Treba uvijek bar za 5% dignut izaznost kad uzmemo u obzir mrtve na spisku i one sto presele pa se nadju na 2 spiska + dijaspora koja se jos nije odjavila a nece glasati
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Pa da, ovdje pise da u bihacu pravo glasa ima 57k ljudi, ne znam da bihac ima i 45k uopste
1946-1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pratite opcine gdje tradicionalno svi glasaju i vidjeti cete da opet izlaznost nije 90%.
Pravo glasa ispade ima vise ljudi nego sto u drzavi uopste zivi zajedno sa maloljetnicima.
Pravo glasa ispade ima vise ljudi nego sto u drzavi uopste zivi zajedno sa maloljetnicima.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja nešto kontam da oni jedva čekaju da im neko dodje da zatraži kredit. Ako im je kamata 10%, možeš ga uzeti i na lijepe očifeniksptica je napisao/la: ↑06 okt 2024, 17:21Je l komplikovano dignut kredite 2000-3000 KM kod ovih mikrokreditnih organizacija?
Je l trebaju platne liste i to ?![]()

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Čekaj dok Sebija zasjedne u gradonacelnicku fotelju, vidjet ces da uvijek može goreJayCatwright je napisao/la: ↑06 okt 2024, 17:39realno ogroman poraz za Novo Sarajevo, ne pamtim goreg kandidata od nje iskreno

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- bavariapivo
- Kontakt:
Zar i ti od njega domaće voće i povrćeSheyi je napisao/la: ↑06 okt 2024, 18:01Koliko je od 3.4 miliona s pravom glasa uopste u drzavi, mozea 2.4 miliona, tako da je moguca izlasnost solidna uvijek
Ja se prijavio da glasam u ambasadi, ali ne odoh jbg dovuko Anto mandarina iz Metkovica tako da se otisli radije uzeti 20 kila jer ove svapske su tankosava

Ma jok, Samir Avdić. Samo DIF treba završavati.kraljttbvb je napisao/la: ↑06 okt 2024, 18:24Čekaj dok Sebija zasjedne u gradonacelnicku fotelju, vidjet ces da uvijek može goreJayCatwright je napisao/la: ↑06 okt 2024, 17:39realno ogroman poraz za Novo Sarajevo, ne pamtim goreg kandidata od nje iskreno![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ma nije vala kritična toliko ko u NS, ali da ne idemo duboko svakako je zabranjeno na temi a i šutnja je. Da tamo glasam vjerovatno bi iskazao nezadovoljstvo klasičnim crtanjem kurсa preko listića i ubacio u kutiju.MaroonBjelave je napisao/la: ↑06 okt 2024, 17:50
Zamisli tek cirkusa u ostalim opštinama u Sarajevu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Bila je priča da će nju pogurati da bude gradonačelnica, pa je zato i Benjamina otišla na listu za Novo Sarajevo, kao prepala se Sebije...Surreal je napisao/la: ↑06 okt 2024, 18:26Ma jok, Samir Avdić. Samo DIF treba završavati.kraljttbvb je napisao/la: ↑06 okt 2024, 18:24Čekaj dok Sebija zasjedne u gradonacelnicku fotelju, vidjet ces da uvijek može goreJayCatwright je napisao/la: ↑06 okt 2024, 17:39
realno ogroman poraz za Novo Sarajevo, ne pamtim goreg kandidata od nje iskreno![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
Sebija bar ima neku karizmu za razliku od ovog autističnog točkakraljttbvb je napisao/la: ↑06 okt 2024, 18:24Čekaj dok Sebija zasjedne u gradonacelnicku fotelju, vidjet ces da uvijek može goreJayCatwright je napisao/la: ↑06 okt 2024, 17:39realno ogroman poraz za Novo Sarajevo, ne pamtim goreg kandidata od nje iskreno![]()
karizmu seljančure, hvala qrcu pa je skloniše sa medicineJayCatwright je napisao/la: ↑06 okt 2024, 18:29Sebija bar ima neku karizmu za razliku od ovog autističnog točkakraljttbvb je napisao/la: ↑06 okt 2024, 18:24Čekaj dok Sebija zasjedne u gradonacelnicku fotelju, vidjet ces da uvijek može goreJayCatwright je napisao/la: ↑06 okt 2024, 17:39
realno ogroman poraz za Novo Sarajevo, ne pamtim goreg kandidata od nje iskreno![]()
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Dolaskom likova koji ni ne znaju gdje su završili škole, sva priča o diplomama je izgubila smisao.kraljttbvb je napisao/la: ↑06 okt 2024, 18:28Bila je priča da će nju pogurati da bude gradonačelnica, pa je zato i Benjamina otišla na listu za Novo Sarajevo, kao prepala se Sebije...Surreal je napisao/la: ↑06 okt 2024, 18:26Ma jok, Samir Avdić. Samo DIF treba završavati.kraljttbvb je napisao/la: ↑06 okt 2024, 18:24
Čekaj dok Sebija zasjedne u gradonacelnicku fotelju, vidjet ces da uvijek može gore![]()
Šta je Irfan Čengić završio? Gdje i kada?

