3_4 minute. Ne više. Je li to uticali na konačan ishod?pinoglavi je napisao/la:Posto se furas da budes objektivan, koliko je po tvom misljenju trebalo biti sudijske nadoknade nakon izmjena, golova, valjanja i vasih i nasih?Neandertalac je napisao/la:
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
U Europi sam uvijek navijao za nase klubove i navijati cuNeandertalac je napisao/la:To kako ćemo mi u europi nije vaš problem, ne sumnjam da ćete kontra nas navijati ali to nije tema.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Daj Boze da je bilo tako, niko ne bi ni A rekaoNeandertalac je napisao/la:Ko gubi ima pravo da se ljuti.
Željo vas je igrom razvalio, izdominirao, pregazio. Demonstracija sile!
Da nije bilo grešaka koje su kumovale golovima Slobode bilo bi pet razlike, tačno kolika je razlika u kvaliteti.
Ima jedna; rđavu ***** i dlake smetaju
Slabi ste bili i sa ovakvom igrom ne mozete do titule osim ako vas sudije ne poguraju, u to sam siguran... Mada ako ste zadovoljni sa takvom titulom da Bog da je i osvojili, pa cete onda u Europi vidit na kojem ste nivou kada necete imat pomoc sudija.
Tema je sljedeća; Sloboda oštećena, nije im sviran Faul, Želji svirana dva onako, vratio igrača da izvede ait i pustio igru kada je vaš igrač napravio prekršaj i simulirao.
Mislim fakat smiješno.
Dalje, pazi šta pričaš. Kažeš igrali slaboa zabili vam ČETIRI gola, 1, 2, 3, 4. Imali još bar toliko izrazitih prilika, desetak opasnih, kontrolisali utakmicu od početka, bolje stajali na terenu.
Niste se pitali ama baš ništa.
Na Tušnju ćemo vam lekciju očitat da zapamtite gradivo!

Pogledaj malo bolje situaciju kod 4. gola pa ces viditi da li je Musa napravio faul ili Darko, ali budi malo realan... Ako znas pravila fudbala jasno je da kada igrac lezi i kada treba lijecnicku pomoc igra MORA biti zaustavljena, znaci nema nikakvih brzih izvodjenja, a sada ja ne znam da li ti poznajes pravila ili ne.
Pa jeste nam zabili 4. gola kada smo dobili ni manje ni vise nego 7 zutih kartona, sta ti mozes uraditi sa tolikim kartonima, vise ni jedan start ne mozes napraviti jer si pod rizikom da ne dobijes crveni... Pa u prvom poluvremenu niste imali ni jednu ozbiljniju sansu osim onog indirektnog udarca i pogodka, jeste vi imali vise posjeda ali to je bila taktika Vlade u prvom i da nas je sreca posluzila da nismo primili pogodak u toj 45 minuti ko zna sta bi bilo do kraja. U drugom smo se malo otvorili, nismo imali pravo na prekrsaj jer je vecina ekipe bila na ivici da dobije crveni radi sjajnog sudije.
Jedva cekam utakmicu na Tusnju da vidimo tu vasu demonstraciju sile

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
6 izmjena, 5 golova, toliko faulova i na kraju 3 minute, ma ajde molim tepinoglavi je napisao/la:Posto se furas da budes objektivan, koliko je po tvom misljenju trebalo biti sudijske nadoknade nakon izmjena, golova, valjanja i vasih i nasih?Neandertalac je napisao/la:

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- RollingPaper
- Kontakt:
Umislili ste previše da ste sila. Vidicemo vas na Tusnju 

- Medikament
- Kontakt:
Nema potrebe da lažeš, 4 od 7 žutih kartona ste dobili od 90. minute. U prvom poluvremenu je samo Stjepanović imao karton. Željo je vodio 3-1 kada je Sloboda imala samo 2 žuta kartona.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
Pa jeste nam zabili 4. gola kada smo dobili ni manje ni vise nego 7 zutih kartona, sta ti mozes uraditi sa tolikim kartonima, vise ni jedan start ne mozes napraviti jer si pod rizikom da ne dobijes crveni... Pa u prvom poluvremenu niste imali ni jednu ozbiljniju sansu osim onog indirektnog udarca i pogodka, jeste vi imali vise posjeda ali to je bila taktika Vlade u prvom i da nas je sreca posluzila da nismo primili pogodak u toj 45 minuti ko zna sta bi bilo do kraja. U drugom smo se malo otvorili, nismo imali pravo na prekrsaj jer je vecina ekipe bila na ivici da dobije crveni radi sjajnog sudije.
