Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

BoBo89
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la BoBo89 » 27 jan 2014, 16:05

Kaunas je napisao/la:Mata: "Broj 7 je legendaran ovdje. Uzeo sam osmicu nakon razgovora sa Moyesom i odlučio da je to najbolji broj za mene."
Svidja mi se kako momak razmislja.
Nadam se da je ovaj mocni i bogati klub, kojeg spominje Pardew, PSG :|
Jest bolji od ovog s cim sad raspolazemo, al opet nije dovoljno dobar!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 27 jan 2014, 16:06

u ovom trenutku daj sta das vjeruj mi ili ode nam LP
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 jan 2014, 16:19

Kaunas je napisao/la::mrgreen: slika
moram jednostavno kvoutat ovu sliku :oops: :oops: :oops: kako bi ovo bilo strasno :o
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

kingwazza
Kontakt:

Post Postao/la kingwazza » 27 jan 2014, 16:20

Ma po meni je Cabaye preskup ima 28 godina,mislim da ima boljih rijesenja iskreno!
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 27 jan 2014, 16:23

jos 4 dana do kraja nadam se dolasku bilo kojeg CM jer ne moze gore od ovih hadalja nasih a plus cabaye moze igrati u LP sada
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 27 jan 2014, 16:24

Cabaye je u najboljim godinama. Mogao bi 4 sezone, a takav physical igrac bi bio olaksanje, kako za napad, tako i za odbranu.
- Ed Woodward for Prime Minister !

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 jan 2014, 16:27

mozete reci da pretjerujem, ali mislim da je Pjanic najbolje rjesenje :D Sta je sa onim Herrerom?

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 27 jan 2014, 16:30

Nekako dolaskom Mate, koji ce da bude kreator br. 1, vise sam za trenutno dovodjenje defanzivnog razbijaca, nego CM-a sa slabim defanzivnim karakteristikama, ako vec nismo u stanju uzeti btb veznjaka..

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 jan 2014, 16:33

Pjanić je puno ofanzivniji od Hererre, i u tom slučaju bi već bila gužva gore iza napadača, jer imamo Matu, Kagawu, Rooneya koji igraju na toj poziciji. Anderu je prirodna pozicija CM-a, dosta je povučeniji od Pjanketa, istina nešto manje kreativan, ali ove sezone igra dosta bolje u odnosu na prethodnu, kao i čitav tim Athletica :)

Ne bih imao ništa protiv njegovog dolaska, uvijek bih ga izabrao ispred Cabayea, on i Gundo bi bili odličan duo, a iza njih recimo Matuidi :)
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 27 jan 2014, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 jan 2014, 16:35

OnlyUnited je napisao/la:Nekako dolaskom Mate, koji ce da bude kreator br. 1, vise sam za trenutno dovodjenje defanzivnog razbijaca, nego CM-a sa slabim defanzivnim karakteristikama, ako vec nismo u stanju uzeti btb veznjaka..
Popravio se Mire defanzivno :mrgreen:

Onda je najbolje rjesenje Vidal i zavrsiti posao :D

@rio_ferdy

drug ocito ne pratis nesto pretjerano Seriu A i igru Rome :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 jan 2014, 16:37

Bosniacum Lilium je napisao/la: @rio_ferdy

drug ocito ne pratis nesto pretjerano Seriu A i igru Rome :D
Pratim ja redovno i Romu i Seriu A, Pjanić je po prirodi puno ofanzivniji igrač, nije onaj klasični CM, kao recimo Modrić ili Ander :)

Ne kažem da ne bi mogao igrati to, da me ne bi razumio pogrešno.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 jan 2014, 16:43

Pjanić kod Garcie igra dosta povučenije jer je Garcia takav trener koji zahtjeva od sredine da se igra btb. Pored toga što stvara dosta šansi, postao je puno bolji nazad i dosta ga ima u odbrani, za njega u ovom momentu previše. Izgleda da mu je ovaj novi stil igre malo "šokantniji" ali će kasnije biti zahvalan Garcii. Zbog toga bi možda Pjanić više odgovarao Barci nego nama, ali opet, ja Mireta forsiram iz patriotskih razloga :mrgreen: Zamisliš samo da ti najdraži igrač igra u najdražem klubu s vana :D

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 27 jan 2014, 16:43

Cabaye ili Pjanic, nije pjanic toliko ofanzivan,on ima radius kretanja ko alonso ili xavi,ostaje poprilicno nazad,napred ide po potrebi. A jos svi znaju kako izvodi slobodne i prekide,sto bi bilo idealno .

