Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Andrej
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Andrej » 09 jul 2014, 19:31

Ja jos cekam sluzbeno da bude
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 09 jul 2014, 19:33

I moja neka želja je Darmian, sasvim pristojan back-up a nema sumnje da bi kod nas napredovao. Onda bi mogli prodati Lichta a Caceresa gurnuti na desnog beka jer on zna odigrati tu poziciju, po meni, i bolje od Lichta.. Znači dolaskom Iturbea prelazimo na 4-3-3, što bi moglo značiti da ostaje kod nas Conteov ljubimac, Fabio za back-up..

Iturbe-Llorente-Tevez
Gio-Morata-Quag

Nemam komentar za Moratu, može biti fail a može se i isplatiti. Pročitao sam da je najefikasniji napadač Primere, i to nešto znači :D

Nadam se da nećemo ugušiti Teveza prebacivanjem na lijevo krilo i da će imati slobodu u igri, da neće biti ograničen.. Što se mene tiče, nek ide Pogba za Verattia i 40 miliona :)
Ja te volim, volim Željo..

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 09 jul 2014, 19:35

quaglia 90% novi igrac torina ;)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 09 jul 2014, 19:38

Dobro je, onda bi moglo doći još jedno krilo, ukoliko se naši ne planiraju osloniti na Comana :)

Calcio7
Kontakt:

Post Postao/la Calcio7 » 09 jul 2014, 19:39

ultrasstyle_tz je napisao/la:nije los Darmian, mada mislim da mu se napuhala cijena nakon SP-a vise nego sto realno vrijedi..kako god bolje nego Vrsaljko..mada bih ja volio da se ostavi Isla bar jos jednu godinu, da pokaze koliko moze kao desni bek-a moze momak...

Darmian bi bio dobar u smislu podmladjivanja ekipe, a to mora biti pravac u kojem se ide...dvogodisnji plan: Morata, Iturbe, Saciri-(obavezno dok je na prodaju, kajat cemo se ako ga ne uzmemo), Darmian, neki mladi stoper i mladi veznjak+ Berardi i Skufe

s tim da bi se odrekao Bonucija ili Ogbone i pomirio sa prodajom Vidala ili Pogbe naredno ljeto
Saciri ce vec ovo ljeto negdje, otkad je Scuffet Juventusov igrac?

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 09 jul 2014, 20:53

Morata, Evra i Iturbe aBd stizu, manje-vise je sve dogovoreno, a Marotta prodaje skart nikada lakse i za neocekivano lijepe novce.
Moja pocetna skepsa jenjava i optimizam raste.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 09 jul 2014, 21:12

Pogba je napisao/la:Morata, Evra i Iturbe aBd stizu, manje-vise je sve dogovoreno, a Marotta prodaje skart nikada lakse i za neocekivano lijepe novce.
Moja pocetna skepsa jenjava i optimizam raste.
:thumbup:

Ja svake godine vidim napredak kod Juventusa, ma koliko mali sve dok je napredak ja sam zadovoljan.

Quagliarella is set to complete his move to Torino next week for 3M.
- SKY

Tamam, samo da se oslobodimo njegove plate.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 09 jul 2014, 21:19

Juventus & Real Madrid have reached an agreement for Alvaro Morata, the Italian club will pay €18m + bonuses (to be paid over 4 years). [@DiMarzio]

Juventus & Real Madrid are still negotiating for the buy-back option. Real want a buy-back option of €25m, but Juve want €36m. [@DiMarzio]
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 09 jul 2014, 21:21

Marchisio je napisao/la:Juventus & Real Madrid have reached an agreement for Alvaro Morata, the Italian club will pay €18m + bonuses (to be paid over 4 years). [@DiMarzio]

Juventus & Real Madrid are still negotiating for the buy-back option. Real want a buy-back option of €25m, but Juve want €36m. [@DiMarzio]
:clap:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 09 jul 2014, 21:23

Cujem sad da je Marotta isposlovao deal gdje bi platili dva miliona u prvoj godini. Nakon jedne sezone Real bi imao mogucnost da ga otkupi za 30 miliona. Ako to ne urade Juventus placa po 8 miliona u dvije naredne godine, a Real gubi mogucnost otkupa.

Ako je ovako, Beppe, naklon jos jednom. :bow:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 09 jul 2014, 21:27

IlCapitano je napisao/la:Cujem sad da je Marotta isposlovao deal gdje bi platili dva miliona u prvoj godini. Nakon jedne sezone Real bi imao mogucnost da ga otkupi za 30 miliona. Ako to ne urade Juventus placa po 8 miliona u dvije naredne godine, a Real gubi mogucnost otkupa.

Ako je ovako, Beppe, nklon jos jednom. :bow:
:clap:

Di Marzio
Juan Iturbe and Juventus are increasingly closer. The deal with Hellas Veron hasn’t been defined in all the details, it will took some time, but Juventus are convinced to be able to acquire the Argentinian. The sporting director Fabio Paratici told that to Iturbe’s agent Pierpaolo Triulzi during their meeting in Milan.

