Ovo sam ja sklepo, sta se palismasteRofPoker je napisao/la:Ja koliko sam skontao po pisanju forumasa, ovaj tuttosport je vise tuttoshit, tako da treba odvaditi dobar dio.caseres je napisao/la:Tuttosport breaking news!
"E Arturare Vidale agento reportađi de nostro vorior ehta preparitate per nuovo mezzo il Manchester United. Iro platare terae iznoso 9 milioni euro. Vidal esta in Chile e aspettare il Conord per Manchester."
Izgleda ode Arturo
Ali ako ce vec ici i ako trazi novi izazov onda neka ide za 60+ miliona.
Mada je opet tesko vjerovati jer sigurno da je Conte zahtijevao njegov ostanak.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Evo gore najbolji pokazatelj kako se ljudi pale na gluposti koje veze s mozgom nemaju.
Mirror, Daily Mail, Express, Metro...
A ova Arturova izjava je samo kurtoazija. Šta treba reći, ne pada mi na pamet da igram za njih ili?
Isti ovakav odgovor je dao i prošle godine kad su ga peglali za Madrid.

još nešto, kad za promjenu čujemo neki ozbiljan i kredibilan izvor, onda možemo pričati o potencijanom transferu, ovako je samo presipanje iz šupljeg u prazno.
Mirror, Daily Mail, Express, Metro...
A ova Arturova izjava je samo kurtoazija. Šta treba reći, ne pada mi na pamet da igram za njih ili?
Isti ovakav odgovor je dao i prošle godine kad su ga peglali za Madrid.
još nešto, kad za promjenu čujemo neki ozbiljan i kredibilan izvor, onda možemo pričati o potencijanom transferu, ovako je samo presipanje iz šupljeg u prazno.
Zadnja izmjena: Stranac, dana/u 13 jul 2014, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam za vas, ali ja sam veoma smiran kad je u pitanje prodaja Pogbe i Vidala ova ljeto, 100% sam siguran da ostaju !
FORZA JUVE
Ostali
FORZA JUVE
Ostali
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ljudi jel to vas stvarno napusta Arturo, ako to tako bude hvala vam na perfektnom igracu

04.10.2009 !!
Kažu.
Evra + Nani + 5 miliona.
Jbg.
Evra + Nani + 5 miliona.
Jbg.
Ma moze eto vam Evra, Nani i 5 milki za takvu masinu nije nam zao iskreno da ti kazem
04.10.2009 !!
Ima se, može se.
Stranac je napisao/la:Ima se, može se.
Nemoj druze vise molim te
kralj si
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Daj ba nisam ja balavac da mi neko ovdje neko prosipa neke fazone ozbiljno nek mi neko kaze jel vas stvarno napusta Arturo i kolika je cijena nisam u toku oko njega ? hvala 
Salu podrzavam svakako, samo me sad zanima koliko je to tacna info?
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 13 jul 2014, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zasad najozbiljniji izvor su čileanske novine, La Tercera i El Mercurio, a npr pouzdani Telegraph (ne onaj sa prefiksom Daily) kaže da ste vi zainteresirani za PaulinhaStranac je napisao/la: još nešto, kad za promjenu čujemo neki ozbiljan i kredibilan izvor, onda možemo pričati o potencijanom transferu, ovako je samo presipanje iz šupljeg u prazno.
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... linho.html
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Pa te novine su samo prenijele Vidalovu izjavu, gdje je između ostalog rekao da nije pričao na tu temu, i da je čuo samo tračeve.
Dakle, iz šuljeg u prazno.
Dakle, iz šuljeg u prazno.
Toliko je tačna da nijedan italijanski izvor nije potvrdio da Vidal ide nego upravo suprotno.sarajlija je napisao/la:Daj ba nisam ja balavac da mi neko ovdje neko prosipa neke fazone ozbiljno nek mi neko kaze jel vas stvarno napusta Arturo i kolika je cijena nisam u toku oko njega ? hvala
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Tako mili brate prosto i jednostavno mi kazete i sad nastavite sa svojim radom

04.10.2009 !!
Sumnjam da bi Conte ostao da mu nisu obecali ostanak okosnice tima, nije Conte toliko lud i lakovjeran.Andrej je napisao/la:Ne znam za vas, ali ja sam veoma smiran kad je u pitanje prodaja Pogbe i Vidala ova ljeto, 100% sam siguran da ostaju !
FORZA JUVE
Ostali
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
sarajlija@ rio_Ferdy88@rio_Ferdy88 je napisao/la:Zasad najozbiljniji izvor su čileanske novine, La Tercera i El Mercurio, a npr pouzdani Telegraph (ne onaj sa prefiksom Daily) kaže da ste vi zainteresirani za PaulinhaStranac je napisao/la: još nešto, kad za promjenu čujemo neki ozbiljan i kredibilan izvor, onda možemo pričati o potencijanom transferu, ovako je samo presipanje iz šupljeg u prazno.![]()
http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... linho.html
Druze ja razumijem i postujem vas navijace Utd ali ovo su smijesne rasprave i price tj sve rekla kazala,znam da vi navijaci Utd vapite za kvalitetnim igracima i boljim Utd pa izmedu ostalog zeljeli bi vidjeti Vidala u Utd,ali sve dok to ne bude zvanicno nema smisla o tome raspravljati jer u svakom drugom slucaju Vidal je igrac Juventusa to je fakt
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
@ Yucca tacno tako nista i nikom ne vjerujem dok ne vidim na official stranici 
04.10.2009 !!
Ovaj gore članak je neozbiljan u startu. 30 miliona funti za Vidala je smijurija. Još navede, hladno da Juventus traži tu cifru. 
Vidal da vrijedi manje od Shaw-a i da je njegova zamjena mediokritet Paulinho. 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.