Mislim meni je svejedno, ali vi sami sebe lažete da bi vam bilo lakše.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Mogu i na Tušnju imati ovakvo suđenje nije to problem za njih i za ovaj mafijaški savez.RollingPaper je napisao/la:Umislili ste previše da ste sila. Vidicemo vas na Tusnju
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
3 minute je uzeo onaj vas sto ga je Skahic nabio pred vasim golom. 6 izmjena, 5 golova racunajuci i onaj u prvom poluvremenu jer tu nije bilo nadoknade koliko se sjecam i tebi je 3-4min sudijske nadoknade ispravno...Neandertalac je napisao/la:3_4 minute. Ne više. Je li to uticali na konačan ishod?pinoglavi je napisao/la:Posto se furas da budes objektivan, koliko je po tvom misljenju trebalo biti sudijske nadoknade nakon izmjena, golova, valjanja i vasih i nasih?Neandertalac je napisao/la:
To sto bi vi vrlovjerovatno dobili i uz fer sudjenje ne znaci da je normalno ono sto je bilo.
Sudijska nadoknada pri 1 golu razlike za vas nije i ne moze biti slucajna greska sudije nego namjerno i planski skracivanje vremena utakmice. Ko je zaduzen za to ne ulazim.
3min se nadoknadi kad se iskoristi 6 zamjena u utakmici gdje ne bude golova ni duzih valjanja po terenu.
Vidimo se na Tusnju.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Neandertalac
- Kontakt:
Da nisam gledao utakmicu i da sudim po tvojim komentarima rekao bih da vas je sudija zaklao. Znamo i ja i vi da to nije istina, ni blizu.
Vi centra kako treba niste prelazili. Nula. Niste akcije kako treba napravili, oba gola naše individualne greške, prvi dvije vezane a drugi tri vezane; Zeba gubi loptu, Stanić ispada umjesto da otjera igrača ka aut liniji i na kraju Siniša loše procjenjuje.
Sa druge strane imaš tri ili četiri puta po ti kornera za redom, napad za napadom gdje ste izbijali loptu samo što dalje, desetke opasnih ubačaja, prodora, akcija, šuteva i ta dominacija je donijela ČETIRI gola u vašoj mreži.
1.2.3.4.
A loše igrali kažeš
Vi centra kako treba niste prelazili. Nula. Niste akcije kako treba napravili, oba gola naše individualne greške, prvi dvije vezane a drugi tri vezane; Zeba gubi loptu, Stanić ispada umjesto da otjera igrača ka aut liniji i na kraju Siniša loše procjenjuje.
Sa druge strane imaš tri ili četiri puta po ti kornera za redom, napad za napadom gdje ste izbijali loptu samo što dalje, desetke opasnih ubačaja, prodora, akcija, šuteva i ta dominacija je donijela ČETIRI gola u vašoj mreži.
1.2.3.4.
