BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Damir treca alternativa za MD mastersa u Sangaju. Bilo bi jako dobro da izbjegne kvale 

- NerminFatic
- Kontakt:
Ma on je vec in jer special exempt nema ko dobiti. Samo da iskoristi ovu sansu.

Mirza jedini sportista na svijetu koji 10 puta bolje igra za reprezentaciju nego za klub, ili u slucaju tenisa na ostalim turnirima.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Evo i zvanicno je upao u MD.NerminFatic je napisao/la: ↑25 sep 2024, 22:40Ma on je vec in jer special exempt nema ko dobiti. Samo da iskoristi ovu sansu.![]()

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Damir na Monfilsa u prvom kolu mastersa u Shanghaiu
Monfils-Baez-Humbert-Alcaraz-Paul-Sinner-Đoković do prve hiljadarke.

- NerminFatic
- Kontakt:
Jako tezak. Gael spada u onu grupu tenisera koji nikako , posebno na hardu ne odgovaraju Damiru. Pogledati samo njihova dva posljednja meca na tvrdoj podlozi. Covjek udara tako jako da izbija reket iz ruke. Na zemlji je bilo lakse pa ga je tako i dobio Damir na ch u Ceskoj prosle godine. Daj Boze da mu zasteka kuk ili koljeno, inace mrka kapa. Prije mjesec i po je srusio Alcaraza, sta dalje pricati. Ipak, nadamo se cudu.

-
- Kontakt:
hm59 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 15:55Vozdra generacijo![]()
Ja jos nisam provario ovaj porazNe pusim, ali sam nekad znao popiti litar vode gledajuci ga u jednom mecu. Zadnjih godina sam ohladio, ali me je ponovo povratkom u top100 malo trgnuo. Ipak sada nastojim da koliko mogu kontrolisem emocije.
Ipak je njemu najgore, kad ovako 99%-u pobjedu prospe, vjerovatno ni sam ne zna kako.
- 10 bodova i 16 k$ vise od ocekivanog, realno sa ove turneje po Aziji.

- Na callenger-u u Hangzhou-u bi R16 bilo ok, a QF odlicno, sedmi je nosioc. Time bi anulirao 25 b. iz Bratislave.
- Nikad prezaliti poraz od Hijakata-e
Ima jedna crnogorska: "'ebo coeka koji rekne, pa ne porekne"

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Damir uskoro drugi mec na centralnom terenu. SK HD prenosi... 

vidio, probao, hajd sad, ziv bio, poslusaj i odigraj koji challenger, veliki je ulog u igri za narednu sezonu:-)
kako li je njemu kad zna da mu protivnik moze uzeti servis kad pozeli:-)
Oba brejka za set i mec sa nulom gubi jadnik.
eto ga dzumko, neces da slusas, hoces 1 mec sedmicno da igras, sad se grebi i ti i grand slam.
Oba brejka za set i mec sa nulom gubi jadnik.
eto ga dzumko, neces da slusas, hoces 1 mec sedmicno da igras, sad se grebi i ti i grand slam.
Ja sam skoro pisao da on i jes samo za CH turnire, da bi svaki iole ozbiljniji protivnik njega lagano dobijao, evo to se i vidi sa zadnja dva meca, bolje bi mu bilo da je igrao CH turnire i upao medju top80 i sebi zagarantovao top100 ove godine pa da igra MD prvog GS turnira.
Al hajd ima jos par turnira valjda negdje uzme jos 50-ak bodova koliko mu treba po meni da bude sig u top100
Al hajd ima jos par turnira valjda negdje uzme jos 50-ak bodova koliko mu treba po meni da bude sig u top100
Slazem se da je pogrijesio, valjda je nakon ova dva turnira i on svjestan toga. Problem je sto kod ovih ozbiljnijih igraca tesko moze napraviti brejkova onoliko koliko izgubi svojih servis-gejmovaronaldo99 je napisao/la: ↑14 okt 2024, 18:04Ja sam skoro pisao da on i jes samo za CH turnire, da bi svaki iole ozbiljniji protivnik njega lagano dobijao, evo to se i vidi sa zadnja dva meca, bolje bi mu bilo da je igrao CH turnire i upao medju top80 i sebi zagarantovao top100 ove godine pa da igra MD prvog GS turnira.

Sada idu dva challengera, pa valjda osvoji koji bod...
Šta se dešava sa Deom i Nefisom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.