Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Pogledao sam 20 igrača okolo njega koliko brane bodova iz ove godine, glat Damir i sa 150 bodova ide u prvo kolo Wimbledona.
Prijatelju, upravo si odgovorio da je ranije to bio problem,sad to ocito nije. Psiha je problem kad je nespreman i neposvecen.Fort je napisao/la: ↑01 dec 2024, 13:49Eh ovako pošto se u medijima pa čak i ovjde, post iznad, stalno potencira ta neka famozna i upitna Damirova psiha. Evo jedan podatak za iste. Ove sezone 6 izborenih čelendžer finala u kojima sa tom "problematičnom psihom" uzima 6 titula. Čudno u neku ruku za osobu sa gore navedenim problemom.
7. igrač u historiji sa 6 ili više čelendžer titula u jednoj sezoni, samo Grikspor 2022. mislim uzeo 8 a ima ih par u društvu sa Damirom koji su se zaustavili na 6.
Samozdravlje je napisao/la: ↑01 dec 2024, 14:09100 b.za MD RG (polovina aprila)
180 b za Md Wi. (polovina maja) obzirom min. na 2x10 za MD GS
270 b za MD USO (polovina jula), za koji ima sigurnih 313 b + (3 x 10- min. za ucesce na MD GS )
Treba imatiu vidu i pauzu od mjesec dana, zbog povrede, nadati se da ce 2025g. biti zdrav. Psiha top, servis nikad bolji, kondiciono spreman, samo brzina nije na nivou ATP23, ali logicno 33-eca godina.![]()
Ja bih prije rekao uljepsale zivot, a evo karijera se "vratila".
ma ne kontaju ljudi da su fine pare na ovim top tier challengerima i da se preko njih mnogi igraci vrate u zivot kao nas damir.. e jedva cekam AO, daj ga opet na teren bez kamere da Enver dejstvuje mozda i 10 godina poslije onih epic momenata na ovom forumuSamozdravlje je napisao/la: ↑01 dec 2024, 16:12Ja bih prije rekao uljepsale zivot, a evo karijera se "vratila".![]()
Sto se challenger-a tice donijeli mu 535 b, 80 k$ + ucesce na mastersu 23 k$. I ti chell. mu daju priliku za MD GS.![]()
![]()
Znam sta mislis, ali imao je i ima hvala Bogu karijeru koju je mogao sanjati.![]()
Posto nemam pametnijeg posla,evo rasporeda za Damira, ako kalendari za "25 budu isti kao za "24g. :
Da,ali dame prve izlaze na "pistu"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.