A loše igrali kažeš

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
U redu ako je tako jer bio sam na utakmici i nisam imao prikaz kada smo dobili te kartone. Ali izgubili smo mec, da ste nas pobijedili posteno kao onda na Tusnju 0-1 samo bih dosao i cestitao vam na zasluzenoj pobjedi, ali stvar je u tome eto iako smo te kartone dobili na kraju utakmice, prije toga je svaki kontakt bio faul za vas, a za nas ne, pa cijelo vrijeme ste imali tu pomoc sudije, priznajte jednom u zivotu, mene bi sram bilo doci i nasladjivati se ovdje nakon takve pobjede, pisat kako ste demonstrirali silu, spustite se na zemlju, vi ste samo 2. ekipa BH prvenstvaMedikament je napisao/la:Nema potrebe da lažeš, 4 od 7 žutih kartona ste dobili od 90. minute. U prvom poluvremenu je samo Stjepanović imao karton. Željo je vodio 3-1 kada je Sloboda imala samo 2 žuta kartona.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:

Previše grešaka u korist Zelje da bi bilo slucajno.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
I u Bundesligi treba da bude po 5-6 minuta, pa se niko ne buni kad sudija produzi minut. To su stvarno smijesna opravdanja.pinoglavi je napisao/la:Posto se furas da budes objektivan, koliko je po tvom misljenju trebalo biti sudijske nadoknade nakon izmjena, golova, valjanja i vasih i nasih?Neandertalac je napisao/la:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tih par minuta manje nadoknade nista ne znaci ali najbolje oslikava naginjanje sudije domacinu, zato to spominjem. Tu nema "nije dobro vidio, bio udaljen, desi se greska svakome..."
A u Bundesligi se rijetko desi da je igrac tima koji vodi na travi od 88.-90.min tako da ne stoji bas poredjenje
A u Bundesligi se rijetko desi da je igrac tima koji vodi na travi od 88.-90.min tako da ne stoji bas poredjenje
Nad tobom sunce najljepše sja
- Medikament
- Kontakt:
Koliko šuteva ste imali u okvir gola? Koliko kornera? 2-3 šuta i 0 kornera. Loši ste buraz bili, tanki ko rizla.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:U redu ako je tako jer bio sam na utakmici i nisam imao prikaz kada smo dobili te kartone. Ali izgubili smo mec, da ste nas pobijedili posteno kao onda na Tusnju 0-1 samo bih dosao i cestitao vam na zasluzenoj pobjedi, ali stvar je u tome eto iako smo te kartone dobili na kraju utakmice, prije toga je svaki kontakt bio faul za vas, a za nas ne, pa cijelo vrijeme ste imali tu pomoc sudije, priznajte jednom u zivotu, mene bi sram bilo doci i nasladjivati se ovdje nakon takve pobjede, pisat kako ste demonstrirali silu, spustite se na zemlju, vi ste samo 2. ekipa BH prvenstvaMedikament je napisao/la:Nema potrebe da lažeš, 4 od 7 žutih kartona ste dobili od 90. minute. U prvom poluvremenu je samo Stjepanović imao karton. Željo je vodio 3-1 kada je Sloboda imala samo 2 žuta kartona.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
-
- Kontakt:
Jesmo bili losi i to niko ne porice, ali kakva ste vi to sila? Nista bolji niste bili, mozda za jedan gol razlike, nista vise... Siguran sam da je sudjenje bilo korektno da bi nas jedva dobili ili bi X bio...Medikament je napisao/la:Koliko šuteva ste imali u okvir gola? Koliko kornera? 2-3 šuta i 0 kornera. Loši ste buraz bili, tanki ko rizla.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:U redu ako je tako jer bio sam na utakmici i nisam imao prikaz kada smo dobili te kartone. Ali izgubili smo mec, da ste nas pobijedili posteno kao onda na Tusnju 0-1 samo bih dosao i cestitao vam na zasluzenoj pobjedi, ali stvar je u tome eto iako smo te kartone dobili na kraju utakmice, prije toga je svaki kontakt bio faul za vas, a za nas ne, pa cijelo vrijeme ste imali tu pomoc sudije, priznajte jednom u zivotu, mene bi sram bilo doci i nasladjivati se ovdje nakon takve pobjede, pisat kako ste demonstrirali silu, spustite se na zemlju, vi ste samo 2. ekipa BH prvenstvaMedikament je napisao/la:
Nema potrebe da lažeš, 4 od 7 žutih kartona ste dobili od 90. minute. U prvom poluvremenu je samo Stjepanović imao karton. Željo je vodio 3-1 kada je Sloboda imala samo 2 žuta kartona.

