Ne znam za tebe, ali meni to nije ni malo vjerovatno, ja sam više za ideju da ih dobijemo kao u revanšu kupa... a onda nam je i njihov remi sa Leotarom dovoljan... naravno, to će se jako teško desiti, ali ja sam još prije 7-8 kola rekao da ću ako treba čekati da Borac izgubi i od Leotara u zadnjem kolu, ali od titule ne odustajem dok matematika ne kaže drugačije. To ne znači da sam nezadovoljan drugim mjestom, ali zašto bih odustajao od titule. No prije zadnjeg kola treba uhvatiti dobar zamah, tj. prvo srediti Borca na Grbavici, onda uzeti kup i napraviti maksimalan pritisak na njih, a ako uzmu Leotar onda im čestitati i to je to...Dalix je napisao/la:Željo bi sad morago pobjediti Borac na Grbavici a onda pregaziti Rudar a da Borac istovremena izugbi od Leotara. Tada bi bio prvak što bili super. No neznam koliko je ovo moguće, Najvjerovatnije je da će biti na grbavici remi, pobjeda protiv rudara, Borac pobjeduje leotar i prvak je...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
- Kontakt:
Navijam za sarajevo ali ništa sarajevsko mi nije mrsko pa tako ni željo. 

A MAN WHO SPREADS WISDOM
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Aj fino od tebeCapital City je napisao/la:Navijam za sarajevo ali ništa sarajevsko mi nije mrsko pa tako ni željo.

EDIT:
Uglavnom sam zadovoljan pobjedom,o igri ne mogu pricati jer nisam bio tamo.Samo da kupimo bodove to je najbitnije.Nista sad da uzmem Borac za navijace,za igrace i klub.da dokazemo da smo najbolji u drzavi,da nam je falilo malo igrackog kadra i srece sad bi mi opet titulu slavili.Pa koliko toliko sam zadovoljan rezultatski sezonom,nadam se osvajanju kupa i ocuvanju ovog drugog mjesta do karaja sezone,igre nisu bile cemu.Navijanje kroz cijelu sezonu je bilo promjenjivo kao i samo stanje na tribini.
VOLIM TE ŽELJO
svoj ti pos'o !
Lazaru je Amar nudio ugovor prije mjesec dana, al Lazo nije htio da potpise da nebi vise sekirao fudbalske znalce po forumu i sjeveruGrbavica moj zivot je napisao/la:Ma ebo Lazara on ni kod Brace ne moze igrat,nego ja nikako da skontam za koga navijas ti ?Capital City je napisao/la:Šta ste navalili na POPOVIĆA ionako odlazi na kraju sezone , nije još dobio novi ugovor , nego ovi zenićani nikako da izlijeće komplekse.
-
- Kontakt:
hoćeš reći da zaslužuje novi ugovor?djale je napisao/la:Lazaru je Amar nudio ugovor prije mjesec dana, al Lazo nije htio da potpise da nebi vise sekirao fudbalske znalce po forumu i sjeveruGrbavica moj zivot je napisao/la:Ma ebo Lazara on ni kod Brace ne moze igrat,nego ja nikako da skontam za koga navijas ti ?Capital City je napisao/la:Šta ste navalili na POPOVIĆA ionako odlazi na kraju sezone , nije još dobio novi ugovor , nego ovi zenićani nikako da izlijeće komplekse.
ali nema para,sve se rastalilo....
- spielführer_21
- Kontakt:
Je li bila manja plata u novom ugovoru u odnosu na stari?djale je napisao/la:Lazaru je Amar nudio ugovor prije mjesec dana, al Lazo nije htio da potpise da nebi vise sekirao fudbalske znalce po forumu i sjeveruGrbavica moj zivot je napisao/la:Ma ebo Lazara on ni kod Brace ne moze igrat,nego ja nikako da skontam za koga navijas ti ?Capital City je napisao/la:Šta ste navalili na POPOVIĆA ionako odlazi na kraju sezone , nije još dobio novi ugovor , nego ovi zenićani nikako da izlijeće komplekse.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
hoćeš reći da zaslužuje novi ugovor?[/quote]
Amar mu je nudio! Ja bi ga licno volio vidjeti u ekipi al iza spica, nije nam on kriv za izgubljenu titulu jer njegovi promaseni ziceri( osim protiv Celika u Kup-u) nisu nas kostali 1.mjesta.Nije igrao protiv Slobode i Sirokog ... a evo i danas je pruzio solidnu partiju
Amar mu je nudio! Ja bi ga licno volio vidjeti u ekipi al iza spica, nije nam on kriv za izgubljenu titulu jer njegovi promaseni ziceri( osim protiv Celika u Kup-u) nisu nas kostali 1.mjesta.Nije igrao protiv Slobode i Sirokog ... a evo i danas je pruzio solidnu partiju
Amar mu je nudio! Ja bi ga licno volio vidjeti u ekipi al iza spica, nije nam on kriv za izgubljenu titulu jer njegovi promaseni ziceri( osim protiv Celika u Kup-u) nisu nas kostali 1.mjesta.Nije igrao protiv Slobode i Sirokog ... a evo i danas je pruzio solidnu partiju[/quote]djale je napisao/la:hoćeš reći da zaslužuje novi ugovor?
ja bi ga lično volio vidjeti u kirgistanu tj. što dalje od Želje.on ne promašuje zicere zato što se uopšte ne nalazi u prilikama,a **** takvog špica koji u ovom odronu od lige ne može zabiti bar 10 golova.
sarann je napisao/la:I ja sam se smijao kada sam vidio ovu slikuBaby je napisao/la:LJUDI MOJI OPET NEKA PROVALA !sarann je napisao/la:
Više murije oko HZ, nego TM?
DRUG NEMOJ VIŠE PROVALJIVATI CRKOH OD SMIJEHA![]()
![]()
![]()
Zadnji put prijavljen/a:
19 maj 2011, 22:11
Ukupno postova:
5 | Pronađi postove korisnika/ce
(0.00% od svih postova / 0.01 posta/ova dnevno)
Najaktivniji/a na forumu:
Premijer liga BiH
(5 post(ov)a / 100.00% od postova korisnika/ce)
Najaktivniji/a u temi:
FK Željezničar
(3 post(ov)a / 60.00% od postova korisnika/ce)
jos jedan napaceni desetogodisnjak
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Vidi ovih pokemona što se keslaju i klebere na silu ko debili.
Gdje im je ona Crna Svraka da ih poziva i moli da ne pišu ovdje...ne usvajaju molbe iskusnog roba.
Gdje im je ona Crna Svraka da ih poziva i moli da ne pišu ovdje...ne usvajaju molbe iskusnog roba.
[color=#FFFF00]ja bi ga lično volio vidjeti u kirgistanu tj. što dalje od Želje.on ne promašuje zicere zato što se uopšte ne nalazi u prilikama,a **** takvog špica koji u ovom odronu od lige ne može zabiti bar 10 golova.[/quote] [/color] Da je trebao zabiti bar 10 golova to stoji. Al zivi bili pa vidjeli kad dodje neki drugi centafor i kad mu budu nabijali loptu na 40 metara od gola , dali ce on biti u stanju da trpa
-
- Kontakt:
Sve igrace prodajte osim Laze !
ma jarane,problem je što se on ne snalazi najbolje kad je blizu gola(tačnije ne snalazi se nikako),isto ko da je čitav život igrao stopera,pa ga Amar prekomandovao u napad pa mu je to strani pojam.treba reći i da odradi dosta posla gurajući se sa odbranama protivničke ekipe i uvijek daje 100% svojih mogućnosti,ali ako je to sve što neko očekuje od napadača(i to napadača kluba koji treba svake godine igrati u evropi),onda smo ga zglajzali pravo.djale je napisao/la: Da je trebao zabiti bar 10 golova to stoji. Al zivi bili pa vidjeli kad dodje neki drugi centafor i kad mu budu nabijali loptu na 40 metara od gola , dali ce on biti u stanju da trpa
Lazar je pod pritiskom i zato ne daje golove, npr. da ode u Travnik bio bi najbolji strijelac lige.
FEDERER= KLOC
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nesto slicno kao fedja dudicIker C je napisao/la:Lazar je pod pritiskom i zato ne daje golove, npr. da ode u Travnik bio bi najbolji strijelac lige.