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sebija ima nekakav ružan stav, isto ko zla vještica, plus je puna sebe.JayCatwright je napisao/la: ↑06 okt 2024, 18:29Sebija bar ima neku karizmu za razliku od ovog autističnog točkakraljttbvb je napisao/la: ↑06 okt 2024, 18:24Čekaj dok Sebija zasjedne u gradonacelnicku fotelju, vidjet ces da uvijek može goreJayCatwright je napisao/la: ↑06 okt 2024, 17:39
Sva je nekakva odbojna...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kamata je 20+ % u mikrokreditnim za te manje iznosekraljttbvb je napisao/la: ↑06 okt 2024, 18:22Ja nešto kontam da oni jedva čekaju da im neko dodje da zatraži kredit. Ako im je kamata 10%, možeš ga uzeti i na lijepe očifeniksptica je napisao/la: ↑06 okt 2024, 17:21Je l komplikovano dignut kredite 2000-3000 KM kod ovih mikrokreditnih organizacija?
![]()

- kraljttbvb
- Kontakt:
Ovo je postala klasična pijaca.Judd je napisao/la: ↑06 okt 2024, 18:31Dolaskom likova koji ni ne znaju gdje su završili škole, sva priča o diplomama je izgubila smisao.kraljttbvb je napisao/la: ↑06 okt 2024, 18:28Bila je priča da će nju pogurati da bude gradonačelnica, pa je zato i Benjamina otišla na listu za Novo Sarajevo, kao prepala se Sebije...
Šta je Irfan Čengić završio? Gdje i kada?![]()
Mi ćemo podržati tvog kandidata u Trnovu, ti podrži našeg u Hadzicima, neko će nekoga u Ilijasu, a ko su likovi koji će biti nacelnici ispade da je sasvim nebitno. Kao i to jesu li kompetentni i kakvu diklomu (što bi moja kćerkica rekla) imaju.
Bitno je da su stranke namirene, ovi nacelnici svakako i ne treba da misle svojom, nego stranačkom glavom

Ko uzima u Konjicu ?
U Jablanicu se sigurno vraća SDA načelnik.
U Jablanicu se sigurno vraća SDA načelnik.
- kraljttbvb
- Kontakt:
O masala.tuzlak1987 je napisao/la: ↑06 okt 2024, 18:32Kamata je 20+ % u mikrokreditnim za te manje iznosekraljttbvb je napisao/la: ↑06 okt 2024, 18:22Ja nešto kontam da oni jedva čekaju da im neko dodje da zatraži kredit. Ako im je kamata 10%, možeš ga uzeti i na lijepe očifeniksptica je napisao/la: ↑06 okt 2024, 17:21Je l komplikovano dignut kredite 2000-3000 KM kod ovih mikrokreditnih organizacija?
![]()
![]()
To ispade bolje nego što sam mislio

Meni djeluje da je samo u Centru kakva-takva dilema, ovo ostalo ziceri.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
2 god u Sa 2 god u BLJudd je napisao/la: ↑06 okt 2024, 18:31Dolaskom likova koji ni ne znaju gdje su završili škole, sva priča o diplomama je izgubila smisao.kraljttbvb je napisao/la: ↑06 okt 2024, 18:28Bila je priča da će nju pogurati da bude gradonačelnica, pa je zato i Benjamina otišla na listu za Novo Sarajevo, kao prepala se Sebije...
Šta je Irfan Čengić završio? Gdje i kada?![]()

inace kad su rezultati prvi

- kraljttbvb
- Kontakt:
SDA od rata pa na ovamo vlada i ne vidim da će ih iko skinuti još dosta godina.
Opozicija je nula bodova, plus sto kandidate stavljaju ko da najgore iz stranke proberu

Načelnik će vjerovatno ostati isti, teško da će ga neko pobijediti...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], sarajevskiMarlboro i 11 gostiju.