Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Zanima me misljenje ovih malo boljih poznavaoca NBA:
C. Paul (L.A. Clippers) over 18.5 1.85
K. Irving (Cleveland) over 23.5 1.85
S. Curry (Golden State) under 21.5 1.85
M. Ginobili (San Antonio) over 14.5 1.85
C. Boozer (Chicago) over 16.5 1.85
C. Paul (L.A. Clippers) over 18.5 1.85
K. Irving (Cleveland) over 23.5 1.85
S. Curry (Golden State) under 21.5 1.85
M. Ginobili (San Antonio) over 14.5 1.85
C. Boozer (Chicago) over 16.5 1.85
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
a bas zato sam i mislio da ce dobit a jesam majmun pa nevjerujempintol_TM87 je napisao/la:sto bolan igras par iz super ponude..i galata kuci nikad nije dobila kazana...pa eto ni veceras...Falcaoo je napisao/la:Jebt Bog i isus ja na svim tiketima moram galatasaray stavit a tako mi dobro islo sve, pa ubicu se
boozer over
dragic under
i (mozda)
lee under
kako vam se cini ovo?
dragic under
i (mozda)
lee under
kako vam se cini ovo?

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Dushevina - Pegula 10.1. 01:15 1 1,45
Kudryavtseva - Jugić Salkić 10.1. 01:15 1 1,55
Arn - Omae 10.1. 02:30 1 1,15
Ormaechea - L.Kichenok 10.1. 03:45 1 1,40
Vesnina - Gajdosova 10.1. 01:00 1 1,45
D.Ferrer - Lacko(19,5) 10.1. 03:30 Manje 1,80
kvota: 9.44
Kudryavtseva - Jugić Salkić 10.1. 01:15 1 1,55
Arn - Omae 10.1. 02:30 1 1,15
Ormaechea - L.Kichenok 10.1. 03:45 1 1,40
Vesnina - Gajdosova 10.1. 01:00 1 1,45
D.Ferrer - Lacko(19,5) 10.1. 03:30 Manje 1,80
kvota: 9.44
gdje mogu pratiti broj kornera juve milan???
- corleone87
- Kontakt:
Imas na rez.ult.ati.com uzivo komentar 4:0 za Juve u kornerimaelansa je napisao/la:gdje mogu pratiti broj kornera juve milan???
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
hvala ali to nije pouzdano, nasao sam, 5:2 u prvom poluvremenu, **** na ovim kup utakmicama nema statistiku !!corleone87 je napisao/la:Imas na rez.ult.ati.com uzivo komentar 4:0 za Juve u kornerimaelansa je napisao/la:gdje mogu pratiti broj kornera juve milan???
likusa je napisao/la:probati
Anorthosis - Alki Larnaca x2
Maritimo - Rio Ave 2
Zaragoza - Levante 1
kvota oko 13
Željeznicar za život cijeli !
Bravo likusa
Od mene za večeras:
Anderson - Istomin over 9,5 @ 1,50
Oba jaka servera. Iako je Anderson odigrao samo jedan set iznad 9,5 u Sydneyu, u šest setova koje je odigrao na Hopman Cupu (tjedan prije) išao je iznad granice od 9,5. Dapače odigrao je 5 tie breakova. S druge strane, Istomin je na ovom turniru odigrao pet setova. Tri puta je išao iznad ove granice. Na turniru prije ovog je odigrao 6 setova, 4 je išao u over. Ovo je prvi put da se sastaju međusobno, i mislim da bi prvi set lako mogao ići u tie break.
Na Li - Radwanska 1 @ 1,85
Dvije tenisačice koje su savršeno ušle u novu godinu. Na Li osvojila Shenzen, a Radwanska osvojila Auckland. Iako je Na Li jučer/danas imala problema sa Keys, mislim da će ovdje dobiti Poljakinju. (Inače, mislim da će Keys u narednim godinama biti težak protivnik za svakoga. Na čemu temeljim ovu okladu? Na činjenici da Na Li vodi 5-3 u međusobnom omjeru. Dobila je sva četiri meča na tvrdoj podlozi. Dobila je zadnja tri meča, te u ta tri meča dopustila Radwanskoj samo 11 gemova.
I još jedan singl:
Martinez-Sanchez - Kumkhum 2 @ 2,55
Ovo čisto na osjećaj. Mislim da će 11 godina mlađa Tajlađanka pošteno namučit Martinez-Sanchez, a moguće je čak i dobit.
SRETNO.
2013 godina:
2 W - 0 L

