mislim na navijanjeOmerbavarac je napisao/la:Nema logike. Nece tribina igrati utakmice?brcanska_malta je napisao/la: kako bolan nismo losi , jarane mi smo katastrofa dok se ne napravi tribina necemo bit dobri ha ya ,

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
mislim na navijanjeOmerbavarac je napisao/la:Nema logike. Nece tribina igrati utakmice?brcanska_malta je napisao/la: kako bolan nismo losi , jarane mi smo katastrofa dok se ne napravi tribina necemo bit dobri ha ya ,
Ides iz krajnosti u krajnost. U ovom slucaju navijaci nece igrati?brcanska_malta je napisao/la:mislim na navijanjeOmerbavarac je napisao/la:Nema logike. Nece tribina igrati utakmice?brcanska_malta je napisao/la: kako bolan nismo losi , jarane mi smo katastrofa dok se ne napravi tribina necemo bit dobri ha ya ,
bas sam omere mislio na navijanje a ne o fudbalu to sto si napiso slazem se sa tobom al se to nece desit u skorije vrijemebrcanska_malta je napisao/la:kako bolan nismo losi , jarane mi smo katastrofa dok se ne napravi tribina necemo bit dobri ha ya ,slani grad je napisao/la:eo vako...sto se tice tekme....preteska i puna nekog elektriciteta...onognegativnog..isa jedne i sa druge strane....zeljo se pokazao kao ekipa koja zna i da su realizovali neki od 2-3 mrtva zicera bilo bi svasta...ovako...kazna....cak ih i ubjedljivo dobismo....ja neznam za vas al ona nasa igra mi se nikako ne dopada...opet se ide na ho-ruk i neke svijece i bunare u sesnesterac..nigdje tecne akcije...izradzene...opet igra na preskakanje....jedino sam zadovoljan zalaganjem na terenu...vidjelo se da momci ginu za crveno-crni dres i kad bi odigrali sa 50% volje kao danas na Tusnju negdje na strani ne da bi bili prvaci nego bi svima 20 bodova pobjegli...al nasa stara boljka skidanja gaca cim se masi Sicka petlja ce se vjerovatno nastavit i to vec iduce sedmice u mostaru..nazalost...sto se tice navijanja...nelose i sa jedne i sa druge strane.....sve u svemu....fino popodne...
themaniaks je napisao/la:tim pricama nije mjesto ovdje...cega se pametan stidi,tim se budala hvali...stara narodna
Zrinjski nas redovno podere i kući i u gostima.harry_90 je napisao/la:Sad nam slijedi mec sa Zrinjskim,nadat je se nekom dobrom rezulatu,ali bice tesko .
Naša najveća šansa je kup.ultrasstyle_tz je napisao/la:bitno je dobit sve kuci, bitno je da tu ne kiksamo i onda u 7.kolu probat po bodove otic u Banovice. steta zbog situacije oko kluba i grupe, da nas ode kao prije u Banovice tri boda bi bila zagarantovana, ovako bez ogromne podrske navijaca tesko. I probat u 15.kolu u Gradaccu vidjet koji bod,isto tako tesko bez velike podrske navijaca koja ove godine ,kao i vecim dijelom prosle izostaje.
ipak je ovo nasa premijer liga ,sve pobjede kuci plus 3-4 boda sa strane i zavrsit ces najmanje 6 ili 7,a vrlo moguce i medju prvih 5.
od tekme sa zrinjskim ne ocekujem nista. Katastrofalno su odigrali u Sarajevu, moraju se vadit protiv nas. samo da ne bude opet neka katastrofa, jer hajd sto nas je Zrinjski znao pobijedit vec nas zna i poderat
sta kazu da je na bradini mrakAulleTa je napisao/la:Zrinjski nas redovno podere i kući i u gostima.harry_90 je napisao/la:Sad nam slijedi mec sa Zrinjskim,nadat je se nekom dobrom rezulatu,ali bice tesko .
Jbg tako je,ali nadat se povoljnom rezultatu iz Mostara,ali bice tesko,mozda izdrze prvo poluvrijeme,drugo ce vec ici teze.AulleTa je napisao/la:Zrinjski nas redovno podere i kući i u gostima.harry_90 je napisao/la:Sad nam slijedi mec sa Zrinjskim,nadat je se nekom dobrom rezulatu,ali bice tesko .
Nikad se ne zna,mozda nas nekad uspije i iznenadit pa donose koji bod sa strane .. Citam maloprije,Jusuf Dajic poklonio gol navijacima,kaze on da imamo dobar tim koji moze biti u vrhu,samo je potrebno da se igraci uigraju,jer su neki dosli pred kraj priprema za novu sezonu.AulleTa je napisao/la:Ako Glavaš kaže opet "Idemo sa 3 napadača" nema od tog ništa.
Ja polazem nade u kup,mada ce i tu biti tesko...Ekipa je dobra i to ce doci do izrazaja u narednim tekmama ... Jos ako ovaj Vukomanovic potpise bice dobro ..slani grad je napisao/la:nasi bodovi na strani su Banovici,Gradacac,Zvornik i mozda eventualno jos jedno gostovanje...tu nas bude bruka i nema tolikog pritiska...a i igraci malo hrabrije igraju....uz sve domace pobjede to je dovoljno za evropu u ovoj nakaradi od lige...plus,treba trazit sansu kroz kup....
i Stana naravno...bilo bi odlicno da ga imamo u ekipi...harry_90 je napisao/la:Ja polazem nade u kup,mada ce i tu biti tesko...Ekipa je dobra i to ce doci do izrazaja u narednim tekmama ... Jos ako ovaj Vukomanovic potpise bice dobro ..slani grad je napisao/la:nasi bodovi na strani su Banovici,Gradacac,Zvornik i mozda eventualno jos jedno gostovanje...tu nas bude bruka i nema tolikog pritiska...a i igraci malo hrabrije igraju....uz sve domace pobjede to je dovoljno za evropu u ovoj nakaradi od lige...plus,treba trazit sansu kroz kup....