Iturbe and Juventus have agreed to terms a while ago, during today’s meeting Juventus’ executive explained their intention of closing the deal soon, the right days could be the first ones of next week. Marchione, the other agent of Iturbe, will arrive in Italy on Sunday. They will try to complete the negotiation with Hellas Verona in those days, there are still few steps to complete.

Iturbe is waiting impatiently for the closure of the deal in Brazil, he’ll attend Argentina-Netherlands tonight. He could return in Italy on Monday or on Thursday, during the days of the possible ending of the negotiation. Juventus are convinced to pull this off, Iturbe is ready to pack and return in Italy.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 09 jul 2014, 21:29

IlCapitano je napisao/la:Cujem sad da je Marotta isposlovao deal gdje bi platili dva miliona u prvoj godini. Nakon jedne sezone Real bi imao mogucnost da ga otkupi za 30 miliona. Ako to ne urade Juventus placa po 8 miliona u dvije naredne godine, a Real gubi mogucnost otkupa.

Ako bude ovako, mislim da Beppe zaslužuje izvinjenje jednog momka sa ove teme :cool:

Ako budemo ovako plaćali, onda ovaj momak i nije skup, možemo biti na veoma dobrom dobitku uz postojeći rizik, ali ko riskira taj dobija :)

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 09 jul 2014, 21:30

Pa zar je neko mislio da kod nas rade levati?
Cak i da klauzula bude, to ide preko 30 milki sto je dobro kako god okrenete.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 09 jul 2014, 21:36

Taj dogovor je vec druga prica. Onda naklon do poda iako ima nekih sitnica koje mi jos uvijek smetaju al' eto nebi onda bilo bas tako crno s obzirom da se ukida klauzula.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

recoba20
Kontakt:

Post Postao/la recoba20 » 09 jul 2014, 21:39

gio10 je napisao/la:

Ako bude ovako, mislim da Beppe zaslužuje izvinjenje jednog momka sa ove teme :cool:

Ako budemo ovako plaćali, onda ovaj momak i nije skup, možemo biti na veoma dobrom dobitku uz postojeći rizik, ali ko riskira taj dobija :)
a da malo logiku ukljucimo. ko bi pristao da dobije 2 miliona pa da ako igrac bude dobar potrosi na njega 30 miliona a vec ga posjeduje? znaci real pristaje da potrosi 28 miliona za potvrdu da je igrac klasa?

moguce je jedino da je pao dogovor o buy back opciji od 30 miliona i placanja igraca od strane juvenusa na rate kao sto je i receno ali u tom slucaju juventus bi prvo morao platiti cijelog igraca pa tek onda ga vratiti nazad i zaraditi desetak miliona a ne 28. U svakom slucaju ako je tacno dobra je ovo klauzula za juventus, ali ne 28 miliona dobra

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 09 jul 2014, 21:41

10DelPiero je napisao/la:Taj dogovor je vec druga prica. Onda naklon do poda iako ima nekih sitnica koje mi jos uvijek smetaju al' eto nebi onda bilo bas tako crno s obzirom da se ukida klauzula.
Šta sve taj ugovor sadrzi, samo oni znaju.Uvjeren sam bio da nije ono crno na bijelo, dvije stavke, realu 22 miliona pa da ga otkupe za 30 ako hoce.Ne ide to tako, taj ugovor bi bio ono dvije stranice, ne bi se danima pregovaralo :nedam:

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 09 jul 2014, 21:45

recoba20 je napisao/la:
gio10 je napisao/la:

a da malo logiku ukljucimo. ko bi pristao da dobije 2 miliona pa da ako igrac bude dobar potrosi na njega 30 miliona a vec ga posjeduje? znaci real pristaje da potrosi 28 miliona za potvrdu da je igrac klasa?

moguce je jedino da je pao dogovor o buy back opciji od 30 miliona i placanja igraca od strane juvenusa na rate kao sto je i receno ali u tom slucaju juventus bi prvo morao platiti cijelog igraca pa tek onda ga vratiti nazad i zaraditi desetak miliona a ne 28. U svakom slucaju ako je tacno dobra je ovo klauzula za juventus, ali ne 28 miliona dobra
Pretpostavljam da ovo dva puta po osam miliona cemo platit real madridu otkupili oni njega ili ne.Oni ce te svoje dogovorene pare od 18 miliona dobit al kroz period od 4 godine a totalno ga mogu otkupit samo nakon jedne.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 09 jul 2014, 21:45

A ljudi dragi treba sacekati zvanicnu potvrdu. Veze mi nemamo sta se desava tamo izmedu njih, a ovi novinari znaju isto koliko i mi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 09 jul 2014, 21:47

Ma mene je odmah podsjetilo na Krkica i Romu.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 jul 2014, 00:58

kad se ukine ta klauzula Morata ce biti odlican posao..nekako imam dobar osjecaj za ovog momka

i ovaj Roho od vcrs ne bi bio los, sigurno bolje mlad momak pa i nek nekad kiksa nego Evra
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.