Sto se tice Cabaya on mi je nesto ko complete cm ,ne znam koliko dobar defanzivno,al ima mislim sve sto treba pravom CM igracu.

Uz fellu i fletchera u formi united je miran na sredini ako dodje 1 od ova 2 igraca.

Roney sta god igrao u timu on ce uvijek pomagati dosta defanzivno.

Pjanic i Cabaye su objektivnost koju mogu dovesti,i mozda jos matuidija,herrera je rizik,mogao bi biti promasaj kao llaramendi u Realu. A sot se tice ostalih igraca tipa kross ili vidala , jedan ne odgovara stilu igre i poziciji koja se trazi a drugi ima nikakve sanse da napusti juventus. Eventualno uz neku cifru od 50M ,sto je tesko ocekivati da ce united dati.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Anon
Kontakt:

Post Postao/la Anon » 27 jan 2014, 16:46

Ne znam zašto stavljate Pjanića na AMC poziciju, on to ne igra u Romi, on je klasični MC zajedno sa Strotmanom, dakle čovjek koji prvi prima loptu od odbrane, DMC igra De Rossi koji također više obavlja defanzivne zadatke ali igra zajedno sa njima dvojicom u tom prvom veznom redu, dalje slijede Ljajić i Žervinjo po stranama i jedan napadač.

Istina da nije defanzivno najbolji, najviše zbog fizičkih karakteristika, ali da se po popravit, uz rad u teretani moglo bi se to popravit, već od iduće sezone bi bio životinja. Prosto ne vidim boljeg kreativca od Mireta trenutno, nije što je naš ali tako je, uparit ga sa trkačem ili razbijačem i vidjeli bi pravom princa na djelu.
Glory Glory Manchester United

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 jan 2014, 16:49

Anon je napisao/la:Ne znam zašto stavljate Pjanića na AMC poziciju, on to ne igra u Romi, on je klasični MC zajedno sa Strotmanom, dakle čovjek koji prvi prima loptu od odbrane, DMC igra De Rossi koji također više obavlja defanzivne zadatke ali igra zajedno sa njima dvojicom u tom prvom veznom redu, dalje slijede Ljajić i Žervinjo po stranama i jedan napadač.

Istina da nije defanzivno najbolji, najviše zbog fizičkih karakteristika, ali da se po popravit, uz rad u teretani moglo bi se to popravit, već od iduće sezone bi bio životinja. Prosto ne vidim boljeg kreativca od Mireta trenutno, nije što je naš ali tako je, uparit ga sa trkačem ili razbijačem i vidjeli bi pravom princa na djelu.
potpis. Isto mišljenje. Sredina kod Garcie mora biti aktivna i naprijed i nazad, jer on forsira takav sistem igre. Mire se popravio ove sezone nazad, sljedeće može biti samo još bolji. Naprijed ne treba trošiti riječi. Momak je statistički najbolji kreator šansi...

beka23
Kontakt:

Post Postao/la beka23 » 27 jan 2014, 16:51

**** piše da ćemo dovesti Fernanda, vrhunskog DMF-a iz Porta.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 jan 2014, 16:54

beka23 je napisao/la:**** piše da ćemo dovesti Fernanda, vrhunskog DMF-a iz Porta.
Ne svidja mi se to, zadnjih godina Portugalci Europi prodaju muda pod bubrege :roll:

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 27 jan 2014, 16:54

beka23 je napisao/la:**** piše da ćemo dovesti Fernanda, vrhunskog DMF-a iz Porta.
http://www.abola.pt/nnh/ver.aspx?id=456160" onclick="window.open(this.href);return false;

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 27 jan 2014, 16:56

Fernando je klasicni razbijac,solidan DM ,to bi bio promasaj osim ako nije jako jeftin.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 27 jan 2014, 16:56

slika
8-)

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.