Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Rios objasnio, nista dodati, nista oduzeti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
On da je prepoznao kvalitet Seje Salihovica ranije i ubacio ga umjesto Mede protiv Belgije vjerovatno ne bismo ni izgubili tu utakmicu, ne moram spominjati Vranjesa (Sunjica) u toj utakmici i losu Mesinu procjenu... ako nista pokazao je da napreduje i u tom segmentu....
Sto se tice njegovog rada kao selektora, tu mu niko nista ne moze spocitavati jer se vidi da je ozbiljno shvatio svoj posao i da se mnogo trudi, i zasigurno i jeste bio najbolje rjesenje za nastavak ovih kvalifikacija izuzev Vahida...samo se nadam da cemo sto prije doci do svoje igre, jer je jos ni u jednoj utakmici nismo imali, pa cak ni protiv Izraela (izuzev prvih 10min) i Andore ma sta ko mislio...
Sto se tice njegovog rada kao selektora, tu mu niko nista ne moze spocitavati jer se vidi da je ozbiljno shvatio svoj posao i da se mnogo trudi, i zasigurno i jeste bio najbolje rjesenje za nastavak ovih kvalifikacija izuzev Vahida...samo se nadam da cemo sto prije doci do svoje igre, jer je jos ni u jednoj utakmici nismo imali, pa cak ni protiv Izraela (izuzev prvih 10min) i Andore ma sta ko mislio...
Ne možeš Medunjanina ostaviti na klupi nakon što je odigrao najbolju utakmicu u dresu reprezentacije protiv Izraela.hurem je napisao/la:On da je prepoznao kvalitet Seje Salihovica ranije i ubacio ga umjesto Mede protiv Belgije vjerovatno ne bismo ni izgubili tu utakmicu
I da, tu 'svoju igru' kako kažeš, nikad više nećeš gledati. Ne bez Misimovića. Totalni fudbal koji smo igrali pod Ćirom i Sušićem se nikad više neće desiti. Bićemo ekipa koja igra na rezultat.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nase muke protiv Velsa se ogledaju u tome sto nismo imali Bešića,on nam je falio vise nego Dzeko.Nismo imali igraca koji ce od stopera ili golmana primiti loptu i brzo je povuci na njihovu polovinu,Anel je samo vrati Šunjiću ili Spahiću,Pjanić kad se vrati po nju isto daje najblizem igracu a ovaj je opet nazad stoperima.
Falilo je da Mume potegne i prodje kroz taj prvi bedem koji im je bio vec na centru i automatski bi im ta cvrsta i postojana formacija bila razbijena a dalje bi bilo vise opcija za prijetnju golu.
Cijelu utakmicu niko,ni jednom to nije smio uraditi,zato smo tesko dolazili do gola.
Falilo je da Mume potegne i prodje kroz taj prvi bedem koji im je bio vec na centru i automatski bi im ta cvrsta i postojana formacija bila razbijena a dalje bi bilo vise opcija za prijetnju golu.
Cijelu utakmicu niko,ni jednom to nije smio uraditi,zato smo tesko dolazili do gola.
A zamisli da Ramsey tu otme loptu Hadzicu/Besicu i samo je pruzi u prostor Bejlu jer stoperi su izlazili na pola cim im se ukaze prilika. To se zove suicid i karakteristicna je pojava kod jako losih reprezentacija a mi takva nismo.Fidelis je napisao/la:Nase muke protiv Velsa se ogledaju u tome sto nismo imali Bešića,on nam je falio vise nego Dzeko.Nismo imali igraca koji ce od stopera ili golmana primiti loptu i brzo je povuci na njihovu polovinu,Anel je samo vrati Šunjiću ili Spahiću,Pjanić kad se vrati po nju isto daje najblizem igracu a ovaj je opet nazad stoperima.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Znam druze da je rizicno ali to se mora kad nema drugog nacina.Zato stoper prati Mumeta da eventualno izgubljenu loptu evakuise izvan terena.To je redovna pojava u modernom fudbalu,Xavi i Iniesta su tako cijelu karijeru loptu prebacivali na protivnicku polovinu kad nema drugog nacina.Naravno da tada stoperi nece biti visoko nego ostati na svojim pozicijama a bekovi ce oprezno gledati da li da krenu naprijed ili da trce nazad u zavisnosti od toga je li igrac prosao ili je izgubio loptu.Bolanos je napisao/la:A zamisli da Ramsey tu otme loptu Hadzicu/Besicu i samo je pruzi u prostor Bejlu jer stoperi su izlazili na pola cim im se ukaze prilika. To se zove suicid i karakteristicna je pojava kod jako losih reprezentacija a mi takva nismo.Fidelis je napisao/la:Nase muke protiv Velsa se ogledaju u tome sto nismo imali Bešića,on nam je falio vise nego Dzeko.Nismo imali igraca koji ce od stopera ili golmana primiti loptu i brzo je povuci na njihovu polovinu,Anel je samo vrati Šunjiću ili Spahiću,Pjanić kad se vrati po nju isto daje najblizem igracu a ovaj je opet nazad stoperima.
