Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Imamo mi napadaca koji zabijaju svako dva tri mjeseca vec u ekipi.Dovedite Džeku kakav crni Demba![]()
![]()
To sam se šalio, ali kad si već to spomenuo treba i spomenut da ti isti naši koji zabiju za tri mjeseca igraju svaku tekmu dok Džeko rijetko kad dobija prilike.Henderson je napisao/la:Joe Cole trazi 3,6 miliona funti da uzme papire.
Imamo mi napadaca koji zabijaju svako dva tri mjeseca vec u ekipi.Dovedite Džeku kakav crni Demba![]()
![]()
To je zato jer mi vjerujemo u Brendona Rodgersa, ali ja to ne znam napisati na engleskom i napisati boldiranim slovima.Zodiac je napisao/la:Villa izgleda neće više nikoga pobjediti do kraja prvenstva,Stoke primio tricu a Liverpool su obje te ekipe otresle ko beba zvečku.
Evo i Wigan i Reading se probudili.Zodiac je napisao/la:In Brendan We Trust
Ako sutra izgube jadna im je majka,bez zayebancije, stići će nas QPR
.
I ja to gledam i kontam,Bogte ne vidio.Villa poslije nas u tri utakmice gol razlika 0:15Zodiac je napisao/la:Villa izgleda neće više nikoga pobjediti do kraja prvenstva,Stoke primio tricu a Liverpool su obje te ekipe otresle ko beba zvečku.
Po meni isto nam bilio ili on ili sturridge samo bi sa wallcotom dobili brzinu, dok sa danielom bi imali manju brzinu ali bolju tehniku i šut.Ponos Torina je napisao/la:i kad neko kaze da nam Walcott nebi dobro dosao
Kako je lik kontru istrcao i zavrsio fino,to nama fali....EBSCO je napisao/la:Po meni isto nam bilio ili on ili sturridge samo bi sa wallcotom dobili brzinu, dok sa danielom bi imali manju brzinu ali bolju tehniku i šut.Ponos Torina je napisao/la:i kad neko kaze da nam Walcott nebi dobro dosao
evo sad na pola sezone blizi smo zadnjem mjestu nego prvom, blize nam je zona ispadanja nego liga prvakaOtelo je napisao/la:Samo se vi smijte al mi smo 8 bodova od Championshipa,ne bi me cudilo da se bude citirao fera i njegova antologijska "uspjeh ce biti ako izborimo ostanak" uz komentare e moj Fera previse si ocekivao
E a zašto toliko koristiš italicZodiac je napisao/la:Kakav lud dan u PL, nekoliko fantastičnih rezultata ,i sutra očekujem golijadu i bar 5-2 za Liverpool.
Koristim ga često umjesto navodnika ili da malo "naglasim" neki dio,riječ i sl. ,a i estetike radi,izgleda ljepše i čitkijeBeyKopites je napisao/la:E a zašto toliko koristiš italicZodiac je napisao/la:Kakav lud dan u PL, nekoliko fantastičnih rezultata ,i sutra očekujem golijadu i bar 5-2 za Liverpool.
![]()
Ma nek bude 10-9 , samo nek je pobjeda
Eh da je sad onog Babela (samo mu ukinut twitter)neurofunk je napisao/la:Walcott aBd dolazi na ljeto, meni je on drama igrač kao i Sturridge, dobro Daniel je malo manja dramaTi igrači su nešto kao kod nas Babel dok je bio, nikad nisu pravu šansu dobili. Uvijek klupa, a imaju kvalitet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.