Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Sissoko
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Sissoko » 09 jul 2014, 08:52

Pogba je napisao/la:Tako je to danas. Kada pogledas ovu cifru malo budu smijesna pisanja i suskanja oko Vidala i 40 miliona. :lol:

Istina, i Immobilea smo cijenili oko 20 miliona, a za moj ukus je Morata bolji igrac, mladji i potencijalno moze vise uraditi u karijeri. S te strane i nije fula.
Slažem se.
Morata je talentovaniji od Immobilea i postoji mogucnost da zaista proigra u Italiji, a ako proigra i Real ga otkupi mi fino 30 miliona i kupimo opet sebi pristojnog napdaca.Moraš riskirat.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 09 jul 2014, 08:57

Johny je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ce Juve platiti 22 miliona za klasicno drvo kao sto je Morata.Yebo majku neki dan nudili za Alexisa 18 :lol:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Juventus nikad nije nudio za Sancheza 18 miliona ili ti cigani kako ti Juventus nazivaš, prvo se informiši o ciganima pa pričaj inače glup ispadaš.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 09 jul 2014, 08:59

Stvarno mi nije jasan ovaj potez vaše uprave. Po mom mišjenju bolje da ste za te pare zadrzali Immobilea koji je vec dokazan igrač u Serie A, al to mogu shvatit ako je zelja trenera i u njemu vidi idealnog igraca za tu poziciju. Ipak je trener taj koji odgovara za rezultate.
Al ovu kaluzulu jednostavno nisu smjeli dozvoliti. Levante, Getafe and co. to mogu, ali klub sa takvim renomeom jednostavno to sebi ne smije dopustiti.
Il Club più titolato al mondo!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 09 jul 2014, 10:27

Sissoko je napisao/la:
Pogba je napisao/la:Tako je to danas. Kada pogledas ovu cifru malo budu smijesna pisanja i suskanja oko Vidala i 40 miliona. :lol:

Istina, i Immobilea smo cijenili oko 20 miliona, a za moj ukus je Morata bolji igrac, mladji i potencijalno moze vise uraditi u karijeri. S te strane i nije fula.
Slažem se.
Morata je talentovaniji od Immobilea i postoji mogucnost da zaista proigra u Italiji, a ako proigra i Real ga otkupi mi fino 30 miliona i kupimo opet sebi pristojnog napdaca.Moraš riskirat.
Al' druze kakav je to rizik, nepotreban i smijesan. Covjek ako postane zvijer bit ce ti krivo radi bijede koju uzimas a ako ne postane bit ce ti krivo 22 mil. koja si dao znaci po meni samo lose-lose situacija. Evo cijena Shaqirija se vrti oko tih 20 mil. koji je na kraju krajeva mozda i potrebniji igrac od ovog. U svakom slucaju nije udure da Juve daje mogucnost otkupa, prvak jedne zemlje, iz lige koja spada medu top 5 a cifra tj. razlika otkupne klauzule i kupovne cijene 10 mil. to je nikakva razlika za nas.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 09 jul 2014, 10:30

Očajno. Morata je imao ugovor do narednog ljeta i njegov transfer iznosi 20 miliona.. :nene:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 09 jul 2014, 11:19

Ja jos odbijam vjerovati da bi Marotta izvalio tek tako 20 miliona za njega. Jos se nadam da je sve patka k'o prosle godine sa Higuainom. :pray:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 09 jul 2014, 12:08

Ovo bi stvarno mogao biti izuzetan transferski promasaj.. Davati 20mil na igraca koji je slabiji, i to pofino, od Nanda mi se ne cini razumnom i racionalnom odlukom.... Znaci bolje Drogba za dzabe nego ovaj kloc za cvaju u svakom trenutku.... Ionako ce biti back-up.... I dajte se ne zavaravajte za ovu klauzulu... Bas ce Real vracati ovog levata, kao i onog Joselua u Bundesligi... A u napadu ljudi dovode Falcaoa, a imaju i Benzemu.... Zasto ce im, da im grije stolicarke kad izlaze da se ne prehlade.... :facepalm:
A u Serii A imas onakvog potencijala Berardija koji ima predispozicije da bude najbolji napadac danasnjice.... I on nece dobiti sansu u Juvetu, a spanska letva hoce, iako je ovaj dokazao u jadnom i slabom Sassuolu kakav je igrac, kad ih je prakticno sam ostavio u Ligi.... Logika :puke: ... Nadam se da Conte nije za ovo odgovoran jer bi mu to bio jos jedan veliki minus... U smislu da je kloc njegova zelja...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 09 jul 2014, 12:13

Klauzla je kenjanje po klubu i navijačima, ali ni ona kao takva nije srž problema.

Poenta je da nam takav igrač NE TREBA. Imaš igrača kojeg si doveo mukte upravo iz razloga da bi imao para za druge pozicije koje GORE I NEOPHODNO IH JE POKRIVATI. Ali ne i pored toga ti dovodiš još jednog istog igrača i onda naravno nemaš para, nego se brukaš sa smješnim ponudama.