Ko se sjeca utakmice protiv Austrije,Mume povukao hrabro i jako,odbrana pukla i na kraju Izo dao gol.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Iako sam rek'o da neću više, nemam pametnijeg posla 
Niko ne zamjera Meši, niti je iko protiv njega. Meša apsolutno dobro radi svoj posao. Stvari je koliko - toliko vratio u normalu. Jedno je prepustit incijativu protivniku i branit se, ne srljat prema naprijed, ići oprezno. A drugo je imati dosta veći posjed i ne napraviti nijednu ozbiljnu akciju za cijelih 70. min. Izmjene su lutrija, mogu upalit a i ne moraju, pogotovo kad ubacuješ igrača koji ne igra, nije neki extra kvalitet. Ne očekujem ni ja da idemo na sve ili ništa, ali očekujem da napravimo nekoliko dobrih šansi u utakmici, da imaš nekoliko šuteva u okvir gola, makar jedan korner u utakmici u kojoj moraš pobjediti.
Nemam ja ništa protiv da mi ovako pobjeđujemo. Ali problem je što bez igre pobjediš 1/10 a sa igrom je pobjeda u 90% slučajeva.

Niko ne zamjera Meši, niti je iko protiv njega. Meša apsolutno dobro radi svoj posao. Stvari je koliko - toliko vratio u normalu. Jedno je prepustit incijativu protivniku i branit se, ne srljat prema naprijed, ići oprezno. A drugo je imati dosta veći posjed i ne napraviti nijednu ozbiljnu akciju za cijelih 70. min. Izmjene su lutrija, mogu upalit a i ne moraju, pogotovo kad ubacuješ igrača koji ne igra, nije neki extra kvalitet. Ne očekujem ni ja da idemo na sve ili ništa, ali očekujem da napravimo nekoliko dobrih šansi u utakmici, da imaš nekoliko šuteva u okvir gola, makar jedan korner u utakmici u kojoj moraš pobjediti.
Nemam ja ništa protiv da mi ovako pobjeđujemo. Ali problem je što bez igre pobjediš 1/10 a sa igrom je pobjeda u 90% slučajeva.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
E to druze,ako hoces pobijediti utakmicu ne mozes igrati bez imalo rizika.Nasa igra je bila upravo takva,bez mrve rizika.To je proslo sad a sljedeci put?Unofficialpage je napisao/la:Iako sam rek'o da neću više, nemam pametnijeg posla
Meša pobjedi 4 utakmice, donese 12 bodova iz 5 utakmica, pobjedi direktne konkurente Izrael i Vels, izvadi nas iz dubokih gov.ana u kojima nas je ostavio Safet - a ovi forumski "strucnjaci" i dalje smaraju kako nemamo igre, kako igramo bez rizika, kako samo u 10% slucajeva takva igra može donijeti pobjedu i slicna preseravanja.
tražiti manu selekciji koja je ,do dolaska Meše, bila u totalnom rasulu i koja je neku noc nastupila bez 3 vrlo bitna igraca je cisto preseravanje, jer pojedinci nece da vide koliko je Vels jak i opasan... ljudi primili ukupno dva gola u kvalifikacijama do naše utakmice, a mi primili 10 - ali bitno je da smo tada igrali sa rizikom i mudima, dok su nas Kipar i Izrael klofali ko ćilim
tražiti manu selekciji koja je ,do dolaska Meše, bila u totalnom rasulu i koja je neku noc nastupila bez 3 vrlo bitna igraca je cisto preseravanje, jer pojedinci nece da vide koliko je Vels jak i opasan... ljudi primili ukupno dva gola u kvalifikacijama do naše utakmice, a mi primili 10 - ali bitno je da smo tada igrali sa rizikom i mudima, dok su nas Kipar i Izrael klofali ko ćilim

Zadnja izmjena: let3, dana/u 12 okt 2015, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
Šta ima delegat, nisam te prepoznaoBadrHari je napisao/la:Kako moze bolje , kako ?Adinjo je napisao/la:Bodove pisi, igru brisi.