- Tristan
- Kontakt:
Na koji nacin su gostujuci navijaci odvojeni od domacih, ima li zastitna mreza i preka istoku i prema sjeveru?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:ma atmosfera odlicna, svaka cast za tribinu i ambijent bas je bilo super i volio bih doziviti da i nama na Tusnju izgrade istokpropuh je napisao/la:I da ima li koji Tuzlak ovdje na forumu koji je bio sinoc na tekmi da nam prenese utiske, ovih par standarsnih sto i domace na Tusnju gledaju preko streama su smorili.![]()
utakmica takodjer dobra ali Zeljo nista posebno i uz pomoc sudija do zasluzene pobjede, mada smo mi bili jos gori... Sudija je dosta sjeckao igru i dobili smo cak 7 zutih sto je zaista nevjerovatno. Onaj zadnji gol je odlican, ali nacin na koji je Zeljo dosao do njega je
![]()
sve u svemu, stadion odlican, atmosfera odlicna, sudjenje katastrofa, igra Zelje slaba, igra Slobode jos slabija.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
- Medikament
- Kontakt:
4 gola i još toliko prilika, posjed lopte, veći broj kornera. Razbijeni ste, to je činjenica.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Jesmo bili losi i to niko ne porice, ali kakva ste vi to sila? Nista bolji niste bili, mozda za jedan gol razlike, nista vise... Siguran sam da je sudjenje bilo korektno da bi nas jedva dobili ili bi X bio...Medikament je napisao/la:Koliko šuteva ste imali u okvir gola? Koliko kornera? 2-3 šuta i 0 kornera. Loši ste buraz bili, tanki ko rizla.SlobodaTuzla1919 je napisao/la: U redu ako je tako jer bio sam na utakmici i nisam imao prikaz kada smo dobili te kartone. Ali izgubili smo mec, da ste nas pobijedili posteno kao onda na Tusnju 0-1 samo bih dosao i cestitao vam na zasluzenoj pobjedi, ali stvar je u tome eto iako smo te kartone dobili na kraju utakmice, prije toga je svaki kontakt bio faul za vas, a za nas ne, pa cijelo vrijeme ste imali tu pomoc sudije, priznajte jednom u zivotu, mene bi sram bilo doci i nasladjivati se ovdje nakon takve pobjede, pisat kako ste demonstrirali silu, spustite se na zemlju, vi ste samo 2. ekipa BH prvenstva
sloboda72 je napisao/la:
-
- Kontakt:
ima zastitna mreza izmedju istoka i sjevera, ali napravljene su dvije mini tampon zone sa securityijem izmedju Fukara i navijaca na sjeveru i izmedju Fukara i navijaca na istokuTristan je napisao/la:Na koji nacin su gostujuci navijaci odvojeni od domacih, ima li zastitna mreza i preka istoku i prema sjeveru?SlobodaTuzla1919 je napisao/la:ma atmosfera odlicna, svaka cast za tribinu i ambijent bas je bilo super i volio bih doziviti da i nama na Tusnju izgrade istokpropuh je napisao/la:I da ima li koji Tuzlak ovdje na forumu koji je bio sinoc na tekmi da nam prenese utiske, ovih par standarsnih sto i domace na Tusnju gledaju preko streama su smorili.![]()
utakmica takodjer dobra ali Zeljo nista posebno i uz pomoc sudija do zasluzene pobjede, mada smo mi bili jos gori... Sudija je dosta sjeckao igru i dobili smo cak 7 zutih sto je zaista nevjerovatno. Onaj zadnji gol je odlican, ali nacin na koji je Zeljo dosao do njega je
![]()
sve u svemu, stadion odlican, atmosfera odlicna, sudjenje katastrofa, igra Zelje slaba, igra Slobode jos slabija.

