Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Žiru objasnio neke stvari! Znači lik u zadnje vrijeme uopšte nije u utakmici psihički...i ja se sad povlačim...MI NISMO KANDIDATI ZA TITULU!
A.F.C. Bournemouth!
Cazorla i Ozil ne mogu zajedno..
Prvo.što obojica treba da imaju loptu al ne može to.. Guše.se medjusobno,
MOLITI BOGA DA SE RAMIZ VRATI!!!!!!!!!
Jer Ramsey je fenomenalno ofanzivan ove sezone, Ozil to vidi isalje takve lopte i Ramiz zabija i glavom i nogama, odma je brza igra.. Tad i Wilshere povuče naprijed a uz Oxa i Gnabrya može bar 1 krilo, Flamini zadnji vezni i mislim da nam je to jedina nada, da se Aaron vrati što brže
Prvo.što obojica treba da imaju loptu al ne može to.. Guše.se medjusobno,
MOLITI BOGA DA SE RAMIZ VRATI!!!!!!!!!
Jer Ramsey je fenomenalno ofanzivan ove sezone, Ozil to vidi isalje takve lopte i Ramiz zabija i glavom i nogama, odma je brza igra.. Tad i Wilshere povuče naprijed a uz Oxa i Gnabrya može bar 1 krilo, Flamini zadnji vezni i mislim da nam je to jedina nada, da se Aaron vrati što brže
Apsolutno tacno,bilo je par situacija,polukontri kontri,gdje doslovno nema kome,djuro ne moze pobjeci stoperu,a krila nigdje.nedim93 je napisao/la:fakat OZil nema kome dodat loptu. Žalosno nekad djeluje da čovjek zadržava loptu i gleda i nema kome ubacit , tužno.
Koliko nam je pasivan napad postao da je to nenormalno. Meni je užasno žao što nismo izgubili
Premalo se ubacuju inace u prostor,pogotovo kad ozil ide loptom prema golu,svi nesto idu prema njemu,umjesto da utrcavaju iza odbrane, to treba fixati hitno,ili komotno prodati ozila nazad realu

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- frankqqqqq
- Kontakt:
Koliko smo mi opasniji sa Ramseyom i Walcottom to je čudo Božije.. Ovaj prvi trči za 2 i zna se ubacit gdje treba, on i Ozil su se nadopunjavali i uvijek višak stvarali u napadu i tako smo probijali odbrane ko čamuga pi*ku, a ovaj drugi nenormalan osjećaj za utrčavanje koje uvijek rezultira asistencijom ili pogotkom i trčanje kontri u kojim mu ravnog nema, džaba fale nam oni nenormalno.. jer je napad bukvalno sterilan bez njih.
- frankqqqqq
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
@head
@head

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Kakav raspad sistema. Još se mi fol nešto raspravljali kao neće do toga doći ove sezone, pa United je pročitao našu igru davno i Wenger još uvijek isto igra, oni dupli pasovi kad se Giroud zagradi i na prvu odigra s igračem koji mu doda loptu mogu proći protiv onih trabantskih klubova, al protiv timova koji se znaju dobro i organizovano braniti kao što je Utd to ne prolazi uopšte.
Morao je probati s drugačijim pristupom u ovoj tekmi, morao je pokušati iznenaditi nečim Moyesa, ovako je samo pojeo gofna zbog silnih najava prije utakmice.
Žalosno je da su najavljivali da će ostaviti srce na terenu a ništa uradili nisu od obećanog.
Mogu izdvojit 4 igrača koji su bili na nivou : Vojo, Kos, Mert i Gibbs (on je bio nešto slabiji od ove 3)
Ozil i Giroud su dosta trčali, to mi je bilo drago vidjeti i ja im ništa neću prigovoriti samo iz tog razloga iako je Giroud morao zabiti jednu od onih silnih prilika.
Wilshere najveća razočarenje. Igrač u kojeg sam se najviše uzdao, da nekim slučajem možda i možemo dobiti Uniteda nošeni njegovom igrom, je podbacio i osramotio se. Katastrofa.
Za Artetu sam više navikao, ne vrijedi trošiti riječi više na španskog Bizbala.
Na kraju, baš sam se razočarao pristupom određenih igrača samoj utakmici i ponašanjem na terenu.. United nikad gori a mi ih nismo u stanju dobiti u 2 utakmice niti jednom, ma nismo im u stanju gola zabiti, nevjerica i šok ko se sve naziva danas kandidatom za titulu.
Otišao je i Premiership u Honduras haman.
Morao je probati s drugačijim pristupom u ovoj tekmi, morao je pokušati iznenaditi nečim Moyesa, ovako je samo pojeo gofna zbog silnih najava prije utakmice.
Žalosno je da su najavljivali da će ostaviti srce na terenu a ništa uradili nisu od obećanog.
Mogu izdvojit 4 igrača koji su bili na nivou : Vojo, Kos, Mert i Gibbs (on je bio nešto slabiji od ove 3)
Ozil i Giroud su dosta trčali, to mi je bilo drago vidjeti i ja im ništa neću prigovoriti samo iz tog razloga iako je Giroud morao zabiti jednu od onih silnih prilika.

