FC Internazionale Milano - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Jericho
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Transferi

Post Postao/la Jericho » 01 sep 2025, 19:12

7 veznih, svih 7 box to box veznjaka, nitko čunj ne moze prediblat. Umjesto da se islo all in na Lookmana, Ardu Gulera, Nicu Paza ili nekog kreativca oni su ulupali 50mil na Henriquea i Dioufa, obojica ce godine na posudbe u Torino i Genou... doktorski. Akanji je takodjer rijetko glup igrac. Nista bolji od Bissecka
#SuningOUT

GeriOldman
Kontakt:

Post Postao/la GeriOldman » 01 sep 2025, 19:13

Na stranu što Pavard nije ni sjena igrača od ranije i što je često povrijeđen, ovo raditi može samo budala. Ja konto doveli akanjija da ne moram gledati deduku acerbija oni otjeraju pavarda. Ovaj klub je stvarno teška komedija, kad pomisliš da su se stabilizovali i krenuli normalno oni opet odrade kriminalan mercato i vrate se 5 godina iza. Samo sad nema inzaghija da pravi od govana pitu. A nije valjao pojedincima..
1921

ElPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la ElPrincipe » 01 sep 2025, 19:27

Jq sam se bio obradovo kad sam vidio da dolazi akandji al kad sam vidio da se mjenja sa pavara sve je to palo u vodu druga bi prica bila da je ovaj doso a pavar osto

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 01 sep 2025, 19:49

Sad je jasno zašto su doveli Chivua, ova sezona će biti teški fijasko ali će iskoristiti Chivua da svale krivicu na njega a ne na ekipu koja je odavno zrela za totalni remont i podmlađivanje.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.