Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- frankqqqqq
- Kontakt:
Re: Arsenal
Pa ne vjerujem šta pročita
Koliko glup i ćorav biti moraš da to ne primjetiš, koliko pobogu brate?

brzo ces poceti vjerovatifrankqqqqq je napisao/la:Pa ne vjerujem šta pročitaKoliko glup i ćorav biti moraš da to ne primjetiš, koliko pobogu brate?

slaba ljevica
Dovoljno je biti Bauernovac.frankqqqqq je napisao/la:Pa ne vjerujem šta pročitaKoliko glup i ćorav biti moraš da to ne primjetiš, koliko pobogu brate?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
son, open your eyes.aj sad budi p.... pa se zali adminu.Greivis je napisao/la:Dovoljno je biti Bauernovac.frankqqqqq je napisao/la:Pa ne vjerujem šta pročitaKoliko glup i ćorav biti moraš da to ne primjetiš, koliko pobogu brate?
il ne smijes

slaba ljevica
Cuj on nije taj
Ramsey je trenutno bolji od bilo kojeg veznjaka Bayerna, bez ikakve sumnje, a da ne pricam o Ozilu

Ramsey je trenutno bolji od bilo kojeg veznjaka Bayerna, bez ikakve sumnje, a da ne pricam o Ozilu
gledao sam malo tekmu protiv djavola i mgu reci komotno da vam se nepise dobro na wembliju protiv nas.Fakat ocajna igra.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Aaron je najbolji igrac ove ekipe i o tome ne treba diskutovati, dovoljno je reci da je malo prije povrede bio prvi strijelac ekipe, drugi po broju asistencija i prvi u ligi po oduzetim loptama
All-Around player
All-Around player
pa sto igra u arsenalu kad je bolji...AA23 je napisao/la:Cuj on nije taj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

mozda iz ljubavi ili...zarite i palite, a mene veselite...i uvijek zagrizete...
slaba ljevica
- Omerbavarac
- Kontakt:
AA23 je napisao/la: Ramsey je trenutno bolji od bilo kojeg veznjaka Bayerna, bez ikakve sumnje, a da ne pricam o Ozilu

Majko draga, kakav flop.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Cuj WembleyPEP je napisao/la:gledao sam malo tekmu protiv djavola i mgu reci komotno da vam se nepise dobro na wembliju protiv nas.Fakat ocajna igra.

NYKnicks Fan je napisao/la:Cuj WembleyPEP je napisao/la:gledao sam malo tekmu protiv djavola i mgu reci komotno da vam se nepise dobro na wembliju protiv nas.Fakat ocajna igra.

joj PEP i ti se znas baciti...PEP je napisao/la:NYKnicks Fan je napisao/la:Cuj WembleyPEP je napisao/la:gledao sam malo tekmu protiv djavola i mgu reci komotno da vam se nepise dobro na wembliju protiv nas.Fakat ocajna igra.
![]()
![]()

slaba ljevica
kloccc@
panju nije **** pas se posro hoces da kazem Emirates Stadium oce ti biti lakse
,djece majko moja
panju nije **** pas se posro hoces da kazem Emirates Stadium oce ti biti lakse

nista ja necu da kazem...nije meni ni tesko...cinis me sretnim...sta se ljutis.PEP je napisao/la:kloccc@
panju nije **** pas se posro hoces da kazem Emirates Stadium oce ti biti lakse,djece majko moja
a sta ti predstavljaju ove 4 zvijezdice?(blic pitanje)

slaba ljevica
Dodju Bauernovci na temu da trolaju i tu se zavade medjusobno. Neprocjenjivo.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Jesil ozbiljan ili?AA23 je napisao/la: Ramsey je trenutno bolji od bilo kojeg veznjaka Bayerna, bez ikakve sumnje, a da ne pricam o Ozilu
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
bega_afc je napisao/la:Dodju Bauernovci na temu da trolaju i tu se zavade medjusobno. Neprocjenjivo.
Kralju o cemu pricas

a vi sto pisete za ramiza bolji o veznoga reda bayerna pa videjet cemo ga na djelu na A.areni u martu kada bude imao priliku da pokaze svoj neverovatni talenat.Halo ba spustite se na zemlju ne mozete da dobijete **** man utd.ekipa koja je u raspadu sitema ,i onda pocenete supljak prosipati, jesmo vas razbili prosle godine na vasem terenu jesmo ,jeste nas dobili na Aareni jeste ,alui kako ne igro nego zahvlajuci bayernovoj nonsalantnosti i totalnog opustanja ,ovaj bayern necu da kaze da ste bez sansi jedino ako vas krene neka ludjacka sreca ,a realno tesko vema tesko da nas u dvomecu ozete proci.
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 13 feb 2014, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
Smije ti se covjek ba.PEP je napisao/la:bega_afc je napisao/la:Dodju Bauernovci na temu da trolaju i tu se zavade medjusobno. Neprocjenjivo.
Kralju o cemu pricas,ja znam i koliko je mnei poznato da smo na ovoj zanjoj stranici post napisali ja i NEKnicks@ i mi smo navijaci bayerna ja njemu niti sam sta odg.niti pisao ,a za ovoga kloccca nisam upoznat da je navijac bayerna,prema tome.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Provokacije,provokacije svuda oko nas,samo rijetki su koji zbog njih dobiju ban
Kako ste rođaci ?

Kako ste rođaci ?
- Ozymandias
- Kontakt:
bega_afc je napisao/la:Dodju Bauernovci na temu da trolaju i tu se zavade medjusobno. Neprocjenjivo.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.