Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Svega ima samo napadaca nema.To nama i jeste najveci problem.Da imamo kakvog dobrog napadaca sigurno ne bi bili u ovakvoj situaciji.grof je napisao/la:Neutralan care, ima li u Buducnosti kakav špic kvalitetan da otjeramo ovu sohu Popovića dok nam nije uništio zdravlje totalno![]()
jeli taj Halilović špic
Višća je pun pogodak bio...izgleda da Banovići daju talente velike.
Strpi se malo.Bianconeri1988 je napisao/la:Neutralni, daj nam slike pa ćemo onda o igračima![]()
Dalix je napisao/la:Željo bi sad morago pobjediti Borac na Grbavici a onda pregaziti Rudar a da Borac istovremena izugbi od Leotara. Tada bi bio prvak što bili super. No neznam koliko je ovo moguće, Najvjerovatnije je da će biti na grbavici remi, pobjeda protiv rudara, Borac pobjeduje leotar i prvak je...
Lose drug lose skroz.Nemam nista protiv njega,ali stvarno je los.Oni koji su bili danas na utakmici mogli su vidjeti sve,nije lopte primio kako treba.sajo10 je napisao/la:Nebi bilo lose kad bi Zeljo i jos neki klub iz prve/druge lige uradio nekakvu saradnju gdje bi se mjenjali igraci, isli na posudbe itd itd?
Bas sam sinoc kupio Barcin oficialni app za iPhone (2 eura) i nesto kontam kako bi mocno bilo da i Zeljo ima jedan oficialni app. Zamislite vijesi, utakmice, sastav, statistika etc etc.Platio bi i 4 eura xD hahaa
PS: Neutralni, sta je sa Haskicem? Nema nista od njega jeli?
neutralan__ je napisao/la:Evo malo slika:
bolesnik s juga je napisao/la:http://www.zerozerofootball.com/img/jog ... opovic.jpg
Znate li ko je ovo?
KLOC!bolesnik s juga je napisao/la:vhttp://www.zerozerofootball.com/img/jogadores/ ... opovic.jpg
Znate li ko je ovo?
Ma ebo Lazara on ni kod Brace ne moze igrat,nego ja nikako da skontam za koga navijas ti ?Capital City je napisao/la:Šta ste navalili na POPOVIĆA ionako odlazi na kraju sezone , nije još dobio novi ugovor , nego ovi zenićani nikako da izlijeće komplekse.
ne zna ni onGrbavica moj zivot je napisao/la:Ma ebo Lazara on ni kod Brace ne moze igrat,nego ja nikako da skontam za koga navijas ti ?Capital City je napisao/la:Šta ste navalili na POPOVIĆA ionako odlazi na kraju sezone , nije još dobio novi ugovor , nego ovi zenićani nikako da izlijeće komplekse.
Jest Culum je igrao stopera,a desnog beka Benjamin Colic.Stanic dobro odigrao ima nekoliko dobrih prodora i 2-3 suta,ali Visca ubjedljivo najbolji,2 asistencije i jos 2-3 puta asistirao,ali vasi se nisu mogli snaci.Bianconeri1988 je napisao/la:
Po ovoj slici i prvoj postavi očigledno je Stanić igrao desno krilo...Iako ga nisam gotivio nikad, treba njega početi forsirati na toj poziciji, a na poziciju lijevog beka tražiti nekog drugog igrača...
Zeba i Bešlija svježi odmorni za Borac, Nyema isto tako...
Samo meni se čini da je prvu postavu igrao Benjamin Čolić, a ne Marković, ali eto nisam 100 % siguran...
Ćulum je igrao štopera, dakle Mešić je skroz ispao iz prvih 11, on će po meni prvi otići na ljeto...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.