Moze to i mora mnogo bolje, Mesa
Uzmi sve u obzir i skontaj malo prije nego sto napises ?

Prvo, nemoj se odmah praviti pametan. Bolje malo stani na loptu i razmisli.
Drugo, imao je Mesa tekmi prije ove gdje igra nije obecavala, zato sam i napisao da ovo moze i mora bolje, a tebi ako je ovo dobro, onda mi nemamo sta pricati.
Poz...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Svjestan sam koliko Miske fali i to sam vise puta naglasavao, ujedno i moj najdrazi igrac u reprezentaciji koji je ikada igrao...ali ne bih se slozio da vise necemo gledati takvu igru, mozda ne u potpunosti ali ipak cemo doci do te svoje igre, a ja je ocekujem u slijedecim formacijama (zavisno od protivnika) kada nasi igraci budu standardni, prije svega tu mislim na Medu jer je nakon Misketa on nas najsigurniji igrac s loptom u nogama, i gdje ce Pjanic dobiti potpunu slobodu u igri kao sto je to slucaj u Romi ove sezone (a ne klasicna 10), a pogotovo nakon sto se Edin i on uigraju u klubu...akoBogda.Virtu4l je napisao/la:Ne možeš Medunjanina ostaviti na klupi nakon što je odigrao najbolju utakmicu u dresu reprezentacije protiv Izraela.hurem je napisao/la:On da je prepoznao kvalitet Seje Salihovica ranije i ubacio ga umjesto Mede protiv Belgije vjerovatno ne bismo ni izgubili tu utakmicu
I da, tu 'svoju igru' kako kažeš, nikad više nećeš gledati. Ne bez Misimovića. Totalni fudbal koji smo igrali pod Ćirom i Sušićem se nikad više neće desiti. Bićemo ekipa koja igra na rezultat.
Samo je potrebno malo vremena da igraci dobiju na samopouzdanju i da nas rezultati krenu (za sada dobro ide)...Recimo Visca je igrac manje na terenu kada govorimo o posjedu lopte i kombinatorici...
I protiv Litvanije smo imali sve te igrace koje spominjes pa nismo igrali taj totalni fudbal, zasto? - zbog krize rezultata iz ranijih tekmi (Slovacka, SAD) i umisljenosti Safeta Susica...
..........Pjanic........Besic.......Salihovic(Medo)......
Ibisevic(Izet)..........................................Lulic
..........................Dzeko..............................
Tako pises jer ne kontas sta ti ljudi o kojima govoris zele kazati u svojim postovima? Niti kritikuju Mesu niti igrace, jednostavno ocekuju bolju igru jer za takvo sto itekako imamo i potencijala i znanja.let3 je napisao/la:Meša pobjedi 4 utakmice, donese 12 bodova iz 5 utakmica, pobjedi direktne konkurente Izrael i Vels, izvadi nas iz dubokih gov.ana u kojima nas je ostavio Safet - a ovi forumski "strucnjaci" i dalje smaraju kako nemamo igre, kako igramo bez rizika, kako samo u 10% slucajeva takva igra može donijeti pobjedu i slicna preseravanja.
tražiti manu selekciji koja je ,do dolaska Meše, bila u totalnom rasulu i koja je neku noc nastupila bez 3 vrlo bitna igraca je cisto preseravanje, jer pojedinci nece da vidi koliko je Vels jak i opasan... ljudi primili ukupno dva gola u kvalifikacijama do naše utakmice, a mi primili 10 - ali bitno je da smo tada igrali sa rizikom i mudima, dok nas Kipar i Izrael klofaju ko ćilim
I da, ako ces realno gledati, pobijedili smo fakticki tek 2 utakmice...Andoru bi i sa Susicem pobijedili i ona nije mjerilo...Wales primio samo 2 gola, i gle cuda Andora im dala 1, drugi Kipar...