- Tristan
- Kontakt:
Hvala!SlobodaTuzla1919 je napisao/la:ima zastitna mreza izmedju istoka i sjevera, ali napravljene su dvije mini tampon zone sa securityijem izmedju Fukara i navijaca na sjeveru i izmedju Fukara i navijaca na istoku

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Ružno i žalosno je vidjeti da u našoj državi samo dvije ili tri ekipe znaju pružiti ruku i čestitati protivniku koji je bio bolji i zasluženo slavio.
Zar je toliko teško biti pošten navijač, reći svaka čast za to što ste napunili Grbavicu, za onakvu atmosferu i što ste, po svemu prikazanome, zasluženo slavili i bili bolji za, kako to i rezultat prikazuje, barem dva gola? Svakome ko napuni stadion u vaktu kojem svjedočimo skidam kapu, pa čak i ako na Koševu bude 15 hiljada ljudi, a oni kažu da ih je bilo 20k, neću zamjeriti, jer je i 15k veliki uspjeh. Ali sasvim drugi par rukava je činjenica da, u ovome trenutku, ovo može samo Željo i svaka čast Čeliku koji je sportski čestitao, primjer ostalima.
Da se osvrnem i na suđenje.
Prvo, sudijska nadoknada. Ne znam šta su očekivali navijači Slobode, ali oni su dvije izmjene izvršili na poluvremenu ako me pamćenje dobro služi (kada su ušli Subić i Grahovac), tako da te dvije izmjene ne ulaze u sudijsku nadoknadu. Nisam uspio vidjeti da li je na kraju Hasanović dobio priliku, ali i ako jeste to se nije desilo prije 90. minute. Tako da su samo tri izmjene bile u toku drugog poluvremena, što je otprilike 60-90 sekundi sudijske nadoknade, plus ona povreda Bogičevića pred kraj i kratak prekid zbog bakljade, dakle maksimalno četiri minute, mada su tri minute najrealnije.
Drugo, četvrti gol Željezničara. Igrač Slobode pravi faul, sudija prilazi, vidi da mu nije ništa i pušta da se prekid brzo izvede. Isti taj igrač 10 sekundi poslije protestuje zajedno sa ostalim igračima Slobode koji su okružili sudiju (ima snimak na yt, ko ne vjeruje neka pogleda), to bi, valjda, značilo da mu nije bilo ništa i da je prvobitna procjena sudije bila dobra?!
Treće, žuti kartoni. Ne znam što se čudite kartonima kada se igrači Slobode ponašaju na onako primitivan način. Nisam brojao, ali siguran sam da su 3-4 kartona dobivena zbog glupih i nepotrebnih prigovora. Negdje oko 50. minute Kalezić napucava loptu u reklame, što je po svim pravilima žuti karton. Međutim, sudija mu je to oprostio, a tada je žuti dao nekom drugom igraču (Ordagiću čini mi se), zbog prigovora naravno. Da je tu dao žuti karton Kaleziću, kao što je trebao uraditi, on bi negdje oko 70. minute zaradio crveni karton. Ne spominjem ovo iz razloga što mislim da je tu Željo oštećen, možda bi trener reagovao i izveo Kalezića ranije iz igre da je tada dobio žuti, nego samo želim da naglasim da sa onakvim ponašanjem igrača ne možeš ni očekivati da ćeš dobiti manje od 5-6 žutih na utakmici.
Ne shvatam stvarno čime su nezadovoljni navijači Slobode, svi golovi su korektni, nisu to ni neki ziheraški golovi, nego izrađene akcije što je još važnije. Željezničar imao mnogo više prilika, više kornera, veći posjed, inicijativu sve vrijeme i samo iz grešaka Željine odbrane, što se sinoć desilo dva puta, onakva Sloboda može dati gol. Inače ni oni, kao ni Radnik, sa onakvom igrom ne bi ni pogledali na naš gol.
Sretno Slobodi u nastavku sezone, nadam se da će biti četvrti te da će u kupu navijati za Željezničar kako bi se domogli plasmana u Europu. Sportski pozdrav.
