Moram se slozit,nema sta to ja govorim vec 2 mjeseca ljudi me pljuju ali nisam ja od onih forumasa tipa Hendersona sto meni izbacuje statistike Allenovih passova a svi znamo da je to 70% pass Skrtel/Agger.Coates je previse trom za poziciju DM-a i to bi bila greska ako bi ga itko postavio na samo jednu utakmicu.Ja se slazem da treba imati minutazu,sto se mene tice ako bih ikoga vadio to bi bio Skrtel.Zodiac je napisao/la:Niko nije rekao da bi se on totalno prekomandovao na poziciiju zadnjeg veznog,već da je bilo dobro pokušati dok je Lucas bio out,i Carra je igrao beka,Glen krilo,Shelvey napadača zašto se onda i Sebastianu nije dala šansa na (recimo dmf)ako se pokaže dobro i jest ako ne nije kraj svijeta (a momak zaslužuje veću minutažu).
Uostalom sumnjam da bi lošije odigrao od Allena,Shelveya,Hendersona i sličnih za koje se i ne zna šta im je stvarna uloga,gdje god ih staviš odigraju "grozno" ,Allena izvlači samo ta statistika mada je i ona u nekim slučajevima optička varka.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
"You'll Never Walk Alone"
Ma realno treba njih obojicu malo na hlađenje ,zadnjih utakmica ispadaju kao zadnji amateri
.

Mah ne mozes hladit Aggera jer je barem po meni jedan od najsposobnijih stopera PL,pogotovo kako su ovi iz glavnog dvojca strasno oslabili.Problem je jedinstven sto se tice odbrane,stoperski dvojac se malte-ne
nikad ne mjenja,uzmi samo primjer sad Engleske reprezentacije,a kad jedan dosta kaska za drugim imas strasan problem,ime,lojalnost i dosta toga jednostavno nitko to ne mjenja preko noci a jacom sredom bacit cemo paravan na neke nase nedostatke u odbrani,ako me kontas.

Ma naravno razumijem te ali se ne mogu oteti utisku da on i Skrtel zadnje utakmice igraju sa 60% svojih mogućnosti,a da se ne spominje totalna neuigranost i velika nesigurnost u pojedinim trenucima,ali možda i nije sve do njih nego do taktičkih priprema,do ljeta će se sve znati,vidjet ćemo.RtoX je napisao/la:Mah ne mozes hladit Aggera jer je barem po meni jedan od najsposobnijih stopera PL,pogotovo kako su ovi iz glavnog dvojca strasno oslabili.Problem je jedinstven sto se tice odbrane,stoperski dvojac se malte-nenikad ne mjenja,uzmi samo primjer sad Engleske reprezentacije,a kad jedan dosta kaska za drugim imas strasan problem,ime,lojalnost i dosta toga jednostavno nitko to ne mjenja preko noci a jacom sredom bacit cemo paravan na neke nase nedostatke u sredi,ako me kontas.
- Rockefeller
- Kontakt:
Šta ti je alternativa?RtoX je napisao/la:Strasan post,druze nije ti on Martinez iz Bayerna koji takodje ne opravdava svojih 40m.Ja ne mogu da vjerujem na kakve vi ideje dolazite,slozio se ko drugi no KingKenny.Rockefeller je napisao/la:Možda ne bi bilo toliko loše i da se je Coatesu dala pozicija defanzivnog veznjaka za vrijeme dok je Lucas bio out.
koji ti je to jaranEdin TM87 je napisao/la:Nesto kontam ovih dana, bolje da dodju novi igraci, pa bilo koji, dosadilo mi je psovat istim.
Kriminalac Shelvey, hem hocu da popizdim sto njega gledam, hem mi jaran kaze da ce bit strasan igrac i da je bolji od Sterlinga isl. Frajer mrtav ozbiljan.
Nije ni meni lahko.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Sto se tice tog aspekta tu si upravu 100%.Sad ni ja ne znam jel to sto su Glen i Enrique postali ofanzivniji ili je nesh drugo,jednostavno ne mogu dokuciti tu kariku igre.Zodiac je napisao/la:Ma naravno razumijem te ali se ne mogu oteti utisku da on i Skrtel zadnje utakmice igraju sa 60% svojih mogućnosti,a da se ne spominje totalna neuigranost i velika nesigurnost u pojedinim trenucima,ali možda i nije sve do njih nego do taktičkih priprema,do ljeta će se sve znati,vidjet ćemo.RtoX je napisao/la:Mah ne mozes hladit Aggera jer je barem po meni jedan od najsposobnijih stopera PL,pogotovo kako su ovi iz glavnog dvojca strasno oslabili.Problem je jedinstven sto se tice odbrane,stoperski dvojac se malte-nenikad ne mjenja,uzmi samo primjer sad Engleske reprezentacije,a kad jedan dosta kaska za drugim imas strasan problem,ime,lojalnost i dosta toga jednostavno nitko to ne mjenja preko noci a jacom sredom bacit cemo paravan na neke nase nedostatke u sredi,ako me kontas.
Alternativa sto je i bila,bila je bolji izbor nekad je Shelvi (trom) popunjavao nekad Spearing.Jbg sto je bilo bilo je ali sigurno Coates ne bi odradio kao ova dvojica,sto je takodje ispod nivoa.Rockefeller je napisao/la:Šta ti je alternativa?RtoX je napisao/la:Strasan post,druze nije ti on Martinez iz Bayerna koji takodje ne opravdava svojih 40m.Ja ne mogu da vjerujem na kakve vi ideje dolazite,slozio se ko drugi no KingKenny.Rockefeller je napisao/la:Možda ne bi bilo toliko loše i da se je Coatesu dala pozicija defanzivnog veznjaka za vrijeme dok je Lucas bio out.
Jbg vec 3857348 put radim ovaj quote,uzmi moje postove iz davnina kad ste svi,ne kazemt ti,govorili kako je Shelvy dobar ovo ono ja ga uvijek osporavao.Posebno na zadnjih 4-5 kola.Jednostavno nije dorastao zadatku ma bilo kojem.Sorry na 8247528475quote-uCarlo je napisao/la:koji ti je to jaranEdin TM87 je napisao/la:Nesto kontam ovih dana, bolje da dodju novi igraci, pa bilo koji, dosadilo mi je psovat istim.
Kriminalac Shelvey, hem hocu da popizdim sto njega gledam, hem mi jaran kaze da ce bit strasan igrac i da je bolji od Sterlinga isl. Frajer mrtav ozbiljan.
Nije ni meni lahko.trebo si ga štocem odma spucat