Za zivot cijeli!
@videoton1 tvoj nick govori kakav si ti navijač. Više mrziš Želju nego što voliš Sarajevo.
FEDERER= KLOC
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja fkt ne razumijem, pitari šta vi radite na našoj temi!?
Jedino logično objašnjenje je da imate neki kompleks od nas
Čak nas nešto ispod 100 vam je uspjelo nabiti kompleks čim toliko pričate o nama

Jedino logično objašnjenje je da imate neki kompleks od nas

Čak nas nešto ispod 100 vam je uspjelo nabiti kompleks čim toliko pričate o nama

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pridružen/a:videoton1 je napisao/la:a ti si u stanju da procijenis nekog preko nicka ili ?Iker C je napisao/la:@videoton1 tvoj nick govori kakav si ti navijač. Više mrziš Želju nego što voliš Sarajevo.
kao sto rekoh, samo gotivim ovaj mađarski klub
25 okt 2010, 15:57
Zadnji put prijavljen/a:
19 maj 2011, 22:42
Ukupno postova:
15 | Pronađi postove korisnika/ce
(0.00% od svih postova / 0.07 posta/ova dnevno)
Najaktivniji/a na forumu:
Premijer liga BiH
(15 post(ov)a / 100.00% od postova korisnika/ce)
Najaktivniji/a u temi:
FK Željezničar
(7 post(ov)a / 46.67% od postova korisnika/ce)
ovo sve govori o njemu...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
I vi isto tako, samo ostavite Hilmu GuticaSamo F.K.S !! je napisao/la:Sve igrace prodajte osim Laze !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.