Zar je toliko teško biti pošten navijač, reći svaka čast za to što ste napunili Grbavicu, za onakvu atmosferu i što ste, po svemu prikazanome, zasluženo slavili i bili bolji za, kako to i rezultat prikazuje, barem dva gola? Svakome ko napuni stadion u vaktu kojem svjedočimo skidam kapu, pa čak i ako na Koševu bude 15 hiljada ljudi, a oni kažu da ih je bilo 20k, neću zamjeriti, jer je i 15k veliki uspjeh. Ali sasvim drugi par rukava je činjenica da, u ovome trenutku, ovo može samo Željo i svaka čast Čeliku koji je sportski čestitao, primjer ostalima.
Da se osvrnem i na suđenje.
Prvo, sudijska nadoknada. Ne znam šta su očekivali navijači Slobode, ali oni su dvije izmjene izvršili na poluvremenu ako me pamćenje dobro služi (kada su ušli Subić i Grahovac), tako da te dvije izmjene ne ulaze u sudijsku nadoknadu. Nisam uspio vidjeti da li je na kraju Hasanović dobio priliku, ali i ako jeste to se nije desilo prije 90. minute. Tako da su samo tri izmjene bile u toku drugog poluvremena, što je otprilike 60-90 sekundi sudijske nadoknade, plus ona povreda Bogičevića pred kraj i kratak prekid zbog bakljade, dakle maksimalno četiri minute, mada su tri minute najrealnije.
Drugo, četvrti gol Željezničara. Igrač Slobode pravi faul, sudija prilazi, vidi da mu nije ništa i pušta da se prekid brzo izvede. Isti taj igrač 10 sekundi poslije protestuje zajedno sa ostalim igračima Slobode koji su okružili sudiju (ima snimak na yt, ko ne vjeruje neka pogleda), to bi, valjda, značilo da mu nije bilo ništa i da je prvobitna procjena sudije bila dobra?!
Treće, žuti kartoni. Ne znam što se čudite kartonima kada se igrači Slobode ponašaju na onako primitivan način. Nisam brojao, ali siguran sam da su 3-4 kartona dobivena zbog glupih i nepotrebnih prigovora. Negdje oko 50. minute Kalezić napucava loptu u reklame, što je po svim pravilima žuti karton. Međutim, sudija mu je to oprostio, a tada je žuti dao nekom drugom igraču (Ordagiću čini mi se), zbog prigovora naravno. Da je tu dao žuti karton Kaleziću, kao što je trebao uraditi, on bi negdje oko 70. minute zaradio crveni karton. Ne spominjem ovo iz razloga što mislim da je tu Željo oštećen, možda bi trener reagovao i izveo Kalezića ranije iz igre da je tada dobio žuti, nego samo želim da naglasim da sa onakvim ponašanjem igrača ne možeš ni očekivati da ćeš dobiti manje od 5-6 žutih na utakmici.
Ne shvatam stvarno čime su nezadovoljni navijači Slobode, svi golovi su korektni, nisu to ni neki ziheraški golovi, nego izrađene akcije što je još važnije. Željezničar imao mnogo više prilika, više kornera, veći posjed, inicijativu sve vrijeme i samo iz grešaka Željine odbrane, što se sinoć desilo dva puta, onakva Sloboda može dati gol. Inače ni oni, kao ni Radnik, sa onakvom igrom ne bi ni pogledali na naš gol.
Sretno Slobodi u nastavku sezone, nadam se da će biti četvrti te da će u kupu navijati za Željezničar kako bi se domogli plasmana u Europu. Sportski pozdrav.
Balasevic je napisao/la:Drugo, četvrti gol Željezničara. Igrač Slobode pravi faul, sudija prilazi, vidi da mu nije ništa i pušta da se prekid brzo izvede. Isti taj igrač 10 sekundi poslije protestuje zajedno sa ostalim igračima Slobode koji su okružili sudiju (ima snimak na yt, ko ne vjeruje neka pogleda), to bi, valjda, značilo da mu nije bilo ništa i da je prvobitna procjena sudije bila dobra?!

Prvo se pridigao, vidio da je Stanić zabio gol i onda ponovo pade kao pokošen.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.