I sam ti je Mesa nakon utakmice protiv Izraela rekao: "SRECA pa smo dali dva brza gola do kraja prvog poluvremena, bilo bi jako tesko u drugom..."
Ni protiv Walesa nije bilo igre, samo takticko nadmudrivanje i opet sreca, vrlo lahko je Wales mogao povesti, stavise bio je blizi pobjedi jer je imao par sansi za razliku od nas koji nismo imali niti jednu - pa zar to ipak nije sreca koliko toliko...naravno: sreca prati hrabre.
""""""...ili, hajmo ovako: Jesmo li svojom igrom zasluzili pobjedu protiv Walesa, je li to Wales bio slabiji na terenu od nas, ko je imao bolje prilike...
Realan ishod ove utakmice, po prikazanom na terenu, je trebao biti nerijesen rezultat ili cak pobjeda Walesa...zar to ipak ne govori da nas je sreca pogurala? """""""
Niko ne spocitava Mesi njegov rad i trud, taktiziranje...vec svi samo ocekuju bolju igru...a ja vjerujem da cemo do nje doci u skorije vrijeme, kada igraci dobiju na samopouzdanju koje im je Susic dobrano srozao...
Jeste povukao je ali u prijateljskoj utakmici, opustenije i bez bodovnog rizika. Ponekad te protivnik natjera da primijenis prvobitnu formaciju i preskaces igru.Fidelis je napisao/la:Znam druze da je rizicno ali to se mora kad nema drugog nacina.Zato stoper prati Mumeta da eventualno izgubljenu loptu evakuise izvan terena.To je redovna pojava u modernom fudbalu,Xavi i Iniesta su tako cijelu karijeru loptu prebacivali na protivnicku polovinu kad nema drugog nacina.Naravno da tada stoperi nece biti visoko nego ostati na svojim pozicijama a bekovi ce oprezno gledati da li da krenu naprijed ili da trce nazad u zavisnosti od toga je li igrac prosao ili je izgubio loptu.Bolanos je napisao/la:A zamisli da Ramsey tu otme loptu Hadzicu/Besicu i samo je pruzi u prostor Bejlu jer stoperi su izlazili na pola cim im se ukaze prilika. To se zove suicid i karakteristicna je pojava kod jako losih reprezentacija a mi takva nismo.Fidelis je napisao/la:Nase muke protiv Velsa se ogledaju u tome sto nismo imali Bešića,on nam je falio vise nego Dzeko.Nismo imali igraca koji ce od stopera ili golmana primiti loptu i brzo je povuci na njihovu polovinu,Anel je samo vrati Šunjiću ili Spahiću,Pjanić kad se vrati po nju isto daje najblizem igracu a ovaj je opet nazad stoperima.
Ko se sjeca utakmice protiv Austrije,Mume povukao hrabro i jako,odbrana pukla i na kraju Izo dao gol.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Na osnovu cega ti ocekuješ bolju igruhurem je napisao/la:Tako pises jer ne kontas sta ti ljudi o kojima govoris zele kazati u svojim postovima? Niti kritikuju Mesu niti igrace, jednostavno ocekuju bolju igru jer za takvo sto itekako imamo i potencijala i znanja.let3 je napisao/la:Meša pobjedi 4 utakmice, donese 12 bodova iz 5 utakmica, pobjedi direktne konkurente Izrael i Vels, izvadi nas iz dubokih gov.ana u kojima nas je ostavio Safet - a ovi forumski "strucnjaci" i dalje smaraju kako nemamo igre, kako igramo bez rizika, kako samo u 10% slucajeva takva igra može donijeti pobjedu i slicna preseravanja.
tražiti manu selekciji koja je ,do dolaska Meše, bila u totalnom rasulu i koja je neku noc nastupila bez 3 vrlo bitna igraca je cisto preseravanje, jer pojedinci nece da vidi koliko je Vels jak i opasan... ljudi primili ukupno dva gola u kvalifikacijama do naše utakmice, a mi primili 10 - ali bitno je da smo tada igrali sa rizikom i mudima, dok nas Kipar i Izrael klofaju ko ćilim
I da, ako ces realno gledati, pobijedili smo fakticki tek 2 utakmice...Andoru bi i sa Susicem pobijedili i ona nije mjerilo...Wales primio samo 2 gola, i gle cuda Andora im dala 1, drugi Kipar...
