapiji.

Osim i Cviko odali su počast 71 mladiću i djevojci koji su stradali 25. maja 1995. godine od agresorske granate.

Dnevni avaz
svaka im cast...inace komse sretno protiv borca ..oderite ih!!! ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 20 maj 2011, 11:20

jubitubi je napisao/la:Kakva se ocekuje posjeta u nedelju?Da li ce biti pun stadion?
cisto sumnjam... da je razlika 3 boda bio bi sigurno pun stadion, ovako ako se jug napuni bice odlicno :D
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

casual1987
Kontakt:

Post Postao/la casual1987 » 20 maj 2011, 11:21

sajo10 je napisao/la:
nedaTM je napisao/la:
casual1987 je napisao/la:pozdrav za sve one koji se jos nadaju tituli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,jebote plavo proljece jos nije pocelo ali mozda u ova 2 kola napokon pocne
a da vidis jbga, samo smo u finalu kupa i samo smo 2. lose skrooz, propala sezona... :(
Sta cemo sad onda? Amara treba otjerat nema druge. Katastrofalna sezona :D
pa trebate da plavo proljece vam nije pocelo nikako a najavljivano na sva vrata i sve kapije ovog svijeta....sad ga otjerajte zajedno sa lazarom...
Plavo oko plakalo je mnogo snova nestalo je samo suze kapi kise i nista vise

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 20 maj 2011, 11:52

Meni je ovog foruma na vrh vrhova, zbog raznoraznih pacenika. Pa ovdje ima vise "komentara" i to "dobronamjernih" od pripadnika ostalih navijackih skupina nego nas koji bi kao po nekom nepisanom pravilu tu trebali da komuniciramo. Neznam majke mi koji je merak ili sta vec otici na temu drugog tima i citati sve od A do Ž (Š) i onda samo kontati kako kome da šukneš, da isprovociras, da nerviras. Nikad nisam otisao na druge teme i puca mi za njihove j.... timove i za njihove navijace. Napade me neki dan neko kako sam debil pa nemam pojma ko igra za druge timove i koje su im taktike, ne zanimaju me bolan ni pola %. Eh sad sto oni ne rade tako, ne komuniciraju izmedju sebe, pa ako vec dodju ovdje samo da serendaju i provociraju, a ne normalno nesto kazu, pitaju, informisu se, to je vec problem za kakvog psihologa.
Pile je dobro rekao neki dan, krajnje vrijeme je da se mirno i dostojanstveno pokupimo sa ovog foruma i komuniciramo na nekom ljepsem i manje zagadjenom forumu.
Izgubih 3 dragocijene minute pisuci ovo, ali vala mi dosla zuta minuta vise od ovih "dobronamjernih".

Da dodam, ipak ima izuzetaka i na njih se ovo naravno ni u ludilu na odnosi.
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 20 maj 2011, 11:56, ukupno mijenjano 1 put.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Capital City
Kontakt:

Post Postao/la Capital City » 20 maj 2011, 11:55

Ja navijam za sarajevo ali kao klub željo je za svaki respekt . Istjerajte one zviždače sa trbina ako neće milom hoće silom . AMAR OSIM BUDUĆI SELEKTOR: ;)
A MAN WHO SPREADS WISDOM

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 20 maj 2011, 12:05

Visca i Colic pozvani u mladu repku. Sretno momci!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 20 maj 2011, 12:06

Capital City je napisao/la:Ja navijam za sarajevo ali kao klub željo je za svaki respekt . Istjerajte one zviždače sa trbina ako neće milom hoće silom . AMAR OSIM BUDUĆI SELEKTOR: ;)
Ne navijaš ti za Sarajevo. PAPE is the best.

jos bolji
Kontakt:

Post Postao/la jos bolji » 20 maj 2011, 12:10

Avanes je napisao/la:Meni je ovog foruma na vrh vrhova, zbog raznoraznih pacenika. Pa ovdje ima vise "komentara" i to "dobronamjernih" od pripadnika ostalih navijackih skupina nego nas koji bi kao po nekom nepisanom pravilu tu trebali da komuniciramo. Neznam majke mi koji je merak ili sta vec otici na temu drugog tima i citati sve od A do Ž (Š) i onda samo kontati kako kome da šukneš, da isprovociras, da nerviras. Nikad nisam otisao na druge teme i puca mi za njihove j.... timove i za njihove navijace. Napade me neki dan neko kako sam debil pa nemam pojma ko igra za druge timove i koje su im taktike, ne zanimaju me bolan ni pola %. Eh sad sto oni ne rade tako, ne komuniciraju izmedju sebe, pa ako vec dodju ovdje samo da serendaju i provociraju, a ne normalno nesto kazu, pitaju, informisu se, to je vec problem za kakvog psihologa.
Pile je dobro rekao neki dan, krajnje vrijeme je da se mirno i dostojanstveno pokupimo sa ovog foruma i komuniciramo na nekom ljepsem i manje zagadjenom forumu.
Izgubih 3 dragocijene minute pisuci ovo, ali vala mi dosla zuta minuta vise od ovih "dobronamjernih".

Da dodam, ipak ima izuzetaka i na njih se ovo naravno ni u ludilu na odnosi.
i vama dopizdilo :lol: :lol: ako ako...

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 20 maj 2011, 14:06

Ima drugih foruma, samo gdje ćemo, jer vidim dosta nas je otišlo s ovog foruma.

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 20 maj 2011, 14:55

Jel ovaj Dženan Durak naš junior ,i još napadač,i još naši nisu uspjeli ga privoliti da
igra za svoj klub,a ne tamo nekakav vještački nabildan smješno i tužno :twisted:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 20 maj 2011, 14:56

Sljedeca stanica, stadion u Grbavica! Nedelja, 22.05. u 17:00!

ŽELJEZNIČAR-BORAC

Glavni sudija: Goran Paradžik (Ljubuški).
Pomočnici: Zlatan Bečirević (Mramor) i Zoran Taborin (Zvornik).
Četvrti sudija: Predrag Stankić (Bijeljina).
Delegat: Muharem Kurić (Donji Vakuf).
Kontrolor suđenja: Lazo Aleksić (Brčko).
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 20 maj 2011, 15:01

Stanite ba pa nema svadze samo realnosti.Nek mi neko objasni kako moze Popovic bit u prvih 11 pa da su to i vremena kad smo najgori bili.A ja vam garantujem da je sad kvalitet lige toliko losiji da i kad smo najgori bili Lazo nebi imo mjesta medzu prvih 11.Jedno je volit klub a drugo je kad ti igra levat a neko ga gura i ti vidis da nema fajde od sikiracije.Pa protiv Celika smo mogli rjesit tekme ali mamllaz sa 3 metra ni da dotakne loptu.Halo nije bomba lopta je.

Utic
Kontakt:

Post Postao/la Utic » 20 maj 2011, 15:03

Alipasino je napisao/la:Stanite ba pa nema svadze samo realnosti.Nek mi neko objasni kako moze Popovic bit u prvih 11 pa da su to i vremena kad smo najgori bili.A ja vam garantujem da je sad kvalitet lige toliko losiji da i kad smo najgori bili Lazo nebi imo mjesta medzu prvih 11.Jedno je volit klub a drugo je kad ti igra levat a neko ga gura i ti vidis da nema fajde od sikiracije.Pa protiv Celika smo mogli rjesit tekme ali mamllaz sa 3 metra ni da dotakne loptu.Halo nije bomba lopta je.
A da malo smirimo atmosferu pred ove dvije veoma vazne tekme koje idu?
Takodjer se ovo odnosi na tvoj post na temi celika....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 maj 2011, 15:14

volio bi da prođete Čelika i da osvojite KUP, ne zato da Široki ide u Europu..iskreno, volio bi godinu pauze pa da igrači skontaju šta su propustili i da sljedeće sezone igraju s više srca..želim vam kup jer mi je zeljo drazi od celika, a i bolja ste ekipa i pošteno igrate.sretno
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 maj 2011, 15:17

Kevin je napisao/la:volio bi da prođete Čelika i da osvojite KUP, ne zato da Široki ide u Europu..iskreno, volio bi godinu pauze pa da igrači skontaju šta su propustili i da sljedeće sezone igraju s više srca..želim vam kup jer mi je zeljo drazi od celika, a i bolja ste ekipa i pošteno igrate.sretno

gdje ces to reci, pa sad ce te napast svi redom mi smo sve nastimali do finala
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.