BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Odlično, to je to. Sutra igra da se nagradi za ovo što je pokazo karakter na ovom turniru, baš je moro zapet ovu sedmicu. Kad sam vidio prvo kolo da je protivnik domaći igrač nije mi bilo drago, ispade da mu je to i njteži meč bio.
Napokon GS bez kvalifikacija, vidi se na njemu poslije meča koliko mu je to značilo.
Napokon GS bez kvalifikacija, vidi se na njemu poslije meča koliko mu je to značilo.
Damir u finalu i znaci AO bez kvala.
I jesi zasluzio za ovu godinu.
I jesi zasluzio za ovu godinu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sutrašnjom eventualnom pobjedom on je obezbjedio i Roland Garros.
ako je to tačno on sutra onda igra za preko sto milja dogodine (naravno ako ostane zdrav)
obzirom da se te pare kvalitetno mogu utrošiti na napuhane ne sumnjam da će zapeti
obzirom da se te pare kvalitetno mogu utrošiti na napuhane ne sumnjam da će zapeti
Umanjio si svotu prijatelju bas bas. Na Roland Garros je prošle godine za prvo kolo igrač dobio 76.000 dolara. Naredne će i vise. Prvo kolo Australija poena prošle godine je donosio 120.000 australijskih dolara. Nagradno fond iz godine u godinu raste, tako da me ne bi iznenadilo da porazi u prva kola na ta dva turnira sljedeće godine donose najmanje 200.000 dolara..
Znaci sa titulom bi zavrsio na 83-em mjestu ovu godinu
Dakle obezbjedio je prvo kolo AO sto mu je jako bitno.
Sad nek odmori jednu 10-ak dana i nek krene sa pripremama za iducu sezonu , uz neku srecu u zeijebu mozda moze proci prvo kolo
Dakle obezbjedio je prvo kolo AO sto mu je jako bitno.
Sad nek odmori jednu 10-ak dana i nek krene sa pripremama za iducu sezonu , uz neku srecu u zeijebu mozda moze proci prvo kolo
Definitivno ovaj nas Damir nije normalan.
Igra na ovom turniru odlicna ovo od njega nije bilo ocekivano obzirom na rezultate posljednja dva mjesca.
U svakom slucaju svaka cast majstore sutra te gledamo bez leksaurina.
Volio bi da neko objasni kako bi pobjedom obezbijedio RG kada je to tek u Junu a do tada svi ce gubiti i pobjedjivati pa ce se i rang lista mjenjati.
Igra na ovom turniru odlicna ovo od njega nije bilo ocekivano obzirom na rezultate posljednja dva mjesca.
Volio bi da neko objasni kako bi pobjedom obezbijedio RG kada je to tek u Junu a do tada svi ce gubiti i pobjedjivati pa ce se i rang lista mjenjati.
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Vjerovatno jer se liste učesnika objavljuju otprilike mjesec dana prije početka turnira.Za RG otprilike polovina aprila.Ako tad bude u 100 ulazi u glavni.Ako ne brani puno bodova to jeste realno.tuzla075 je napisao/la: ↑30 nov 2024, 15:14Definitivno ovaj nas Damir nije normalan.
-
- Kontakt:
Prije 15 minuta usao u kucu. Bio na sjajnoj manifestaciji izmedju muzeja, smrzao se , ali je vrijedilo biti prisutanJadnimi je napisao/la: ↑30 nov 2024, 12:55Dobar Damir, motivisan, prepao sam se da će pasti kada je zapucao onaj zicer u mrežu, no vratio se i zasluženo dobio set.Samozdravlje je napisao/la: ↑30 nov 2024, 11:14Po meni ovaj Coria je zvjer, to je tip tenisera protiv kojeg Damir u ovoj sezoni nije uspjevao(top 100). No mozda ne bude top motivisan(malo vjerovatno, $ ), no igrao je 3 seta i 3 sata juce. Nekako mi suvis
e lijepo da mirDa dobije. Samim tim i pobjeda bi bila velicanstvena. Opet snimak, jer je ispred Muzeja u Sarajevu u najavi lijepo druzenje. Sretno Damiru i da uzivate vi sto budete gledali. Generacijo mi u snimku aBb..
![]()

Potom Importane espreso i saznam rezultat, prosuo kafu masuci rukama

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Bravo, Damire
Nisam mogao gledati prvi set, ali kad sam vidio da je dobio, onda sam se odvazio gledati do kraja. Stvarno je igra za atp50
Ne brani do aprila puno bodova, nekih 80-ak, tako da bi pobjedom na ovom challengeru vjerovatno obezbijedio glavni zrijeb RG

Nisam mogao gledati prvi set, ali kad sam vidio da je dobio, onda sam se odvazio gledati do kraja. Stvarno je igra za atp50

Ne brani do aprila puno bodova, nekih 80-ak, tako da bi pobjedom na ovom challengeru vjerovatno obezbijedio glavni zrijeb RG

-
- Kontakt:
Tomislav Tomo Brkic
Od kad je S Damirom ?