Wilshere najveća razočarenje. Igrač u kojeg sam se najviše uzdao, da nekim slučajem možda i možemo dobiti Uniteda nošeni njegovom igrom, je podbacio i osramotio se. Katastrofa.
Za Artetu sam više navikao, ne vrijedi trošiti riječi više na španskog Bizbala.
Na kraju, baš sam se razočarao pristupom određenih igrača samoj utakmici i ponašanjem na terenu.. United nikad gori a mi ih nismo u stanju dobiti u 2 utakmice niti jednom, ma nismo im u stanju gola zabiti, nevjerica i šok ko se sve naziva danas kandidatom za titulu.

Moramo se poceti moliti za Welskog Zidana, bez njega smo kita obicna, sa njim je sve ko plitak potok.
#vratiseaarone
#vratiseaarone
Kad se sjetim one utakmice u kupu protiv totenhema, suza suzu goni , kako je djelovalo to sa walcottom u špicu, otvarali smo ih na sve moguće načine, guzili im odbranu.
Odo plakat od muke
Odo plakat od muke
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Na pocetku se vidjelo da Giroud nije za Arsenal. Nije ni za jedan bolji tim u Engleskoj. Njega neki ovdje brane samo iz inata (jer od pocetka pricaju tako), a sada znaju isto kao i svako da je on mrtvi prosjek.
Da Arsenal ima opasnijeg i sposobnijeg napaca ili jos boje dvojicu, jedan bi mogao biti i krilni, to bi mnogo olaksalo ostatku ekipe i sad bi vjerovatno Arsenal imao skoro pa sigurnu prednost (ZA TITULU).
Znao je to Wenger, nismo mi pametniji od njega ali on za razliku od nas, zna sta su ciljevi ovog Arsenala.
Da se ne ponavljam, sve je ovo drugacije izgledalo dok je igrao Theo a pogotovo Ramiz! Ima post od prije par dana u kojem se ovo najavilo. Ozil nema s kim igrati.
Misimovic je bio rekorder u BL kad je imao kome dodavati. Pored rijeci asistencija stajala je njegova slika da ljudi lakse shvate sta znaci ta rijec.
Da Arsenal ima opasnijeg i sposobnijeg napaca ili jos boje dvojicu, jedan bi mogao biti i krilni, to bi mnogo olaksalo ostatku ekipe i sad bi vjerovatno Arsenal imao skoro pa sigurnu prednost (ZA TITULU).
Znao je to Wenger, nismo mi pametniji od njega ali on za razliku od nas, zna sta su ciljevi ovog Arsenala.
Da se ne ponavljam, sve je ovo drugacije izgledalo dok je igrao Theo a pogotovo Ramiz! Ima post od prije par dana u kojem se ovo najavilo. Ozil nema s kim igrati.
Misimovic je bio rekorder u BL kad je imao kome dodavati. Pored rijeci asistencija stajala je njegova slika da ljudi lakse shvate sta znaci ta rijec.