Od mene za večeras:
Anderson - Istomin over 9,5 @ 1,50
Oba jaka servera. Iako je Anderson odigrao samo jedan set iznad 9,5 u Sydneyu, u šest setova koje je odigrao na Hopman Cupu (tjedan prije) išao je iznad granice od 9,5. Dapače odigrao je 5 tie breakova. S druge strane, Istomin je na ovom turniru odigrao pet setova. Tri puta je išao iznad ove granice. Na turniru prije ovog je odigrao 6 setova, 4 je išao u over. Ovo je prvi put da se sastaju međusobno, i mislim da bi prvi set lako mogao ići u tie break.
Na Li - Radwanska 1 @ 1,85
Dvije tenisačice koje su savršeno ušle u novu godinu. Na Li osvojila Shenzen, a Radwanska osvojila Auckland. Iako je Na Li jučer/danas imala problema sa Keys, mislim da će ovdje dobiti Poljakinju. (Inače, mislim da će Keys u narednim godinama biti težak protivnik za svakoga. Na čemu temeljim ovu okladu? Na činjenici da Na Li vodi 5-3 u međusobnom omjeru. Dobila je sva četiri meča na tvrdoj podlozi. Dobila je zadnja tri meča, te u ta tri meča dopustila Radwanskoj samo 11 gemova.
I još jedan singl:
Martinez-Sanchez - Kumkhum 2 @ 2,55
Ovo čisto na osjećaj. Mislim da će 11 godina mlađa Tajlađanka pošteno namučit Martinez-Sanchez, a moguće je čak i dobit.
SRETNO.
2013 godina:
2 W - 0 L
- madridista4ever
- Kontakt:
Slažem se s tobom u vezi prvog para, ja lično mislim da će ovdje ići over 23,5 gema jer sve upućuje na to. Obojica su tu negdje po rankingu anderson 36. istomin 46. Obojica igraju dobro pretežno na tvrdoj podlozi i imaju odličan servis i obojica su dobro krenuli u 2013 na tvrdoj podlozi tako da ovdje sve upućuje na over gemova. A ovaj ženski tenis mi je noćna mora klađenja ništa me nije poobaralo ko to, tako da to više i ne gledam kad se kladim. 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Za Dragica ne znam a ova dvojica mi se svidjajuLenBias je napisao/la:boozer over
dragic under
i (mozda)
lee under
kako vam se cini ovo?

Vidim danas se cesto spominje Curry under, ja ne znam zasto. Bas ocekujem da on potegne jer inace su medjedi sa te pozicije najranjiviji tj. najvise im poena daju tricasi a Curry ce sigurno veceras bas iz tog razloga uzimati jos vise suteva.
Za mene je NO BET ili ispratiti over na sitno kao sto sam ja, onako navijacki

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
DURANT VIŠE
GARNET VIŠE
PIERCE VIŠE
JEFFERSON VIŠE
HORFORD VIŠE
KVOTA 40
GARNET VIŠE
PIERCE VIŠE
JEFFERSON VIŠE
HORFORD VIŠE
KVOTA 40
naše malo je mnogo onima koji nemaju nimalo
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Drug, ako su kvote po 1,85 a jesu, ne znam kako ti izadje na kraju ukupna 40 ?bart je napisao/la:DURANT VIŠE
GARNET VIŠE
PIERCE VIŠE
JEFFERSON VIŠE
HORFORD VIŠE
KVOTA 40

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
hajde Boga ti,30 gore-dole.dr.van nostrand je napisao/la:Drug, ako su kvote po 1,85 a jesu, ne znam kako ti izadje na kraju ukupna 40 ?bart je napisao/la:DURANT VIŠE
GARNET VIŠE
PIERCE VIŠE
JEFFERSON VIŠE
HORFORD VIŠE
KVOTA 40

ma vjerovatno je stavio ulog 4+ KM.
Nad tobom sunce najljepše sja
C.Boozer više, T.Duncan više, R.Anderson više
Na ovo sam stavio prilično veliku svotu jer ne vidim ko može izdati
Na ovo sam stavio prilično veliku svotu jer ne vidim ko može izdati

fina svota se uzela na ovo, cestitam onima koji su pratili paroveLenBias je napisao/la:boozer over
dragic under
i (mozda)
lee under
kako vam se cini ovo?

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
26amarosim je napisao/la:NBA
Jefferson 16,5 više
Igraju u gostima sa Charlotteom,utah ce vcrs btii bez dvojice Williamsa tako da ce Al imati jos vise lopti nego uobicajeno,takodjer Bobcatsima fali centar Mullens,pod kosem su ostali Biyombo i Haywood,mozda mu Biyombo moze stvoriti probleme jer je dobar bloker ali je tjelesno puno slabiji tako da je ovo po meni vrlo izgledan pick............
prvi duncan drugi zbroj poenasoxx je napisao/la:

R.Ukić (Panathin.) (9,5) 1,85 Manje wwin ( ne igra puno i slabo kad prebaci ovu granicu ,u premieru je granica 7,5)
M.Teodosić (CSKA) (11,5)1,85 Više (do sad je prebacivo ovo lagano valjda ce i sad )
Španjolska - Alžir(Ruk.M) 1,01 1 (samo radi uslova ) usput ovo pocinje u petak u 19:00 ,nisam mogo nac danas sta sigurno
kvota 3,46
M.Teodosić (CSKA) (11,5)1,85 Više (do sad je prebacivo ovo lagano valjda ce i sad )
Španjolska - Alžir(Ruk.M) 1,01 1 (samo radi uslova ) usput ovo pocinje u petak u 19:00 ,nisam mogo nac danas sta sigurno

kvota 3,46
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Sinoc uplatim greškom uplatim 15 na manje za Boston i popizdim legnem spavat jutros se probudim

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.