Od kad je S Damirom ?

-
- Kontakt:
Brani generacijo 173 boda, do polovine aprila. Barleta CH - titula 75b , + (2 × 35) , +8, +8 +7hm59 je napisao/la: ↑30 nov 2024, 16:36Bravo, Damire![]()
![]()
![]()
Nisam mogao gledati prvi set, ali kad sam vidio da je dobio, onda sam se odvazio gledati do kraja. Stvarno je igra za atp50![]()
Ne brani do aprila puno bodova, nekih 80-ak, tako da bi pobjedom na ovom challengeru vjerovatno obezbijedio glavni zrijeb RG![]()
Ako bi osvoio titulu i + 10 na AO , branio bi oko 100 b.

-
- Kontakt:
Posipam se pepelom, rekoh neki dan Damir je "negledljiv", i te kako je gledljiv
Coria sjajan protivnik, sjajan mec i velicanstvena pobjeda
20+% pobjede je i Coppejans-ovo, ko je gledao , zna sta pricam 3 sata zestoke borbe, 3 set TB. Coria nije mogao disati,njegov problem
Coria jeste odigrao 3 seta i mec manje, ali ga je Belgijanac smorio
Damirov servis bolji nego iz vremena ATP23
Konacno i bekhend paralela na nivou kad je bio ATP50
U "glavi" bolji nego ATP23
Ovo sa Tomom Brkicem izgleda sjajno i braco je tu (?)

Coria sjajan protivnik, sjajan mec i velicanstvena pobjeda

20+% pobjede je i Coppejans-ovo, ko je gledao , zna sta pricam 3 sata zestoke borbe, 3 set TB. Coria nije mogao disati,njegov problem
Coria jeste odigrao 3 seta i mec manje, ali ga je Belgijanac smorio
Damirov servis bolji nego iz vremena ATP23
Konacno i bekhend paralela na nivou kad je bio ATP50
U "glavi" bolji nego ATP23
Ovo sa Tomom Brkicem izgleda sjajno i braco je tu (?)

Bravo Džumi, 6.godina koju završava u prvih 100, malo li je
Odlična sezona, svaka čast

Odlična sezona, svaka čast

U pravu si, ne znam sta sam gledaoSamozdravlje je napisao/la: ↑30 nov 2024, 18:27Brani generacijo 173 boda, do polovine aprila. Barleta CH - titula 75b , + (2 × 35) , +8, +8 +7hm59 je napisao/la: ↑30 nov 2024, 16:36Bravo, Damire![]()
![]()
![]()
Nisam mogao gledati prvi set, ali kad sam vidio da je dobio, onda sam se odvazio gledati do kraja. Stvarno je igra za atp50![]()
Ne brani do aprila puno bodova, nekih 80-ak, tako da bi pobjedom na ovom challengeru vjerovatno obezbijedio glavni zrijeb RG![]()
Ako bi osvoio titulu i + 10 na AO , branio bi oko 100 b.![]()
![]()

odbio sam mu troškove i izračunao koliki mu budžet ostaje za napuhaneCwirek je napisao/la: ↑30 nov 2024, 14:37Umanjio si svotu prijatelju bas bas. Na Roland Garros je prošle godine za prvo kolo igrač dobio 76.000 dolara. Naredne će i vise. Prvo kolo Australija poena prošle godine je donosio 120.000 australijskih dolara. Nagradno fond iz godine u godinu raste, tako da me ne bi iznenadilo da porazi u prva kola na ta dva turnira sljedeće godine donose najmanje 200.000 dolara..

Uh kakva pobjeda, rutinska baš.
Bravo Damire i svaka čast.
83 mjesto na svijetu.
Bravo Damire i svaka čast.
83 mjesto na svijetu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Sad moze i lagno da se opusti 10-ak dana.
Nego jel mu ovo Tomo Brkic trener?
Nego jel mu ovo Tomo Brkic trener?
Damiru predvidjam sva 4 grand slama sljedeće godine. Ušao je u godine, iskusno igra i odabire turnire. Psiha će zauvijek ostati problem. A ovo sa Tomom kao trenerom je veliki plus. 50 mjesto u ovo doba sljedeće godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.