Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- masteRofPoker
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Ma Morata je najveca zelja koju je Conte imao tako da je ovo samo ispunjenje zelje za njega. Treba cekati zvanicno pa da vidimo kakav je transfer.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma Morata ce kao igrac biti dobar, nema puno boljih mladih napadaca od njega u evropi u ovom momentu, posebno da iza sebe imaju vec toliko iskustva..
cak i cijena od 20-ak miliona je realna, medjutim ta klauzula je ukakila sve...znaci da ako Morata uspije Real ce za manje od 10 miliona ( mi mu placamo platu) dobiti nazad WC domaceg igraca, a ako Morata flopira unovcili su ga prilicno dobro..
sa tom je.enom klauzulom kako god okrenes ovo je odlican posao, ali za Real..da nema iste, radovao bi se Morati, ovako jos jedan los posao..ako ces dovodit mlade igrace, a moras jer to je jedini put za sirotinju, afirmiraj ih kod nas a ne da pravis za drugi tim igraca..
ako ne bude buy back klauzule to sve mijenja, onda je jako dobar transfer.
cak i cijena od 20-ak miliona je realna, medjutim ta klauzula je ukakila sve...znaci da ako Morata uspije Real ce za manje od 10 miliona ( mi mu placamo platu) dobiti nazad WC domaceg igraca, a ako Morata flopira unovcili su ga prilicno dobro..
sa tom je.enom klauzulom kako god okrenes ovo je odlican posao, ali za Real..da nema iste, radovao bi se Morati, ovako jos jedan los posao..ako ces dovodit mlade igrace, a moras jer to je jedini put za sirotinju, afirmiraj ih kod nas a ne da pravis za drugi tim igraca..
ako ne bude buy back klauzule to sve mijenja, onda je jako dobar transfer.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ne kontam cemu hvaljenje ovog sto se kupuje na rate? pa svi klubovi danas manje vise igraca placaju na rate u par godina, nije niko lud da sebi natovari transfer od 20-30 i vise miliona i da to moraju sve odmah isplatit.
50mil ce Marotta izvalit za dva talentovana igraca koja ce sjedit na klupi
50mil ce Marotta izvalit za dva talentovana igraca koja ce sjedit na klupi

- Contentissimo
- Kontakt:
Transfer kao transfer i nije los, placanje ce biti na rate naravno...ali bode u oci ova klauzula, dakle ako kojim slucajem Morata kod nas eksplodira RM za 10 miliona dobija izgradjenog spica...pa bem mu majku nismo mi nicija filijala...ali kad pogledas s druge strane, Morata nikad nece biti dovoljno isplativo ime marketinski realu, jer oni svake godine dovode "imena", i s te strane sumnjam da ce uzeti Moratu, ma koliko on golova dao.
Sta drugo reci nego, dobrodosao Morata!
Sta drugo reci nego, dobrodosao Morata!
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Nekako sam između što se tiče ovog transfera, ali mi ovo nikako ne liči na Marottin način poslovanja. Morata mora biti velika želja Contea, jer sumnjam da bi Marotta sam izdvojio ovaj iznos još na to sve momku ističe ugovor naredne sezone, ne ide mi to sa Marottom nikako.
Teško da će se on i vratiti u Real, morao bi zabiti 30+ golova u sezoni, a odbio je ove klubove sa manjim imenima, tako da je imao želju da dođe u Juventus, pa ako uspostavi dobar odnos sa ekipom i navijačima možda se i ne bude htio vratiti
.
Teško da će se on i vratiti u Real, morao bi zabiti 30+ golova u sezoni, a odbio je ove klubove sa manjim imenima, tako da je imao želju da dođe u Juventus, pa ako uspostavi dobar odnos sa ekipom i navijačima možda se i ne bude htio vratiti

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Doš'o Morata... hajmo svi izvršit kolektivno samoubistvo, ne kontam otkud tolika količina pesimizma i patetike.

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
zat sto smo dali 22 miliona da bi se sad molili da nam igrac bude "et onako", jer ako eksplodira uzese ga veliki sebi dodzaba..
zat sto smo ovim pokazali koliko smo trenutno maaali u odnosu na ove velike klubove
umjesto da se radujes jednom od najboljih mladih napadaca u evropi, ona konjina uspije i to uprskat...sad cekam da me neko obraduje da ta klauzula vrijedi godinu-dvije, ne vise jer nece Morata u prve 2 god eksplodirat toliko da ga Real pozeli sebi
oj sunce ti je.em sta sam docekao, da molim boga da nam igrac ne igra toliko dobro da ga Real kojeg smo vazda guzi.li ne uzme sebi dodzaba ...
i ovaj pita cemu pesimizam
zat sto smo ovim pokazali koliko smo trenutno maaali u odnosu na ove velike klubove
umjesto da se radujes jednom od najboljih mladih napadaca u evropi, ona konjina uspije i to uprskat...sad cekam da me neko obraduje da ta klauzula vrijedi godinu-dvije, ne vise jer nece Morata u prve 2 god eksplodirat toliko da ga Real pozeli sebi
oj sunce ti je.em sta sam docekao, da molim boga da nam igrac ne igra toliko dobro da ga Real kojeg smo vazda guzi.li ne uzme sebi dodzaba ...

