Drugim rijecima bosni treba citav novi sastavfrenki je napisao/la:bosni fali dobra petica
sad kad nema ivanovića, i dobra četvorka
dobra trojka, kad je čehović na dvojci (od đurasovića nema veće fajde)
dobra dvojka kad je šeha na trici (feliks mi djeluje na zalasku laganom)
eto, ne znam ovaj amer na pleju, još mi je nejasan...i jovanović kad se vrne, možda bar to mjesto bude popunjeno da valja...
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- King_James
- Kontakt:
Re: KK Bosna
“Sometimes you have a noisy neighbour. You cannot do anything about that. They will always be noisy. You just have to get on with your life, put your television on and turn it up a bit louder.”
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
On the challenge of City and their newfound wealth - 2009
a prije tog, nova upravaKing_James je napisao/la:Drugim rijecima bosni treba citav novi sastavfrenki je napisao/la:bosni fali dobra petica
sad kad nema ivanovića, i dobra četvorka
dobra trojka, kad je čehović na dvojci (od đurasovića nema veće fajde)
dobra dvojka kad je šeha na trici (feliks mi djeluje na zalasku laganom)
eto, ne znam ovaj amer na pleju, još mi je nejasan...i jovanović kad se vrne, možda bar to mjesto bude popunjeno da valja...

zna li neko gdje trenutno igra varda i kada se vraca jovanovic 

Varda je trenutno slobodan, a Jovanović se može vratiti za sedmicu, a može i za mjesec. Nije još sto posto sigurno da li će ići na operaciju. Ako mu ovaj jedan tretman uspije biće brzo tu, ako ne onda tek oko nove godinemuamer_15 je napisao/la:zna li neko gdje trenutno igra varda i kada se vraca jovanovic
hocemo ratka varda u kk bosna
Ma treba dovesti Rakocevica koji je bio visak KK Partizanu, mislim da je bolji tri puta od Bajica..
Varda bi bio idealno rjesenje,ali....
bosnas_ je napisao/la:Varda bi bio idealno rjesenje,ali....
Jeste dobro rjesenje, ali sumnjam da je finansijski to ostvarivo s obzirom na visoke plate.
hahahaha al me nasmija, pa taj imamovic bolan nije ubacio loptu kroz kos, ne zna je ni voditi, a kamoli napraviti dvokorak, o sportu kao sportu pojma nema, jer nikad nista u zivotu nije trenirao, bio je jedna obicna ubleha,bosnas_ je napisao/la:Imamovic je najveci sportski radnik u BIH,on je mnogo mnogo novca i truda ulozio u ovaj klub,ali nazalost nikada nije imao vecu podrsku drugih,kad bi on otisao iz kluba ,Bosna bi vec u subotu bila nekadasnji kosarkaski klub!
Ovo u Tuzli je sramota,cuj izgubiti od slobodinih tinejdzera,je dno dna! sram ih bilo! Sve raspustiti!
i te pare sto ulaze nisu njegove nego hastorove, da nije njega a da hastor daje te pare bosna bi davno procvjetala
Cuva Bog Zelju svog!
zna li slucajno neko moguce kandidate na poziciji 4 umjesto ivanovica 