- Rockefeller
- Kontakt:
Očigledno se alternativa onda pokazala dovoljnom za osmu poziciju ako se ne varam. Mislim na Spearinga.
Jonjo i Joe su igrači sredine terena i tu su puno korisniji. Ne vidim razloga da se za volju defanzivne opcije em uništava dodatno jedna pozicija, em zayebaje njihov potencijal u vezanju igre.
Ja ne znam zašto ti misliš da je brzina važna za defanzivne veznjake. Njihova zadaća nije da ganjaju protivnika, nego da spriječavaju protivnika da (čim prije) dodju do zadnje trećine travnjaka. Pa eto, sam si spomen'o Javi Martineza, jako trom igrač. A u takvim 4-3-3 formacijama, evo sjetiću ti se još nekih: Alex Song, Busquets, J.O.Mikel, Romeu, Carrick, Parker, Khel... sve ih "krasi" tromost. Gilberto Silva je bio otprilike Coatesove visine i takodje jako trom igrač.
Ako ništa, za defanzivnog veznjaka, Coates se zna bolje postaviti u odbrambeni položaj nego Shelvey ili Allen. A postoji i još jedna zanimljiva činjenica, dosta puta su treneri defanzivne veznjake stavljali na štopere i obrnuto. Eto, Alex Song je zanimljivo počeo karijeru kao štoper, čak je jedne prilike Ferguson pokušao sa Riom Ferdinandom u sredini. Naravno, ako se dobro sjećam platio je danak, al' isključivo tome što je Rio jako slab sa loptom. Dok recimo Smallinga i Jonesa non stop gura na tu poziciju. Opet ista priča.
PS. I nakon odlaska Carraghera, ja mislim da Liverpoolu ne treba novi štoper. Kelly je meni bolji na štoperu nego na beku. Plus Sebastian i opet dobiješ četri štopera. Možda čak i prodati nekog od prvog dvojca i namaknuti fine pare da se pojača ofanzivni dio ekipe. A vjerujem da u akademiji opet ima igrača, koji može zauzeti mjesto četvrtog štopera, ili vam zamjenu zamjenje, budući da i Coates i Kelly mogu igrati i lijevog i desnog štopera.
Jonjo i Joe su igrači sredine terena i tu su puno korisniji. Ne vidim razloga da se za volju defanzivne opcije em uništava dodatno jedna pozicija, em zayebaje njihov potencijal u vezanju igre.
Ja ne znam zašto ti misliš da je brzina važna za defanzivne veznjake. Njihova zadaća nije da ganjaju protivnika, nego da spriječavaju protivnika da (čim prije) dodju do zadnje trećine travnjaka. Pa eto, sam si spomen'o Javi Martineza, jako trom igrač. A u takvim 4-3-3 formacijama, evo sjetiću ti se još nekih: Alex Song, Busquets, J.O.Mikel, Romeu, Carrick, Parker, Khel... sve ih "krasi" tromost. Gilberto Silva je bio otprilike Coatesove visine i takodje jako trom igrač.
Ako ništa, za defanzivnog veznjaka, Coates se zna bolje postaviti u odbrambeni položaj nego Shelvey ili Allen. A postoji i još jedna zanimljiva činjenica, dosta puta su treneri defanzivne veznjake stavljali na štopere i obrnuto. Eto, Alex Song je zanimljivo počeo karijeru kao štoper, čak je jedne prilike Ferguson pokušao sa Riom Ferdinandom u sredini. Naravno, ako se dobro sjećam platio je danak, al' isključivo tome što je Rio jako slab sa loptom. Dok recimo Smallinga i Jonesa non stop gura na tu poziciju. Opet ista priča.
PS. I nakon odlaska Carraghera, ja mislim da Liverpoolu ne treba novi štoper. Kelly je meni bolji na štoperu nego na beku. Plus Sebastian i opet dobiješ četri štopera. Možda čak i prodati nekog od prvog dvojca i namaknuti fine pare da se pojača ofanzivni dio ekipe. A vjerujem da u akademiji opet ima igrača, koji može zauzeti mjesto četvrtog štopera, ili vam zamjenu zamjenje, budući da i Coates i Kelly mogu igrati i lijevog i desnog štopera.
Ma joj prijatelju imas finih stvari ne mogu poreci,a sto se tice ovoga,jeste vazna je brzina defanzivnog veznog,bolje sprjeci nego lijeci,vazna je ta zustrina jel ti stvarno mislis da Coates bi imao startove tipa Lukasa,mislim to je meni smijesno.Pa ne moze se bacat tako zustro igrac od 190 + i igrac 170+ svaka cast Leivi jer je onak prilicno povisok mozda cak i 180 ne mogu tacno reci.Sto se tice ovoga dijela ni ja ne vidim da se unistava jedna pozicija i tako + ovo sto kazes ti za Shelvija i Joa a usput da se i nadovezem da je prosle sezone vecinu dma popunjavao Spearing,Shelvy i Joe ti nista nece pruziti u ofanzivi,znaci postavlja se pitanje kakvu poziciju mozes unistiti ovim dosta ogranicenim igracima.Sto ovdje poredis neke Utd-ovce,ova dva momka su allaround ali oba ne odlicna na bilo kojoj poziciji.Rockefeller je napisao/la:Očigledno se alternativa onda pokazala dovoljnom za osmu poziciju ako se ne varam. Mislim na Spearinga.
- Rockefeller
- Kontakt:
Unitedov dvojac su štoperi. Al' ok, možda se Coates baca manje na protivnika al' kad se baci onda ga i smlavi. 