Ne znam sta se desilo veceras sa Vilsirom al je odigro nevjerovatno losu utakmicu, za 3 ili 4 kontre je direktan krivac, sreca pa ona zadnja u nadoknadi ne zavrsi kobno. Prvo poluvrijeme bilo za otpisat, drugo puno gledljivije, bilo je i par prilika, solidnih prilika, samo mi nije jasno sta je sa njihovim glavama protiv Junajteda. Zivce su mi digli Ezil-Kazorla-Rozicki, njih trojica su u 70% utakmice bili na jeb.enoj lijevoj strani, drk.ali loptu u radijusu od 10 metara i nista konkretno nisu napravili. Desne strane nije bilo upravo zbog Rozickog i najbolje prilike su stvorene kad je uso Cembo i razvuko malo odbranu koja je dobar dio utakmice imala 8 igraca iza lopte. Da je bilo malo vise koncentracije moglo se ovo puno bolje zavrsit, idemo dalje pa cemo na kraju prebrojat ranjene.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: AC Milan
Fali vam killer,pravi napadač koji daje bar 30-40 % golova ekipe i koji pretvara većinu zicera u gol.Giroud to nije.Ionako igrate formaciju sa jednim napadačem,a na toj poziciji faktički ni nemate nekog dostojnog kvalitete ekipe koja se bori za titulu.Jedino ako sada počnete forsirati Bendtnera,Podolskog ili tog malog Sanoga,jel drugih rješenja nemate.Od jedne utakmice i prilike za jednog igrača nema ništa,ovom trojcu gore dati nekakav kontinuitet igara pa valjda jedan postane glavni napadač.Giroud je syeban skroz i njemu ovakva igra ne odgovara.
A i kanite se te priče da je Bendtner samo lik vrijedan za zayebanciju.On je na terenu u stanju pokazati puno ako dobije pravu priliku.Uostalom i vidjeli ste to.A i garantujem da je u ovom trenutku bolji igrač od Oliviera.
A i kanite se te priče da je Bendtner samo lik vrijedan za zayebanciju.On je na terenu u stanju pokazati puno ako dobije pravu priliku.Uostalom i vidjeli ste to.A i garantujem da je u ovom trenutku bolji igrač od Oliviera.
Keep walking.
Samo mi nije jasno koji njemu k***c podolski sjedi na klupi :S Reko bi covjek djuro zabija hat trik svaku pa nema konkurencije .
podolski,ozil,santi i napred balvan,ne znam sto to ne proba nikako,podolski bar ne komplikuje zivot,suta kad god moze ,nesto mora uci.
podolski,ozil,santi i napred balvan,ne znam sto to ne proba nikako,podolski bar ne komplikuje zivot,suta kad god moze ,nesto mora uci.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
[youtube][/youtube]
Odoh plakat.
PA KOJA LAHKOCA SA AARONOM, PA MAJKE MI SUZE
Odoh plakat.
PA KOJA LAHKOCA SA AARONOM, PA MAJKE MI SUZE
Zaboravio sam dodat, penal nad Ziruom.
dok je wenger na klupi,neće biti napredka,lik forsa svaki put istu igru kao kakav amater
- Neutralan88
- Kontakt:
u svlačionicibega_afc je napisao/la:Zaboravio sam dodat, penal nad Ziruom.

kakav crni penal druže...nisu ni jedni ni drugi ulazili u kazneni prostor

Vidicevo odgurivanje s ledja ?? U petercu, ili se mozda pravis lud...Neutralan88 je napisao/la:u svlačionicibega_afc je napisao/la:Zaboravio sam dodat, penal nad Ziruom.![]()
kakav crni penal druže...nisu ni jedni ni drugi ulazili u kazneni prostor
- frankqqqqq
- Kontakt:

Diskutabilno, mnogo diskutabilno