I sam ti je Mesa nakon utakmice protiv Izraela rekao: "SRECA pa smo dali dva brza gola do kraja prvog poluvremena, bilo bi jako tesko u drugom..."
Ni protiv Walesa nije bilo igre, samo takticko nadmudrivanje i opet sreca, vrlo lahko je Wales mogao povesti, stavise bio je blizi pobjedi jer je imao par sansi za razliku od nas koji nismo imali niti jednu - pa zar to ipak nije sreca koliko toliko...naravno: sreca prati hrabre.
""""""...ili, hajmo ovako: Jesmo li svojom igrom zasluzili pobjedu protiv Walesa, je li to Wales bio slabiji na terenu od nas, ko je imao bolje prilike...
Realan ishod ove utakmice, po prikazanom na terenu, je trebao biti nerijesen rezultat ili cak pobjeda Walesa...zar to ipak ne govori da nas je sreca pogurala? """""""
Niko ne spocitava Mesi njegov rad i trud, taktiziranje...vec svi samo ocekuju bolju igru...a ja vjerujem da cemo do nje doci u skorije vrijeme, kada igraci dobiju na samopouzdanju koje im je Susic dobrano srozao...

Da li uzimaš u obzir sve okolnosti i cinjenice

Kad mi budemo imali u svom sastavu Xavija i Iniestu u vezi, a Messija u napadu - e onda možemo tražiti "umiranje u ljepoti" i lijepu igru.
Tek tad cemo imati pravo zamjerati na lošoj igri.
Dok god pobjeđujemo, boli me spolni organ kako smo igrali - pogotovu u ovakom stanju kakvo je nasljedio Meša.
- Goalgetter
- Kontakt:
A kakve smo mi to igrace sveukupno imali da donesu tu neku prevagu, pa da pojedemo taj, po vama, maleni Wales.
Neki igraci su odigrali ispod svog nivoa (pogotovo Mujdza), dok su igraci poput Hadzica jednostavno dali onoliko koliko mogu, bolje ne mogu. Drugo je sto vi te igrace pravite vecim nego sto jesu, i ocekujete od njih nemoguce. Visca je odigrao slabu utakmicu, Salihovic je bio dobar, ali daleko od onog Seje u pravom izdanju. Lulic je u nekim segmentima bio los, dok je u nekim fenomenalan bio, pogotovo sto se tice pokrivanja prostora, vrsenja pritiska, sto je egalizirao mnogobrojnim tehnickim greskama.
Falili su Dzeko i Besic, ali nam i fali jos jedno krilo, koji ce biti ubojitije prema naprijed, na tome nam i pada cijela igra. Visca se rijetko kada oslobodi svog protivnickog saigraca, jedino kad udje na zadnjih 20 metara, onda zna da bude opasan. Pored toga, treba isto tako jedno izuzetno kvalitetno rjesenje za poziciju ofanzivnog veznog, jer niti Salihovic, a ni Pjanic (nije njegova pozicija) to nisu.
Budite malo realni, ovo nije ona ekipa sto je igrala na SP, dosta se promjenila, izgubila je nekoliko kvalitetnih igraca, a dosta njih je dozivjelo pad forme. Moramo da se krpimo sa onim sto imamo i cime raspolazemo. Igra jeste bila ispodprosjecna, ali na kraju krajeva smo uzeli bodove, tako da ne znam cemu ovoliko kukanje.
Neki igraci su odigrali ispod svog nivoa (pogotovo Mujdza), dok su igraci poput Hadzica jednostavno dali onoliko koliko mogu, bolje ne mogu. Drugo je sto vi te igrace pravite vecim nego sto jesu, i ocekujete od njih nemoguce. Visca je odigrao slabu utakmicu, Salihovic je bio dobar, ali daleko od onog Seje u pravom izdanju. Lulic je u nekim segmentima bio los, dok je u nekim fenomenalan bio, pogotovo sto se tice pokrivanja prostora, vrsenja pritiska, sto je egalizirao mnogobrojnim tehnickim greskama.