Ostaje nada do zadnjeg trenutka da nas neko dobro zajebava.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 09 jul 2014, 12:15

Marota je odbijao klubove poput Monaca,Wolfsburga... samo da bi dosao kod nas. To se ceni.
I da, Marotta sigurno tih 22mln. na rate.
Alvaro Morata a "Marca" sul passaggio alla Juventus: "Sono felicissimo, è una sfida personale"

Benvenuto Morata & Evra
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 09 jul 2014, 12:19

Ako ima otkupna klauzula onda ga j ebi. J ebo ti odma' nas et :urnebes:
Allegri je gospodin!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 jul 2014, 12:20

rijetko real talente prodaje bez otkupne klauzule..kad su je ugradili u Karvahala koji tad nije bio neko ime, da ne ugrade u Moratu jednog od vecih talenata na poziciji spica
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 09 jul 2014, 12:26

Morata za Marcu: "I'm very happy. For me it's a personal challenge, Juventus will almost certainly become a reality by next Monday."
Allegri je gospodin!

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 09 jul 2014, 12:28

ultrasstyle_tz je napisao/la:rijetko real talente prodaje bez otkupne klauzule..kad su je ugradili u Karvahala koji tad nije bio neko ime, da ne ugrade u Moratu jednog od vecih talenata na poziciji spica
Ako ovaj panj proigra za 10ak miliona će ga vratiti.

S druge strane Juventus radi tih 10 miliona rizikuje mnogo šta.

Bez dileme, sjajan posao.

Mislio sam da samo Rafa finansira Realove skupe transfere, ali sam se prevario.

:sick:

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 09 jul 2014, 12:30

Pa trebala je Realu filijala i u italiji.

According to rumors, we are inserting a clause in controriscatto: Morata can decide whether to stay or go to Juventus to Real .

Atleti to beat Juve for Iturbe?

Atletico Madrid have emerged as new favourites to sign Juan Iturbe, with reports that the Spanish side are set to outbid Juventus.

The Bianconeri had been seen as almost on the verge of signing the Verona playmaker, but Corriere di Verona believe that the Spanish side are now firmly in contention.

Coach Diego Simeone sees the Argentine as ideal for his new attacking line-up, as the champions look to refresh following the departure of Diego Costa.

The paper claims that the Vicente Calderon outfit are prepared to offer €25m for Iturbe, and send Leo Baatistao to Andrea Mandorlini’s men.

Juve are thought to be willing to only part with €23m.

:pray:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 09 jul 2014, 12:35

Ma ne'a ništa od tog.
Allegri je gospodin!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 jul 2014, 12:36

Iturbe je dobar mlad, kao i Morata(bez klauzule)..ali to su stvari koje smo trebali poceti raditi vec prije godinu-dvije, dok nam Verati nije smio uteci radi 5 miliona pa taman da glave lete

takodjer misljenja sam da bi morali krenuti po Sacirija cak i prije nego po Iturbea kad smo vec ocekivano ispusili Sanceza
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 09 jul 2014, 13:10

Nisam htio pisati nista o transferima mislio da odmorim mozak medutim ovo oko Morate nevidena glupost dati 22 miliona :crazy: i jos ako proradi vratiti ga Realu :facepalm: :facepalm:

Marotta :salut: :salut: :bow: :bow:

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 09 jul 2014, 13:30

Ni meni se ova klauzula ne svidja, ali treba sacekati i zvanicno da vidimo!
Sto se Morate tice ja nisam od onih sto odmah pljuju igraca a on ni minute nije odigrao za nas, treba sacekati pa vidjeti, ono sto sam ga gledao u Realu, po meni mogao bi nam biti od koristi, ima finu tehniku, mlad je, moze napredovati, ali kazem opet treba sacekati i vidjeti kako ce se snaci u Italiji!

Za Evru se nadam da ce biti od koristi, da ce naci motiv u novoj sredini i novom klubu jer je u ManUtd zadnju sezonu bio los
1946

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 09 jul 2014, 14:12

Pogba odigra sezonu odlicnu, experti kazu da je talentovan i vrijedi do 80milion eurica, po nama ovdje i do 100 :) Morata isto godiste, okosnica evroposkog prvaka, solidne 2 sezone u ovakvom timu reala,cak je u finalu bio odlican, experti kazu da bi mogao biti top napadac,plus na to sve Conte ga je zacrtao odavno, njegova velika zelja! i za nas je previse 20miliona! Jednostavno placas njegove godine, talent, ostalo ako nam se poklopi,poklopi ! Tako je to u nogometu ! Jbg.. gdje je logika?! Ali iskreno mislim da je otkupna klauzula jedno veliko sranje ! Barem je trebao nagurati do 40 !
Max Allegri

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 09 jul 2014, 14:16

Sve ovo mirise na promjenu formacije. Dovodimo beka i napadaca, trkamo se za jos jednog (Iturbe), a kako vidim vratili smo Pasquata. Pitanje je sad hocemo li njega na posudbu opet slati ili sta vec.

Sorensen se vratio, da li ga ostavljaju kao 6. izbor za stopera ne znam, ali ako dodje do promjene formacije onda ce Bonucci/Ogbonna/Sorensen/Caceres na klupu ili Caceres eventualno na beka, ako ode Isla.

Dovedemo li jos jednog veznog onda ce on i Asamoah biti back up, a opet Padoin visak.

I sta kritikujete Marottu, covjek dosao u klub, doveo Teveza, Vidala, Pirla, Barzaglia, Llorentea, Pogbu za 22 miliona eura, a da ne spominjemo da to ide na rate, vako-nako. Istina nakon nekih promasaja, ali isti taj Melo kojeg spominjete je bio nas najbolji igrac u posljednjoj sezoni, cak bolje od Krasica odigrao.

I sad fino saberite vrijednost ovih dovedenih igraca za 22 mil € i skulirajte se malo.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.