Rokoko87 je napisao/la:@sarajlijica
Niste vi džaba prvi favoriti lige!
Peroni Ivetić je gospodin!
Imenom jesmo prvi favoriti! Igrom i kadrom nismo! Jos kad dodas da nam sudijska organizacija nije naklonjena dobije mjesto u evropi zasluzeno!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Rokoko87 je napisao/la:@sarajlijica
Ne bi ja rekao da je to do toga je li dorastao zadatku ili nije, ono mi vise planski izgleda. Može se pogubiti kod prekršaja i sl. ali ne može se pogubiti kod procjene nadoknade. Ne mislim da je Željo platio sudiju, možda je savez pogurao, možda sam od sebe navlači za Željezničar. A to da nije bitno uticalo na rezultat se može reći ali ista je priča bila da Valjić nije bitno uticao na rezultat prošle godine na Koševu jer se tako činilo, a znali smo da možemo bolje što smo i pokazali u sljedeća 3 meča s Sarajevom.Virtu4l je napisao/la:Sudija nije dorastao zadatku, pogubio se, a nije ni prvi ni posljednji, ipak nije bitno uticao na rezultat. Zar ne msliš da je Škahić trebao dobiti crveni za onaj udarac nogom u glavu u našem kaznenom prostoru?pinoglavi je napisao/la:To je toliko smijesno komentarisati jer ne znam odakle bi krenuo pa sam i zaobisao sve to. Na stranu sto se i nije ocekivao fair-play od njih jer to nije u sklopu filozofije, sudija je morao vratiti prekrsaj. Mislim da 3 min nadoknade najbolje oslikava sudjenje sinoc. Nadam se da ce na Tusnju biti fer sudjenje pa i nek nas pobjede 0-3 samo pruzit ruku boljem i to je to.
Igrački kadar koji posjedujete je daleko najjači u ligi, čak bih se usudio reći i šire!Sarajlijica1946 je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:@sarajlijica
Imenom jesmo prvi favoriti! Igrom i kadrom nismo! Jos kad dodas da nam sudijska organizacija nije naklonjena dobije mjesto u evropi zasluzeno!
To je recenica nekog ko nije pogledao utakmicu ove sezone! Onaj garo je zvijer, kako je brz nestvarno.Rokoko87 je napisao/la:Igrački kadar koji posjedujete je daleko najjači u ligi, čak bih se usudio reći i šire!Sarajlijica1946 je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:@sarajlijica
Primijetili su iz Groningena njegovo preskakanje lopte.irfo je napisao/la:Na kog je red iz Radnika danas da preskoci loptu
PrejakoKonzerva je napisao/la:![]()
![]()
nevjerovatna atmosfera i najveci fudbalski giganti se nebi postidjeli atmosfere
Ja.arelinho je napisao/la:Ko se ovo pravio pametan pa prijavio postove sa prepucavanja i zbog toga zaključali temu? Fuj
Šta je to onda toliko bilo da si ti prijavio? Napiši na pp.Virtu4l je napisao/la:Ja.arelinho je napisao/la:Ko se ovo pravio pametan pa prijavio postove sa prepucavanja i zbog toga zaključali temu? Fuj
Cetvrti gol je kriminal, kad je vec prekinuo igru, trebao je vidjeti sta je s onim igracem koji je lezao.propuh je napisao/la:Koliko serete na sudjenje ni blizu nekorektnog sudija je imao nejoliko greski koje ni priblizno nisu uticale na tok igre i rezultat. Prije svega igranje rukom igraca Slobode haman na centru, minut dva nadoknade smanjio i sto ije dao crveni nikome od igraca Slobode kada su ga okruzili.
Sto se tice cetvrtog gola onakva izvodjenja prekida u ligama petica na foru su na svakoj utakmici normala i samo kod nas je to problem jer je Stana zabio golcinu.
Na kraju sudjenje je predobro kakvo zna biti u ovoj ligi.
I koja poenta je ovog kmecanja cestitaj pobjedu i okreni se iducoj utakmici. Sinoc je Sloboda na terenu razbijena iako je dala dva gola pa toni ne izgleda tako. Iduca stanica nama Mostar idemo se nadigravati, Tuzlacima dolaze kone pa se i vi nadigravajte pustite se supljaka.
Kako ste imenom prvi favoriti?Sarajlijica1946 je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:@sarajlijica
Uvijek je cilj europa, a šta se više uradi to je dobro. Ni vi nećete u europu.samirr je napisao/la:Nece Zeljo biti prvak djaba im i sudije kad su kit.a od ekipe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.