Falili su Dzeko i Besic, ali nam i fali jos jedno krilo, koji ce biti ubojitije prema naprijed, na tome nam i pada cijela igra. Visca se rijetko kada oslobodi svog protivnickog saigraca, jedino kad udje na zadnjih 20 metara, onda zna da bude opasan. Pored toga, treba isto tako jedno izuzetno kvalitetno rjesenje za poziciju ofanzivnog veznog, jer niti Salihovic, a ni Pjanic (nije njegova pozicija) to nisu.
Budite malo realni, ovo nije ona ekipa sto je igrala na SP, dosta se promjenila, izgubila je nekoliko kvalitetnih igraca, a dosta njih je dozivjelo pad forme. Moramo da se krpimo sa onim sto imamo i cime raspolazemo. Igra jeste bila ispodprosjecna, ali na kraju krajeva smo uzeli bodove, tako da ne znam cemu ovoliko kukanje.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 12 okt 2015, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Niko ne očekuje da igramo kao Španija ili Argentina već da imamo koliko toliko dobru igru. Tačno je da nam je falilo dva bitna igrača ali i u svemu tome moglo se bolje odigrat.
Svakako da i mene, a vjerujem i ostale, boli briga kakva je igra, bitni su rezultati jer igra se zaboravi nakon mjesec dana i samo se pamte rezultati, ali problem je što tih rezultata bez igre neće biti.
Svakako da i mene, a vjerujem i ostale, boli briga kakva je igra, bitni su rezultati jer igra se zaboravi nakon mjesec dana i samo se pamte rezultati, ali problem je što tih rezultata bez igre neće biti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ne može dobra igra, shvati to....NE MOŽEUnofficialpage je napisao/la:Niko ne očekuje da igramo kao Španija ili Argentina već da imamo koliko toliko dobru igru. Tačno je da nam je falilo dva bitna igrača ali i u svemu tome moglo se bolje odigrat.
uzmi u obzir neke stvari ocigledne
Nema više Misketa, koji nam je bio mozak selekcije godinama...zatim Mujdža, Vedo, Salihović, Spahić itd svi preko 30 godina- to su igraci kojima je prošao zenit karijere

Meša je nasljedio od Safeta to što je nasljedio, radi kako zna i umije...kada bude imao bolje, mlađe, brže igrace - onda se može zahtjevati i bolja igra
Ne možeš sad matorog konja u 30 toj godini praviti boljim igracem nego što jeste, što je naucio- naucio je
Dosta preseravanja ovdje o godinama igraca. Beckham je do 38 igrao. Sta serete ko da je 30 godina kraj zivota? Vecina igraca igra solidno do sredine 30tih. Fakat ste naporni sa glupostima. Svaki igrac je drugaciji i ne mora znaciti ako neki sa 30 godina nemogu vise trcati i igrati da su svi jednako takvi! Kakva seljacka generalizacija i pojednostavljenje boze dragi.
Zadnja izmjena: reptile, dana/u 12 okt 2015, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
shandrlike-tandrlike
Baš.. zenit igračke karijere zavisi od igrača do igrača. Većini je to od 27-28 pa do 33-34-35 .. Vedo lagano može doživjeti najbolji dio karijere u Herthi a evo pregazio je 30-tu davno. Isto i Mensur.. O Spahiću da ne govorim. On kako stvari stoje može dvije godine bez problema na visokom nivou. Salihovića zbog promjene lige i ne mogu komentarisati, standardan je, igra zaista dobro, ali ta liga nije mjerilo. Ostali igrači su maltene svi relativno mladi.
ma yebo ba Beckhama, ne pricamo o njemu sadreptile je napisao/la:Dosta preseravanja ovdje o godinama igraca. Beckham je do 38 igrao. Sta serete ko da je 30 godina kraj zivota? Vecina igraca igra solidno do sredine 30tih. Fakat ste naporni sa glupostima.
ovdje se ne gleda buducnost selekcije, to slabo koga zanima izgleda
šta mi mislimo?? da možemo forisrati ove igrace do njihove 40-te godine, dok se boje ne rastope, ha

mah, kako da ne
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google Adsense [Bot], Hansestadt i 47 gostiju.