Varda ili Rakocevic bi bili odlicno rjesenje,stim sto bi nam Varda bio od ogromne koristi! Nadam se da cemo uz dvije domace pobjede protiv FMP-a i Buducnosti izaci iz ove krize i da ce Bosna opet biti u modi!..Uostalom Siroki je proslih godina redovno bio u ovakvoj situaciji pa bi se uvijek na kraju izvukli..
Ne slazem se s tobom,covjek je od Bosne napravio instituciji,koja je zadnjih 6 godina vodeci sportski kolektiv u drzavi,i kolektiv koji je prepoznatljid u cijelom regionu! Ove godine stvari ne idu onako kako svi zelimo,ali vjerujem da ce Imamovic pronaci rjesenje i za ovu situaciju u kojoj se nalazimo! Jedina stvar sto mu zamjeram,kao i cijeloj upravi sto su odustali od Skenderije i sto nisu ulozili vise truda zajedno sa ministarstvom kulture i sporta kantona Sarajevo,nego su otisli u Zetru u kojoj se igraci osjecaju kao da igraju na neutralnom terenu! Situacija u klubu nije sjajna,kako ce i biti kada si zadnji na tabeli,ali ja se nadam da ce sa novim pojacanjem stvari doci na svoje mjesto!mirzza je napisao/la:hahahaha al me nasmija, pa taj imamovic bolan nije ubacio loptu kroz kos, ne zna je ni voditi, a kamoli napraviti dvokorak, o sportu kao sportu pojma nema, jer nikad nista u zivotu nije trenirao, bio je jedna obicna ubleha,bosnas_ je napisao/la:Imamovic je najveci sportski radnik u BIH,on je mnogo mnogo novca i truda ulozio u ovaj klub,ali nazalost nikada nije imao vecu podrsku drugih,kad bi on otisao iz kluba ,Bosna bi vec u subotu bila nekadasnji kosarkaski klub!
Ovo u Tuzli je sramota,cuj izgubiti od slobodinih tinejdzera,je dno dna! sram ih bilo! Sve raspustiti!
i te pare sto ulaze nisu njegove nego hastorove, da nije njega a da hastor daje te pare bosna bi davno procvjetala
- TheManiacs
- Kontakt:
bosnas_ je napisao/la:Ne slazem se s tobom,covjek je od Bosne napravio instituciji,koja je zadnjih 6 godina vodeci sportski kolektiv u drzavi,i kolektiv koji je prepoznatljid u cijelom regionu! Ove godine stvari ne idu onako kako svi zelimo,ali vjerujem da ce Imamovic pronaci rjesenje i za ovu situaciju u kojoj se nalazimo! Jedina stvar sto mu zamjeram,kao i cijeloj upravi sto su odustali od Skenderije i sto nisu ulozili vise truda zajedno sa ministarstvom kulture i sporta kantona Sarajevo,nego su otisli u Zetru u kojoj se igraci osjecaju kao da igraju na neutralnom terenu! Situacija u klubu nije sjajna,kako ce i biti kada si zadnji na tabeli,ali ja se nadam da ce sa novim pojacanjem stvari doci na svoje mjesto!mirzza je napisao/la:hahahaha al me nasmija, pa taj imamovic bolan nije ubacio loptu kroz kos, ne zna je ni voditi, a kamoli napraviti dvokorak, o sportu kao sportu pojma nema, jer nikad nista u zivotu nije trenirao, bio je jedna obicna ubleha,bosnas_ je napisao/la:Imamovic je najveci sportski radnik u BIH,on je mnogo mnogo novca i truda ulozio u ovaj klub,ali nazalost nikada nije imao vecu podrsku drugih,kad bi on otisao iz kluba ,Bosna bi vec u subotu bila nekadasnji kosarkaski klub!
Naci ce rjesenje Imamovic, ako ne ode u zatvor s obzirom da je gradio objekte bez dozvole:-P
- TheManiacs
- Kontakt:
Allahami u ponedjeljak ga vidio
hadzo voza audia Q7 :S

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Koga baTheManiacs je napisao/la:Allahami u ponedjeljak ga vidio

Volim te Zeljo!!!
Al ti nick extra stoji,BIKO!:)Biko je napisao/la:bosnas_ je napisao/la:/quote]mirzza je napisao/la:Imamovic je najveci sportski radnik u BIH,on je mnogo mnogo novca i truda ulozio u ovaj klub,ali nazalost nikada nije imao vecu podrsku drugih,kad bi on otisao iz kluba ,Bosna bi vec u subotu bila nekadasnji kosarkaski klub!
Ne slazem se s tobom,covjek je od Bosne napravio instituciji,koja je zadnjih 6 godina vodeci sportski kolektiv u drzavi,i kolektiv koji je prepoznatljid u cijelom regionu! Ove godine stvari ne idu onako kako svi zelimo,ali vjerujem da ce Imamovic pronaci rjesenje i za ovu situaciju u kojoj se nalazimo! Jedina stvar sto mu zamjeram,kao i cijeloj upravi sto su odustali od Skenderije i sto nisu ulozili vise truda zajedno sa ministarstvom kulture i sporta kantona Sarajevo,nego su otisli u Zetru u kojoj se igraci osjecaju kao da igraju na neutralnom terenu! Situacija u klubu nije sjajna,kako ce i biti kada si zadnji na tabeli,ali ja se nadam da ce sa novim pojacanjem stvari doci na svoje mjesto!
Naci ce rjesenje Imamovic, ako ne ode u zatvor s obzirom da je gradio objekte bez dozvole:-P
Kakav crni zatvor,jel to citas Oslobodjenje:)?
[/quote]Al ti nick extra stoji,BIKO!:)Naci ce rjesenje Imamovic, ako ne ode u zatvor s obzirom da je gradio objekte bez dozvole:-P
A jel' to ti čitaš Avaz?

Kao prvo ostavi se ti mog nicka!!! Istina je da je covjek pomogao Bosni u proteklom periodu, ali treba biti realan i priznati da je imao dosta mutnih radnji, a i njegovo konstatno eksponiranje u svim oblastima(od politike, ekonomije, fudbala, klubske i reprezentativne košarke) toj činjenici ide u prilog. Neću da se zadržam na priči oko njega, jer je tema o kk Bosna, a tu treba i nastaviti:-D.Al ti nick extra stoji,BIKO!:)
Ma Bosni treba opet neka dvogodisnja trogodisnja pauza sto se tice uspjeha, pa onda malo vise ulagati u omladinu i ne prodavat mlade nade cim se pruzi prva prilika... Drugim rijecima treba rastjerat one lopove iz kluba i izdvojiti dvije sezone za afirmaciju mladih igraca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.