Svaka cast

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Svaka cast
Surreal je napisao/la: ↑04 okt 2024, 22:10Tako lijepa država, sa tako apsurdnim liderima da je to strašno. Jasno, tek će sada doći do metamorfoze kvazi političke-elite u populističke lešinare (jer svaki glas i politički poen je bitan, pa makar gazili i preko leševa, nije li tako?)
Sve mi je ovo jadno i volio bih da osjetim kako je to živjeti u zemlji gdje je neko sposoban da preuzme i dio svoje krivice i prihvati neku odgovornost i gdje političke face nisu klovnovi, ali očigledno da to neću dočekati. Narod ovdje je još jednom pokazao o kakvim veličinama se radi i nadam se da će svi biti okej i da je ovo kraj njihove agonije.
Od doceka ce se zaraditi pa bar dupla cifra na nocenjima i trosenju para turista sigurno, tako da grad komotno moze uplatit milionce za poplavljena podrucja i opet ovo organizovat "za dzabe". Ispravite me ako grijesim.PapakIzSa je napisao/la: ↑04 okt 2024, 22:44https://www.onlinepeticija.com/preusmje ... _podrujima
POTPISITE
Jedino glupa osoba te moze pogresno shvatiti jer je apsolutno normalno razmisljanje za razliku od svih onih koji su se od pocetka naklatili na tu proslavu nove godine. Ko god i nije u ekonomiji ali ima pola mozga zna da ako se pare ulazu i obrcu moze jos veci iznos nastati i tako drzave i sistemi i funkcionisu.Kaunas je napisao/la: ↑04 okt 2024, 23:04Od doceka ce se zaraditi pa bar dupla cifra na nocenjima i trosenju para turista sigurno, tako da grad komotno moze uplatit milionce za poplavljena podrucja i opet ovo organizovat "za dzabe". Ispravite me ako grijesim.PapakIzSa je napisao/la: ↑04 okt 2024, 22:44https://www.onlinepeticija.com/preusmje ... _podrujima
POTPISITE
Iskreno mislim da bi ovo bio bespotrebni udar i na ugostitelje i sve ostale koji profitiraju na turizmu a moze se sigurno ova cifra uplatit od profita od te noci. Znaci poplavljena podrucja bi svakako dobila tu cifru plus svi ostali.
Nadam se da necu bit pogresno shvacen.
I ova raja u Konjicu što iznajmljuju kuće i stanove, masovno nudi ljudima koji su ostali bez krova nad glavom dzaba smještaj
Pa to je zalosno ako je takonebeskasila je napisao/la: ↑04 okt 2024, 23:31Dokazano da ovdje narodima trebaju samo nevolje da se koliko toliko ujedine. Ili poplave, potresi, pozari i tako te stvari
Ja sam se vise puta uvjerio da je tako. Kad je nevolja niko nista ne pita osim za pomoci. A kad je sve dobro brat sa bratom nece da prica.numanumaye22 je napisao/la: ↑05 okt 2024, 00:35Pa to je zalosno ako je takonebeskasila je napisao/la: ↑04 okt 2024, 23:31Dokazano da ovdje narodima trebaju samo nevolje da se koliko toliko ujedine. Ili poplave, potresi, pozari i tako te stvari
Evo me na straži u Čelebićima, svako jutro nam dovoze hljeb iz jedne pekare iz Jablanice. I baš maloprije pričam sa ovim momkom što nam je sad dovezao hljeb, pitam ga za situaciju tamo, kaže nema struje, nema vode, kaže kako sam ja čuo 14 mrtvih ima do sad i bruku nestalih. I baš mu ja govorim reko čitao sam za ovog momka juče što je spasio ljude i upao u bujicu. Kaže ovaj znam ga, to mi je kolega lovac, spasio ženu sa malom bebom i još nekoliko ljudi, okliznuo se, upao u bujicu, ne zna se ništa za njega...
Granitna lavina sravnila pola sela: Otpad iz kamenoloma iznad Donje Jablanice godinama nije odvožen. Bujice su ga samo pokrenule i usmjerile prema kućama!
Sad reče na BHT zvanično 13 ljudi mrtvo od toga 1 u Buturović polju jer je neko jučer 2 puta prijavio tijelo.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑05 okt 2024, 10:09A jel istina da se traga za još mnogo ljudi?
Jel moguće da su nestali u bujicama, da su ostali zarobljeni u kućama..
Yebem ti drzavu u kojoj se mora desiti tragedija da neko reaguje na kriminal i nemar.Fuj, yebem li vam familiju nesposobnu, najvece prkno Evrope.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], kraljttbvb i 8 gostiju.