Renome lige je takav da veće prihode ne možemo imati i Sanchez recimo ode u Arsenal iako je na nas čekao do zadnjeg trena.
Juve nije srozao renome lige, krivce treba trazit negdje drugo.
Morata je želja Antonia Contea, sad sav taj pesimizam treba usmjerit ka njemu jer je on odavno trazio taj transfer, jer zeli mlade i gladne igrace.
p.s. kad smo bili 2 puta 7 mjesto nisam vidio ovoliko pesimizma al eto, valjda smo sad jos losiji.
Juve nije srozao renome lige, krivce treba trazit negdje drugo.
Morata je želja Antonia Contea, sad sav taj pesimizam treba usmjerit ka njemu jer je on odavno trazio taj transfer, jer zeli mlade i gladne igrace.
p.s. kad smo bili 2 puta 7 mjesto nisam vidio ovoliko pesimizma al eto, valjda smo sad jos losiji.
Carlo Laudisa @carlolaudisa · 15m
La #Juve incontra l'agente di #Iturbe. La trattativa con il #Verona entra nella faae decisiva #gds
Morata,Evra,Iturbe..
Ja sam i za dolazak Darmiana, bek za narednih 7-8god. treba uvaliti Quaglia u deal za njega.
reaguj
Ja sam i za dolazak Darmiana, bek za narednih 7-8god. treba uvaliti Quaglia u deal za njega.

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Imam osjećaj da ćemo u augustu prodat Islu a kupit Darmiana ili Romula, te kaparisat onog mladog Zappacostu.

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlCapitano
- Kontakt:
ProsjekAndrej je napisao/la:Morata,Evra,Iturbe..
reaguj
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nije los Darmian, mada mislim da mu se napuhala cijena nakon SP-a vise nego sto realno vrijedi..kako god bolje nego Vrsaljko..mada bih ja volio da se ostavi Isla bar jos jednu godinu, da pokaze koliko moze kao desni bek-a moze momak...
Darmian bi bio dobar u smislu podmladjivanja ekipe, a to mora biti pravac u kojem se ide...dvogodisnji plan: Morata, Iturbe, Saciri-(obavezno dok je na prodaju, kajat cemo se ako ga ne uzmemo), Darmian, neki mladi stoper i mladi veznjak+ Berardi i Skufe
s tim da bi se odrekao Bonucija ili Ogbone i pomirio sa prodajom Vidala ili Pogbe naredno ljeto
Darmian bi bio dobar u smislu podmladjivanja ekipe, a to mora biti pravac u kojem se ide...dvogodisnji plan: Morata, Iturbe, Saciri-(obavezno dok je na prodaju, kajat cemo se ako ga ne uzmemo), Darmian, neki mladi stoper i mladi veznjak+ Berardi i Skufe
s tim da bi se odrekao Bonucija ili Ogbone i pomirio sa prodajom Vidala ili Pogbe naredno ljeto
Pogba će biti prodan, to je samo pitanje sezone.
Bolji je od Vrsaljka definitivno al' ništa bolji od Abatea.. Bolje ostaviti Islu i dati mu šansu, al' pravu šansu, ne u smislu da 2-3x bude starter u sezoni..
Iturbe je klasično desno krilo, ako njega dovedemo vjerovatno se prelazi na 4-3-3 što me raduje, al' nisam nešto optimističan u vezi njega, mislim da je precijenjen..
Negdje sam pročitao da PSG sprema ponudu od 75 mil za Pogbu.. Ako je to istina (a vjerovatno nije) prihvatiti odmah, mada, ja bi bio zadovoljniji sa 50 mil + Verratti/Moura ..
Iturbe je klasično desno krilo, ako njega dovedemo vjerovatno se prelazi na 4-3-3 što me raduje, al' nisam nešto optimističan u vezi njega, mislim da je precijenjen..
Negdje sam pročitao da PSG sprema ponudu od 75 mil za Pogbu.. Ako je to istina (a vjerovatno nije) prihvatiti odmah, mada, ja bi bio zadovoljniji sa 50 mil + Verratti/Moura ..

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
Buffon
Lich Barzagli Chiellini Evra
Vidal Pirlo Pogba
Iturbe Llorente/Morata Tevez
4-3-3
Lich Barzagli Chiellini Evra
Vidal Pirlo Pogba
Iturbe Llorente/Morata Tevez
4-3-3
Onda ce se morat dovest jos 5 napadac i jedan LB, ako nista neki nas iz omladinskog pogona.
Allegri je gospodin!
Marotta je klub naguzio pred realom samo tako. Ko bi normalan pristao na ovaj deal? Svaka čast debilima.
Sramota.
Over and out.

Sramota.
Over and out.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.