To je posteno noge bi lomioRockefeller je napisao/la:Unitedov dvojac su štoperi. Al' ok, možda se Coates baca manje na protivnika al' kad se baci onda ga i smlavi.

Ne brinite se ljudi, naša je sljedeća sezona

Evo šta Jonju treba da poboljša reflekse i vrijeme reakcije
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Jonjo bi pogin´o u toj trening sobi
.
Nije ni čudo da žutalji melju sve pred sobom,pa pogledaj kako treniraju i šta sve ima još što se ne zna
.

Nije ni čudo da žutalji melju sve pred sobom,pa pogledaj kako treniraju i šta sve ima još što se ne zna

- Ponos Torina
- Kontakt:
Kako smo ispustili prosli put pobjedu protiv QPR-ara od 0-2 popusili 3-2.Naredna utakmica bi mogla biti jos gora od ove proslosezonske.....Moramo pobjediti inace smo u velikim go.vnima 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- BeyKopites
- Kontakt:
Evo Rumoured Line-up :

Prema ovome, Sterling i Allen se vraćaju u XI.
Ne znam za vas, al meni je Suso dosta bolji igrač kad igra AMF nego li RW / LW
Ja bih njega umjesto Allena stavio, a Gerrarda gurnuo na CMF.
Prema ovome, Sterling i Allen se vraćaju u XI.
Ne znam za vas, al meni je Suso dosta bolji igrač kad igra AMF nego li RW / LW

Ja bih njega umjesto Allena stavio, a Gerrarda gurnuo na CMF.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Da je Rodgers pametan sad bi on doveo Mohameda Diamea. Čovjek ima klauzulu od 3.5 miliona, dakle džaba bi dobili igrača koji najsličniji Yayi Toureu, ne bi se zamarali nekim prosječnim britancima.
http://www1.skysports.com/football/news ... amed-Diame" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www1.skysports.com/football/news ... amed-Diame" onclick="window.open(this.href);return false;
Redknapp is ready to exploit Diame's release clause in his West Ham contract which is thought to be £3.5million.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Što bi to bilo dobro
Ono je igračina,baš kakav nam treba,klasičan razbijač na sredini terena.

Ono je igračina,baš kakav nam treba,klasičan razbijač na sredini terena.
You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.